Jak zvládáte ty vedra?

469
20.6.13 16:13

Jak zvladate ty vedra???

Zdravim devcata, chci se zeptat jak zvladate ty strasne vedra? Ve meste mame momentalne 36,3 stupnu ve stinu a doma mame 30. bydlime pod strechou a je to fakt hnus, ani vyvetrat poradne nejde, jinak bychom se tu asi upekly. Sprchuju se 3-4× denne studenejsi vodou, piju dostatecne, snazim se co to pri male jde, zas tak nic nedelat. A i pres to je mi na umreni, co jsou ty vedra ty 4 dny, tak mam strasne bolkesti hlavy, ze mam pocit, ze mi boouchne hlava, behem dne se to zhorsuje. Spatne-tak tezko se mi dycha, lezu jak zdechlina…no hruza. Poradite neco cim se „ochladit“??? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
20.6.13 16:17

Nevím jak máš malou velkou :-) ale co takhle někam zmizet na koupák
já mám všude zatáhnuté žaluzky a půštěný větrák a celkem to jde malému jsem na balkon dala bazenek a v podobě si tam vyblbne a já schladím aspon nohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1104
20.6.13 16:18

My máme od rána zavřená okna a zatažený žaluzie a puštěnej větrák. Snažim se neprat nevařit nepouštět televizi. Tak tady ležím natáhla přišli jsme ted z venku a asi tady zustanu ležet až do večera. Nic se mě nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
20.6.13 16:18

Jak? Blbě :jazyk: Týden a kousek před TP tomu dodává ty správný grády :cert: Sprcha, hodně pít, zmrzka, nehýbat se, ráno vyvětrat a pak až do večera zabednit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
20.6.13 16:21

Já dobře, ale nevím, co to naše šestitýdenní miminko. Snažím se držet ho ve chládku, dnes jsme byli na procházce v pět ráno a pak to vyšlo před devátou, ale to jen na chvíli raději. A jestli to vyjde, tak nejdřív po osmé večer. V přízemí domu je snesitelně, nahoře je to horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.6.13 16:21

Jak zvládáme vedra? já docela v pohodě, nevadí mi. Nejvíc mě fascinujou lidi, co v zimě nadávají na zimu, a v létě na teplo :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
20.6.13 16:22

Tak vidim, ze je to vsude stejne :-{ taky jsme zavreni od rana, zatahnute rolety a vetrak v obyvaku. Malou jsem mela na balkone v bazenku v 1 odpoledne. No je to hnus, snad to za par dni polevi a me nepraskne hlava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
20.6.13 16:22

Lepší než ta zima co byla 3/4 roku, aspoň u nás teda. Sice vedro, ale větrák a kombinace bazénu přes den je v pohodě. No noc je s miminem horší, to jo, ale dá se to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
20.6.13 16:23

Malá je jen v plínce, protože navíc měla horečku a teď průjem. Hraje si na dlaždicích, větrák jede, visí tu mokrý hadry. Pořád jí nalévám a kojím. Tak za hodinu, až bude slunce za barákem jdeme na terásku cachtat se v bazénku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
20.6.13 16:23

V prizemi je super, ale ve 12.patre trochu masakr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
20.6.13 16:25

No pět týdnů před TP má to vedro fakt něco do sebe :poblion: Jeden by se z toho zbláznil, zvlášť když bydlíme pod střechou a ta je rozpálená. U mě vyhrává sprcha, tuny melounu, občas nějaká ta zmrzlina a nevylézání z postele… Co víc se dá dělat. :nevim:

@Bibík13 To i v 11. patře :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254

Taky blbě! venku ve stínu čekám na každý ovanutí větrem, příležitostně navalená v bazénu, paneláky a byty musí být peklo, doma ubedníno a příjemných 26, nesnáším ale noci, už jsem se docela dlouho dobře nevyspala, podkrovní ložnice se děsně blbě větrá, asi si lehnu do sklepa :) jinak pít, pít, pít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

Jak to zvládám, první dny celkem pohoda, od včerejška už toho mám dost. :mrgreen: :mrgreen: S dvouleťákem a měsíc před porodem je to lahůdka. Takže jsme zavření doma, máme zabedněno, mám nateklý nohy, lezeme do sprchy a žijeme. :D Ovšem kdo za mě v sobotu udělá poslední dvě zkoušky, to teda netuším, protože já se nejsem vůbec schopna učit. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30631
20.6.13 16:26

Já nic moc, malá taky nemá ráda horka, ze školky se cpe domů, jen dneska jsme to vzaly přes zmrzku. Bazén tu otevírají až 29.6., to už možná bude po létě :zed: :mrgreen:
Piju dost a i tak mě bolí hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2256
20.6.13 16:29
@slavuska1 píše:
Jak zvládáme vedra? já docela v pohodě, nevadí mi. Nejvíc mě fascinujou lidi, co v zimě nadávají na zimu, a v létě na teplo :lol: :mrgreen:

Přesně tak, mě to taky nevadí… A s těmi kecy, jak jednou je moc teplo, pak zase moc zima, jednou prší moc, pak zase málo jsem už vyloženě alergická! :poblion: :poblion: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí