Jaká antikoncepční metoda?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
13.7.15 09:01

Duveruju. Uz nekojim, jen nechci HA. Zatim jsme zvolili takto. Taky jsem premyslela nad pesarem, nebo nehormonalnim teliskem. V tuhle chvili jsme rozhodnuti, ze druhe mozna vubec, a pokud, tak ne driv nez za tri roky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
13.7.15 09:02

Neni mozna treba nejaka natikoncepcni injekce kdyz kojim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
13.7.15 09:15
@KarlaNim píše:
Neni mozna treba nejaka natikoncepcni injekce kdyz kojim?

Hele, do injekcí bych nikdy nešla. Musí to být příšerný driják. A při kojení se asi nemůžou. Vlastně ani nevím, jestli se může při kojení ten NuvaRing

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.7.15 09:19
@KarlaNim píše:
@truelly
to prave nevime jetsli budeme chtit druhe. Ja bych ani nemusela, ale pritel by asi chtel. Sem mu rikala ze si dam telisko ale ze tsoji kolem 5000 a ze bude na 5 let a nebo nejake prasky nebo kondomy. Tak rekl at zkusim dlasi prasky a kdyz sem se ptala jetsli chce teda do 5 let dalsi dite pry nevi. No ja taky ne, tak nevim zda jit do teliska. Proto zvazuju jiny moznosti

pokud kojíš jsou i nehormonální tělíska a je na výběr že mohou fungovat pouze tři roky nebo pak pět let..je i hormonální tělísko které je taky jenom na tři roky a jiné je na pět let..takže mužeš vybrat tělísko pouze na tři roky

• Citovat
  • Upravit
smurfka
13.7.15 09:49
@JayLee píše:
kondom 3 dny před a 3 dny po plodnych dnech - ovuace jinak bez nich normalne :kytka:

to se někdo má že pozná ovulaci..mi co to na sobě nepoznáme to máme těžší.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
13.7.15 09:59
@JayLee píše:
ja ji na sobe poznam dle bolesti - pichani v podbrisku a hlenu + ovu test na KO navíc ji většina lidi ma + - dc stejne :kytka:

nevim no..já když se snažila otěhotnět a dělala si ovu testy, tak jsem je měla pokaždý v jiný den a to celkem výrazně..14dc, 18dc, 20dc. 24dc..a tak..navíc tři dny předem se chránit kondomem kdy nevím kdy teda přijde..no jak říkám, někdo má štěstí že to na sobě pozná..taky bych to brala

• Citovat
  • Upravit
smurfka
13.7.15 10:32

@JayLee
jj taky gumu nemusím..je zajímavý že se říká že chlapy to nechcou přes komdom, ale co znám tak to většinou nechcou ženský :mrgreen:. Mi po druhém porodu zatím přerušovaně ale ted jdu do tělíska, páč se stalo že to do mě už pustil a fakt nechci riskovat no..

• Citovat
  • Upravit
smurfka
13.7.15 10:39

@JayLee to je jasné..taky se toho bojím..ale nic jiného mi asi nezbývá..přestřihnout chlapa nebo sebe ještě nechci, i když další děti fakt ne.., prášky jsou drahé ( i když jsem je brala celých 15 let a v poho )a jiným metodám moc nevěřim..kroužek, náplasti, injekce..já teda moc nevěřím ani tělískům, ale prostě není na výběr no..modlím se at mi sedne, jinak mě asi :zed: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
1175
12.11.15 08:17

Tabulka spolehlivosti antikoncepčních metod

Chtěla jsem se zeptat, jestli jste někdo neviděl tabulku spolehlivosti amtikoncepčních metod v Mamince? Přijde mi divné, že by Pharmatex byl spolehlivější než kondom? Je to dělané podle indexu Pearlové, tzn. kolik žen ze sta otěhotní při používání konkrétní formy antikoncepce. U kondomu je to 4/100, u spericidních globulí 3 a u pharmatexu 0,2…jednak teda jiný globule než pharmatex neznám a pak mi to přijde jako reklama…a navíc mi ten pharmatex přijde celkem dost nespolehlivej a proti kondomu? zvláštní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.11.15 08:21
@zpevanda píše:
Chtěla jsem se zeptat, jestli jste někdo neviděl tabulku spolehlivosti amtikoncepčních metod v Mamince? Přijde mi divné, že by Pharmatex byl spolehlivější než kondom? Je to dělané podle indexu Pearlové, tzn. kolik žen ze sta otěhotní při používání konkrétní formy antikoncepce. U kondomu je to 4/100, u spericidních globulí 3 a u pharmatexu 0,2…jednak teda jiný globule než pharmatex neznám a pak mi to přijde jako reklama…a navíc mi ten pharmatex přijde celkem dost nespolehlivej a proti kondomu? zvláštní…

To jsem neviděla a i mně to přijde zvláštní 8o I když kondom mi praskl několikrát, to je pravda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.11.15 08:26

@radkka Fakt? mně naštěstí nikdy, tak nevím, jestli je to tím, že používáme kvalitní, nebo manipulací…nejseš si vědomá nějaké chyby při nasazování? např. nepřidržení špičky, natržení nehtem…zkusím sem ten článěk vyfotit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.11.15 08:31

Tak tady je ten vyzkum

edit - nenahrála se fotka, nějak mi to z mobilu nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.11.15 08:33
@zpevanda píše:
@radkka Fakt? mně naštěstí nikdy, tak nevím, jestli je to tím, že používáme kvalitní, nebo manipulací…nejseš si vědomá nějaké chyby při nasazování? např. nepřidržení špičky, natržení nehtem…zkusím sem ten článěk vyfotit

Chyba nebyla žádná, tím si jsem 100% jistá, po prvním prasknutí jsme si dávali fakt pozor a k žádné chybě při manipulaci nedošlo a stalo se mi to s každým partnerem :oops: :mrgreen: Všichni mi říkali, že jim nikdy nepraskl, no stačilo se vyspat se mnou a nová zkušenost byla na světě. Ať byl sex pomalý nebo divoký, dlouhý nebo krátký.

Používali jsme Durex a Primeros, jiné značky už si nevybavuji, je to pár let zpět. Dokonce jsme nepoužívali ze strachu ani ty extra tenké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
12.11.15 08:34

No jako nestalo se to pokaždé, ale na to, jaké mají kondomy statistiky se to stávalo nápadně často. Občas říkám, že tam mám snad ostny, ale manžel si na nic nestěžuje :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
12.11.15 08:48

@radkka :lol: :lol: :lol: no to tak máš fakt asi nějakej výrůstek :-D když s každým chlapem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí