Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nám selhal přerušovaný sex. Nutno podotknout, že jsme zapomněli přerušit.. teď po druhém porodu 4 roky 100% spolehlivý, nezapomínáme ![]()
Antikoncepci jsem brala jak lentilky. Klidne jsem si 2 dny zapomnela vzit prasek a nix. Proto jsem si myslela, ze je nekde problem a otehotnet nebude snadne. 2. mesic po vysazeni se nam to povedlo ![]()
@elinka90 píše:
Antikoncepci jsem brala jak lentilky. Klidne jsem si 2 dny zapomnela vzit prasek a nix. Proto jsem si myslela, ze je nekde problem a otehotnet nebude snadne. 2. mesic po vysazeni se nam to povedlo
Já kdybych brala antikoncepci jak lentilky, tak to znamená sežrat 21 pilulí během hodiny ![]()
Díky zatím všem za zkušenosti, zatím teda „vede“ na plné čáře tělísko.
Úplně miluju ty, kterým se to nestalo, a proto to není možný. Tak že já se přidávám k těm, kterým se to stalo. Po 5ti letech užívání prášků, který jsem brala pokaždé stejně jsem otěhotněla.
@Karleon píše:..zapomněli přerušit!
Nám selhal přerušovaný sex. Nutno podotknout, že jsme zapomněli přerušit.. teď po druhém porodu 4 roky 100% spolehlivý, nezapomínáme
@boball píše:
@Mishicka1 Já jsem si to myslela taky, že ty baby kecají
Já kdysi taky ![]()
@Mishicka1 píše: Úplně miluju ty, kterým se to nestalo, a proto to není možný. Tak že já se přidávám k těm, kterým se to stalo. Po 5ti letech užívání prášků, který jsem brala pokaždé stejně jsem otěhotněla.
A jaké prášky jsi, prosím, brala?
@Karleon @rejžička taky jsem se musela asmát…
doufám, že…zapoměli přerušit není nakažlivý po pouhém přečtení
![]()
@Mishicka1 píše:
@zrcadlo brala jsem Stodette
Díky, v jiné teď aktuální diskuzi se objevuje ještě Yadine a Softinelle (ta selhala po antibiotikách)
@zrcadlo píše:
Díky, v jiné teď aktuální diskuzi se objevuje ještě Yadine a Softinelle (ta selhala po antibiotikách)
Tak po antibiotikách je celkem běžné, že antikoncepce selže ![]()
Tak ja brala Trinordiol. Byl opravdu levny, brala jsem ho take tak, ze jsem do mesice vzdy tak 2-3× zapomnela a nikdy zadne tehotenstvi. Pak jsme s novym partnerem par let praktikovali „budeme si davat pozor, ale kdyby doslo k otehotneni, nic se nestane“. Darilo se asi 5 let, nez jsme se rozhodli pro miminko a povedlo se na poprve (spis se rozhodl partner a vyuzil meho ovineneho stavu
).
@zrcadlo ja bych tech 21 lentilek zvladla za par minut ![]()
@Anro píše:
Tak po antibiotikách je celkem běžné, že antikoncepce selže
Jo, já vím, proto v dotazu i píšu, jestli si ta ženská uvědomila pochybení proti návodu na použití, což třeba nezajištění vyšší ochrany v průběhu nemocí je. Mě fakt zajímá, co za tím selháním nejčastěji je, třeba u toho tělíska chápu, že se může mechanicky poničit nebo pohnout, ale u prášků si myslím, že bývá za selháním opravdu nejčastěji chyba uživatelky (i když podle některých zkušeností tady jsou i výjimky).
Nitroděložní tělísko, několikrát u mé matky, takže to bych ani neuvažovala. Měla proto asi tři nebo čtyři potraty, další děti nechtěla. Vpodstatě je to „potratová“ antikoncepce, že vajíčko se oplodní, ale nezahnízdí v děloze, jenže se může zahnízdit jinde (mimoděložní), nebo se to posune a zahnízdí se stejně. Podle mě hodně špatná forma antikoncepce.