Jak zní tohle jméno? Líbí se vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
4.11.18 22:21
@Faris píše:
To je fakt, me nedoslo, ze nekdo nepochopi, ze hlavne v nasich koncinach to zni divne. Ale pro mene vnimave: Mia Farrow zni lip, nez Mia Krumpolcova.

Já vnímám dobře. Netuším, co se ti honí hlavou, když napíšeš, jak to bude vypadat u padesátnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17538
4.11.18 22:23

Je to divny…co treba dat Miriam a Mia ji rikat? Nebo Marie/Maria? Kamaradky dcera je Mia 2. jmenem ale I to 1. jmeno, i prijmeni ma spis mezinarodni - zijou v zahranici a tam je Mia beznejsi, ale u nas taky zacina jit do mody. No a nebo ji dat jako 2.jmeno… treba …Ilona Mia, Anna Mia, I kdyz to uz je zas jako Mamma Mia haha, tak treba Lucie M., Adela M , Sofie/-a M., Silvia/-e… Natalie Mia zni taky moc hezky, ale to 2.jmeno se pak musi uvadet porad vsude… a mit v obou jmenech tu koncovku -ia, ie to je asi blby…je to hezke jmeno, coz o to, ale k tomuhle prijmeni mi nesedi…co Leona, Diana, Darina? Bez te Mii teda, s tou tyhle jmena moc neladi, ale k tomu prijmeni docela jdou…a taky se tak nejmenuje pulka skolky…jen Mia je na me zas asi uz moc kratke, takove useknute… Milena, Marianna…z toho by taky slo odvodit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
4.11.18 22:26
@Anonymní píše:
Chceme dát holčičce jméno Mia.Byla by Mia Krumpolcová.

Nelíbí se mi, ale to je celkem jedno. Jména mých dětí se taky nemusí líbit vsem. Očividně ale nejsi rozhodnutá, když se musíš ptát na fóru, takže bych ho nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.11.18 22:26

Mi se libi. Dala bych klidne pred Mia jmeno, ale pouzivala bych Mia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17538
4.11.18 22:27

Daniela Mia, Beata Mia, (H)Elena Mia… :think: a proc zrovna Mia, jak jste na to prisli? Je to v ces.kalendari nebo (kdy) slavi svatek vubec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.11.18 22:29

Znam podobne prijmeni a holcicka je Amalie (Amalka). Jine jmeno by ji nesluselo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
4.11.18 22:31
@Jahudka82 píše:
Daniela Mia, Beata Mia, (H)Elena Mia… :think: a proc zrovna Mia, jak jste na to prisli? Je to v ces.kalendari nebo (kdy) slavi svatek vubec?

V knize jmen Knappove byla uz 10r. zpatky, je to hezci varianta, nepekneho, prestarleho jmena Marie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Faris
@Russet píše:
Já vnímám dobře. Netuším, co se ti honí hlavou, když napíšeš, jak to bude vypadat u padesátnice.

Tak predpokladam, ze se dozije dospeleho veku. A proste se mi nehodi jmeno Mia pro cesku. Slecna nebo pani se ptala na nazor, tak svuj nazor rikam.

• Citovat
  • Upravit
2927

Mě se líbí Anna Krumpolcova :) nebo Ema…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17538
4.11.18 22:32

A co treba Adina Mia…u nas ted maji sousedi Malvínu dokonce…neobvykle, ale hezke ceske!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26583
4.11.18 22:46

To je strasny spojeni s tim prijmenim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
4.11.18 22:59

Jméno Mia je ted in, ale mě se zdá takové ukousnuté. K uvedenému příjmení mi neladí, něco jako Mia Kudláčková :think: Ale každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77516
4.11.18 23:02

mne se to líbí a k příjmení se to hodí, příjmení je dost dlouhé, tak si zaslouží kratší křestní a zní mi to hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
4.11.18 23:28
@Anonymní píše:
Chceme dát holčičce jméno Mia.Byla by Mia Krumpolcová.

Prijde mi to v pohodě. Mia není žádná exotika, s klidem jméno dej

• Citovat
  • Upravit
117
4.11.18 23:42

Je to krásné jméno. Příjmení nemusí mít stejné celý život. I s tímto příjmením bych jí ho dala. Líbí se mi moc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze