Jaká antikoncepce vám selhala?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.6.15 20:07

Nitroděložní tělísko, několikrát u mé matky, takže to bych ani neuvažovala. Měla proto asi tři nebo čtyři potraty, další děti nechtěla. Vpodstatě je to „potratová“ antikoncepce, že vajíčko se oplodní, ale nezahnízdí v děloze, jenže se může zahnízdit jinde (mimoděložní), nebo se to posune a zahnízdí se stejně. Podle mě hodně špatná forma antikoncepce.

• Citovat
  • Upravit
6499
15.6.15 20:08

Nám selhal přerušovaný sex. Nutno podotknout, že jsme zapomněli přerušit.. teď po druhém porodu 4 roky 100% spolehlivý, nezapomínáme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3868
15.6.15 20:12

Antikoncepci jsem brala jak lentilky. Klidne jsem si 2 dny zapomnela vzit prasek a nix. Proto jsem si myslela, ze je nekde problem a otehotnet nebude snadne. 2. mesic po vysazeni se nam to povedlo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
15.6.15 20:15
@elinka90 píše:
Antikoncepci jsem brala jak lentilky. Klidne jsem si 2 dny zapomnela vzit prasek a nix. Proto jsem si myslela, ze je nekde problem a otehotnet nebude snadne. 2. mesic po vysazeni se nam to povedlo :-D

Já kdybych brala antikoncepci jak lentilky, tak to znamená sežrat 21 pilulí během hodiny :mrgreen:

Díky zatím všem za zkušenosti, zatím teda „vede“ na plné čáře tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.6.15 20:15

Úplně miluju ty, kterým se to nestalo, a proto to není možný. Tak že já se přidávám k těm, kterým se to stalo. Po 5ti letech užívání prášků, který jsem brala pokaždé stejně jsem otěhotněla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
15.6.15 20:19

@Mishicka1 Já jsem si to myslela taky, že ty baby kecají :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
15.6.15 20:24
@Karleon píše:
Nám selhal přerušovaný sex. Nutno podotknout, že jsme zapomněli přerušit.. teď po druhém porodu 4 roky 100% spolehlivý, nezapomínáme :-D
..zapomněli přerušit! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
15.6.15 20:25
@boball píše:
@Mishicka1 Já jsem si to myslela taky, že ty baby kecají :mrgreen:

Já kdysi taky :-D

• Citovat
  • Upravit
16302
15.6.15 20:29
@Mishicka1 píše: Úplně miluju ty, kterým se to nestalo, a proto to není možný. Tak že já se přidávám k těm, kterým se to stalo. Po 5ti letech užívání prášků, který jsem brala pokaždé stejně jsem otěhotněla.

A jaké prášky jsi, prosím, brala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
15.6.15 20:35

@zrcadlo brala jsem Stodette

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
15.6.15 20:42

@Karleon @rejžička taky jsem se musela asmát…
doufám, že…zapoměli přerušit není nakažlivý po pouhém přečtení :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
15.6.15 20:47
@Mishicka1 píše:
@zrcadlo brala jsem Stodette

Díky, v jiné teď aktuální diskuzi se objevuje ještě Yadine a Softinelle (ta selhala po antibiotikách)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
15.6.15 20:48
@zrcadlo píše:
Díky, v jiné teď aktuální diskuzi se objevuje ještě Yadine a Softinelle (ta selhala po antibiotikách)

Tak po antibiotikách je celkem běžné, že antikoncepce selže ;)

• Citovat
  • Upravit
12185
15.6.15 20:52

Tak ja brala Trinordiol. Byl opravdu levny, brala jsem ho take tak, ze jsem do mesice vzdy tak 2-3× zapomnela a nikdy zadne tehotenstvi. Pak jsme s novym partnerem par let praktikovali „budeme si davat pozor, ale kdyby doslo k otehotneni, nic se nestane“. Darilo se asi 5 let, nez jsme se rozhodli pro miminko a povedlo se na poprve (spis se rozhodl partner a vyuzil meho ovineneho stavu :oops: ).
@zrcadlo ja bych tech 21 lentilek zvladla za par minut :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16302
15.6.15 20:54
@Anro píše:
Tak po antibiotikách je celkem běžné, že antikoncepce selže ;)

Jo, já vím, proto v dotazu i píšu, jestli si ta ženská uvědomila pochybení proti návodu na použití, což třeba nezajištění vyšší ochrany v průběhu nemocí je. Mě fakt zajímá, co za tím selháním nejčastěji je, třeba u toho tělíska chápu, že se může mechanicky poničit nebo pohnout, ale u prášků si myslím, že bývá za selháním opravdu nejčastěji chyba uživatelky (i když podle některých zkušeností tady jsou i výjimky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí