Jak zůstat co nejdéle na úřadu práce
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@pe-terka Některé peďáky, katolické fakulty ap. mají dálkové VELMI VELMI jednoduché
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozand píše:
@pe-terka Některé peďáky, katolické fakulty ap. mají dálkové VELMI VELMI jednoduché.
a které konkrétně? Studovala jsi je osobně, nebo jak to víš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
to já nezpochybnujuU TMana se mi nezdají jiné věci
Příliš nevěřím tomu, že by někdo dělal zástupce ředitele se základním vzděláním
Tohle jsou magisterské pozice
Spousta soukromých firem si fakt nehraje na to, že je něco magisterská pozice, pokud je někdo schopný, tak ji klidně může dělat časem i se základním vzděláním.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Spousta soukromých firem si fakt nehraje na to, že je něco magisterská pozice, pokud je někdo schopný, tak ji klidně může dělat časem i se základním vzděláním.
já žádnou takovou firmu neznám, ani jsem o nikom takovém neslyšela
Snad jedině po známosti, nebo když si dotyčný firmu založí sám? Což taky není pro každého
A TMana mi bohužel neodpověděla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka Nemám důvod lhát. Klidně se můžeme sejít, bratra představím, není problém. Pokud máte zájem, tak přes soukromé zprávy.
Co se týká úmrtnosti dálkáčů na VŠ, tak to není o tom, že by na to někdo neměl, z osobní zkušenosti vím, že řada lidí skončila studia kvůli času, bylo problematické skloubit práci či podnikání, rodinu a školu. Většina by to dala. Ale tady se bavíme o situaci, kdy někdo na to má evidentně čas, ale jen se mu nechce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TMana pro mě jste blbec vy
asi tak
nemel z roku 1995 ale měl deset let starý a pořád a pořád se systémy obnovují a mu se tam sekal tak proto a potřeboval to a 4000 nejsou peníze? Aha
to jste mě pobavil
dobře A4 list stojí jednu korunu když to tak vezmu 200 listů 200 korun + vazba taky něco stojí a jednu korunu nevím, jde jste na tom byl barevné s oboustranné stoji 4 koruny takže i to jsou penite- proto mi nepřijde logické že paní v 54 si ma udělat vysokou školu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Přesně, vzdělání je jedna část celku. Je řada lidí, kteří mají solidní vzdělání, ale jsou nepoužitelní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TMana píše:
@pe-terka Nemám důvod lhát. Klidně se můžeme sejít, bratra představím, není problém. Pokud máte zájem, tak přes soukromé zprávy.Co se týká úmrtnosti dálkáčů na VŠ, tak to není o tom, že by na to někdo neměl, z osobní zkušenosti vím, že řada lidí skončila studia kvůli času, bylo problematické skloubit práci či podnikání, rodinu a školu. Většina by to dala. Ale tady se bavíme o situaci, kdy někdo na to má evidentně čas, ale jen se mu nechce.
ale nevíme, má - li potenciál
Bez urážky, VŠ, kterou mám „ohmatanou“, opravdu nedal každý
A řada absolventů to odnesla zničenými nervy či manželstvím ![]()
Já státní VŠ, kterou dá kdejaký blb, opravdu neznám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina 94 píše:
@TMana pro mě jste blbec vyasi tak
nemel z roku 1995 ale měl deset let starý a pořád a pořád se systémy obnovují a mu se tam sekal tak proto a potřeboval to a 4000 nejsou peníze? Aha
to jste mě pobavil
![]()
dobře A4 list stojí jednu korunu když to tak vezmu 200 listů 200 korun + vazba taky něco stojí a jednu korunu nevím, jde jste na tom byl barevné s oboustranné stoji 4 koruny takže i to jsou penite- proto mi nepřijde logické že paní v 54 si ma udělat vysokou školu
Je mi úplně jedno, co si o mě myslíte. Pracuji v IT a neznám programátora, který by měl 10let starý noťas a neměl na nový. Ale to bude asi tím, že jsem blbec ![]()
Krom toho mj. spravuji asi 500 tiskáren, takže vím, jaké jsou TCO na tisk stránky. Ale klidně si jeďte tu svojí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
a které konkrétně? Studovala jsi je osobně, nebo jak to víš?
Jednu z těch škol má muž, na jiných mám velmi blízké lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rozand píše:
Jednu z těch škol má muž, na jiných mám velmi blízké lidi.
stále mluvíš nekonkrétně, což je škoda
Zakladatelka by se jistě ráda dozveděla, kterou VŠ vystuduje levou zadní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pe-terka píše:
stále mluvíš nekonkrétně, což je škodaZakladatelka by se jistě ráda dozveděla, kterou VŠ vystuduje levou zadní
Tak třeba některé obory na zemědělce jsou fakt na levou zadní…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TMana píše:
@pe-terka A proč se bavíme jen o státní VŠ?
ptž mají přísněji nastavené přijímačky i studijní kritéria
Navíc se mi nezdá, že by se zakladatelka topila v penězích a měla na školné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak třeba některé obory na zemědělce jsou fakt na levou zadní…
které? a mají slušné využití v praxi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit