Jak zpevnit tělo?

2041
25.5.12 11:10

Jak zpevnit tělo??

Ahoj holky, prosím o radu zkušené. Chodím třikrát týdně už dlouho cvičit, aerobic+bodyforming 2×+1×bosu. Určitě jsem zhubla, upravila jsem si i jídelníček, zpevnila tělo, ale pořád nemůžu zpevnit vnitřní strany stehem a pořádně břicho. Jaký sport doporučujete? vím, že posilovna by byla super s trenérkou, ale zatím na to nemám moc čas a určitý cviky mě prostě samotnou nebaví. Potřebovala bych něco zaručeného a přirozeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32
25.5.12 11:17

Řeším to samé, kromě aerobních sportovních aktivit cvičím i doma. Zkus tohle: http://hejbejse.tv/…lip/brezen-3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
25.5.12 11:25

Včera jsem si byla zaběhat, dnes se nemůžu hnout, přesto že jsem,,trénovaná,,myslíte, že to běhání tak dává? běžela jsem asi 5km.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
25.5.12 11:34

Běhání je ideál na spalování, tedy pokud běháš volně dlouhé trasy.. Jinak na ty stehna právě běhání, in-line a nebo rotoped. Mě to pomohlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
25.5.12 11:42

Běžela jsem cca 20minut, myslela jsem, že umřu a zařekla jsem se, už nikdy víc:-)myslím, že je to fakt dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
25.5.12 11:46

Prý nejlepší na spalování je spinning - rotoped…Já jsem celkem nadšená z trampolín, na spinning jdu poprvé v neděli a jsem na to velmi zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.5.12 11:49

Krásné břicho leda vydřít - kliky, sedylehy - po tomto jde účinek vidět dost rychle ale jsou to dost neoblíbené cviky :mrgreen:

Na ty nohy doporučuji brusle - je to zábavné a můžeš chvíli makat a chvíli se volně projíždět..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
25.5.12 11:50

na spinning jsem chodila, je to záhul. Měla jsem z nich hodně lýtka, ale vnitřní strana stehen taky moc ne a břicho taky ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
25.5.12 11:52
@xmerssy píše:
Prý nejlepší na spalování je spinning - rotoped…Já jsem celkem nadšená z trampolín, na spinning jdu poprvé v neděli a jsem na to velmi zvědavá :)

To bych zas až tak neřekla, spinning ani jumping moc na spalování právě není.. Trampolíny moc lidi neudýchá - takže efekt na nic a na spinnu si též musíš hlídat svoje tempo a přibíráš z toho spíše svalovinu..než aby si spalovala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
25.5.12 11:55

takže co ne number uno?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: běhání?všude to čtu, ale je to fakt nechuťárna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
25.5.12 11:57

Na trampolínách jsem byla podruhé a pravda, je to hodně náročné…Na spinning jdu na hodinu FIT - s TF max. 50-74 %…což by mělo mít hubnoucí efekt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klare
25.5.12 12:19

5km za 20 minut je moc. Pokud chceš brát běh jako sport spalovací a tvarovací, zvolni. A to o dost. Měla bys běžet tempem rychlejší chůze a radši vydržet dýl. Takhle ti akorát naběhnou svaly. Koukni na běžce rychlejch tratí a porovnej je s maratoncema. Maratonci jsou hubený a pevný, běžci namakaný. Měla bys být celou dobu schopná bez větších problémů mluvit. A ano, běh dává, je to úplně jiná aktivita. Na netu je o běhání spousta chytrých stránek a článků, které ti poradí :-) Běh je skvělý relax, ale taky docela věda :-)

• Citovat
  • Upravit
8566
25.5.12 12:34
@helenkka píše:
@Nelluška Podle mě běh. Akorát je náročnej na kolena a taky na dobrý boty, protože když něco jen trochu nesedí, tak při běhu to začne velkem určitě tlačit :mrgreen:

A běhat po trávě a né po asvaltu. Nejlepší bude asi si koupit tepovky a kontrolovat tep abys věděla, že spaluješ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
25.5.12 12:38

Já se tady připařím se svou otázkou- mám hodně hubená lýtka, všechny kozačky mám jak gumáky :lol: a celý život nosím dlouhé kalhoty, pač se stydím, že mám nohy jak koza, nevíte nějaké cviky, čím zesílím a zvětším svaly na lýtkách?

• Citovat
  • Upravit
2041
25.5.12 12:45
@klare píše:
5km za 20 minut je moc. Pokud chceš brát běh jako sport spalovací a tvarovací, zvolni. A to o dost. Měla bys běžet tempem rychlejší chůze a radši vydržet dýl. Takhle ti akorát naběhnou svaly. Koukni na běžce rychlejch tratí a porovnej je s maratoncema. Maratonci jsou hubený a pevný, běžci namakaný. Měla bys být celou dobu schopná bez větších problémů mluvit. A ano, běh dává, je to úplně jiná aktivita. Na netu je o běhání spousta chytrých stránek a článků, které ti poradí :-) Běh je skvělý relax, ale taky docela věda :-)

Máš pravdu ve všem.a kolik bych tak měla uběhnout, aby to mělo smysl? třeba 30minut pomalu? a je to i na břicho?. Mě prostě běhání strašně nebaví. Ale kdyby to mělo mít smysl stejný jako hodina na aerobiku za 70kč, tak si radši půjdu zaběhat ven teď na jaře a léto. Cvičím opravdu poctivě 3hodiny týdně, posilovačky, samozřejmě je to o hodně lepší, ale potřebuju před plavkovou sezónou doladit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková