Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj Domusko, jsem na tom úplně stejně jako Ty, jsem na začátku 10tt a tečou mi nervy. Každé píchnutí, každý „prd“ považuju za potrat. Asi mě taky vyděsily příběhy s nešťastnými konci… moc mě podpořilo, že je na tom někdo podobně… ale neni to žádnej med… u mě nikdo nepředpokládal, že budu moct mít děti a najednou se to povedlo a jak jsem s tím nepočítala, tak na těhotenství najednou nahlížim jako na něco nadpozemskýho a nechápu, že se to stalo zrovna mě… takový zázrak. Jak týdny plynou, cítim se trochu líp… myslim ale, že stres odezní až se dítě narodí a pak vyroste ![]()
@janisha5 Ahojky =) me taky bylo receno po interupci, ze nemuzu mit deti a pak jsem vysadila prasky kvuli jatrum a ejhle, za rok nebo tak nejak jsem byla tehu. Samozrejme jsem si to nepripoustela a cetla si ruzne diskuse, kde vysly // pritom to bylo falesne zpusobene hormonama… no des. =) pak se to potvrdilo a ted jsem 17+3 =) mimco je zdrave, ja za sebou uz dve hospitalizace, histericky na pohotovost, kdyz se mi neco nezda a ted pujdu na dalsi utz az 20.6 a 26.6 na veliky do Brna na ledviny. zatim mi bylo receno z je to holka (vytouzeny celozivotni chlapecek nikde) ale c se da delat ´=) tak hlavne nic necti, a kdykoli se ti nebude neco zdat, kasli na to, jak se na tobe hnusne budou divat sestry a doktori, proste s tim hned jeď. =) hodne stesti. =)
@Domuska domusko já čekala dvojčata, stále mně vyhrožovali předčasným porodem, zkracujícím čípkem, že musím ležet atd. atd. atd. celé těhu jsem proležela a prožila ve stresu, jestli se nestane něco blbýho…naprosto ti rozumím! člověk by si to tak rád užíval, ale nejde to. bohužel radu nemám, nakonec to holt nějak uteklo a já porodila v 38. týdnu zdravý holčičky.
ať se ti daří co možná nejlépe a vše dopadne dobře i u tebe, držím pěsti ![]()
@mikela taky me ze zacatku strasili dvojcatama. no rikam strasili protoze bych to nedala:D vazne ne =) a dvojita davka stresu.. wow jsi dobra ze jsi to zvladla a blahopreju
ted uz citim pohyby tak je to lepsi se tak moc nestresuju =)
jsem histerka, tak o5 začíná mé období strachu
ale už jsem klidnější. říkám si že dokud nekrvácím a je mi špatně, tak je všechno v pohodě