Jak zůstat co nejdéle na úřadu práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5502
7.10.18 22:13

@pe-terka Některé peďáky, katolické fakulty ap. mají dálkové VELMI VELMI jednoduché ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.10.18 22:16
@rozand píše:
@pe-terka Některé peďáky, katolické fakulty ap. mají dálkové VELMI VELMI jednoduché ;).

a které konkrétně? Studovala jsi je osobně, nebo jak to víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
7.10.18 22:17
@pe-terka píše:
to já nezpochybnuju ;) U TMana se mi nezdají jiné věci :think: Příliš nevěřím tomu, že by někdo dělal zástupce ředitele se základním vzděláním :think: Tohle jsou magisterské pozice :think:

Spousta soukromých firem si fakt nehraje na to, že je něco magisterská pozice, pokud je někdo schopný, tak ji klidně může dělat časem i se základním vzděláním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.10.18 22:19
@j.a.n.i1 píše:
Spousta soukromých firem si fakt nehraje na to, že je něco magisterská pozice, pokud je někdo schopný, tak ji klidně může dělat časem i se základním vzděláním.

já žádnou takovou firmu neznám, ani jsem o nikom takovém neslyšela :think: Snad jedině po známosti, nebo když si dotyčný firmu založí sám? Což taky není pro každého :think: A TMana mi bohužel neodpověděla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.10.18 22:20

@pe-terka Nemám důvod lhát. Klidně se můžeme sejít, bratra představím, není problém. Pokud máte zájem, tak přes soukromé zprávy.

Co se týká úmrtnosti dálkáčů na VŠ, tak to není o tom, že by na to někdo neměl, z osobní zkušenosti vím, že řada lidí skončila studia kvůli času, bylo problematické skloubit práci či podnikání, rodinu a školu. Většina by to dala. Ale tady se bavíme o situaci, kdy někdo na to má evidentně čas, ale jen se mu nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
7.10.18 22:21

@TMana pro mě jste blbec vy :-D asi tak :-D nemel z roku 1995 ale měl deset let starý a pořád a pořád se systémy obnovují a mu se tam sekal tak proto a potřeboval to a 4000 nejsou peníze? Aha :-D to jste mě pobavil :-D :-D dobře A4 list stojí jednu korunu když to tak vezmu 200 listů 200 korun + vazba taky něco stojí a jednu korunu nevím, jde jste na tom byl barevné s oboustranné stoji 4 koruny takže i to jsou penite- proto mi nepřijde logické že paní v 54 si ma udělat vysokou školu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.10.18 22:23
@j.a.n.i1 píše:

Přesně, vzdělání je jedna část celku. Je řada lidí, kteří mají solidní vzdělání, ale jsou nepoužitelní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.10.18 22:24
@TMana píše:
@pe-terka Nemám důvod lhát. Klidně se můžeme sejít, bratra představím, není problém. Pokud máte zájem, tak přes soukromé zprávy.Co se týká úmrtnosti dálkáčů na VŠ, tak to není o tom, že by na to někdo neměl, z osobní zkušenosti vím, že řada lidí skončila studia kvůli času, bylo problematické skloubit práci či podnikání, rodinu a školu. Většina by to dala. Ale tady se bavíme o situaci, kdy někdo na to má evidentně čas, ale jen se mu nechce.

ale nevíme, má - li potenciál :think: Bez urážky, VŠ, kterou mám „ohmatanou“, opravdu nedal každý :think: A řada absolventů to odnesla zničenými nervy či manželstvím :think:
Já státní VŠ, kterou dá kdejaký blb, opravdu neznám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.10.18 22:27
@Martina 94 píše:
@TMana pro mě jste blbec vy :-D asi tak :-D nemel z roku 1995 ale měl deset let starý a pořád a pořád se systémy obnovují a mu se tam sekal tak proto a potřeboval to a 4000 nejsou peníze? Aha :-D to jste mě pobavil :-D :-D dobře A4 list stojí jednu korunu když to tak vezmu 200 listů 200 korun + vazba taky něco stojí a jednu korunu nevím, jde jste na tom byl barevné s oboustranné stoji 4 koruny takže i to jsou penite- proto mi nepřijde logické že paní v 54 si ma udělat vysokou školu :-D

Je mi úplně jedno, co si o mě myslíte. Pracuji v IT a neznám programátora, který by měl 10let starý noťas a neměl na nový. Ale to bude asi tím, že jsem blbec :mrgreen:
Krom toho mj. spravuji asi 500 tiskáren, takže vím, jaké jsou TCO na tisk stránky. Ale klidně si jeďte tu svojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
7.10.18 22:27
@pe-terka píše:
a které konkrétně? Studovala jsi je osobně, nebo jak to víš?

Jednu z těch škol má muž, na jiných mám velmi blízké lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
7.10.18 22:28

@pe-terka A proč se bavíme jen o státní VŠ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.10.18 22:32
@rozand píše:
Jednu z těch škol má muž, na jiných mám velmi blízké lidi.

stále mluvíš nekonkrétně, což je škoda :think: Zakladatelka by se jistě ráda dozveděla, kterou VŠ vystuduje levou zadní 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
7.10.18 22:34
@pe-terka píše:
stále mluvíš nekonkrétně, což je škoda :think: Zakladatelka by se jistě ráda dozveděla, kterou VŠ vystuduje levou zadní 8)

Tak třeba některé obory na zemědělce jsou fakt na levou zadní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.10.18 22:35
@TMana píše:
@pe-terka A proč se bavíme jen o státní VŠ?

ptž mají přísněji nastavené přijímačky i studijní kritéria :think: Navíc se mi nezdá, že by se zakladatelka topila v penězích a měla na školné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
7.10.18 22:36
@j.a.n.i1 píše:
Tak třeba některé obory na zemědělce jsou fakt na levou zadní…

které? a mají slušné využití v praxi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat