Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@madi ale můžu tam hodit 8 kilovýho psa:D a 3,5 kilovýho psa:D pro porovnání:D:D:D:D
@Terulisekk píše:
@madidítě nemám:D.. počkej chvilku, první termín budu mít příští středu:D..(ale stejně si spíš myslejí i dle prvních pohybů že budu rodit až kolem toho 12.března:D)
ahaaa
![]()
@madi Ten máme taky a taky používáme
to už jí pak ale dáme jen čepičku a jedeme ![]()
@rachele ono taky, jestli už nebude tak velká zima, tak přejdete na tenčí bundu a jak odslečete, tak tam bude mít taky víc místa. Vidím to na naší malý
No až se vzbudí, tak vám ji v ní vyfotím, ale asi to bude Ok. Hlava nečouhá ještě a má tam docela místa nad ní, jen si myslím, že do 9m. nám asi nevydrží, ale třeba až to uvidíte, tak řeknete, že i do 12m
.
@Ali-Ali Ta sirona se mi moc líbí.. Taky jsem an ni koukala a nakonec zvítězila BeSafe
Ale protisměr schvaluji ![]()
Hlavně bych tam nedávala dítě v bundě
To pak v autě netopíte nebo jak to děláte, aby se dítě nezapotilo? Občas nevěřícně zírám jak moc kamarádky oblékají děti do auta
Malému dávám klasicky punčošky, tepláčky, body, tričko, mikynu a čepici.. Toť vše.. A v autě mám bundu a když někde vystupujeme tak mu ji dám. Než se auto zahřeje tak na něj hodím deku a tu pak jak začne topení hřát stáhnu a je mu akorát
Pokud jedeme na delší cesty tak mu sundávám i tu čepici..
@Almira-Alm
prosim, hod odkaz na tu vasi. mi se ta Sirona libi, ale porad zvazuju investici 10tis ![]()
@Ali-Ali Ta naše stála taky tolik
Odkaz najdu
Máme tuhle i v té barvě..
Příspěvek upraven 19.02.14 v 15:40
@Almira-Alm píše:
@Ali-Ali Ta naše stála taky tolikOdkaz najdu
aha ![]()
stejne mrknu, at mam aspon porovnani. proc jste se nakonec rozhodli pro tu vasi?
@Ali-Ali Byla mi tam nějak sympatičtější a vychází dobře v testech ![]()
@madi ano je ale lekli jsme se hodně. nehoda to byla škaredá, auto neopravitelné skončilo na šroťáku. takže já už moc vajíčkám nevěřím
jinak moje holka v 8 měs. už chodila kolem nábytku, takže když se kupovala 7,5 měs. sedačka tak seděla už dávno a stála.
@martulkasloník píše:
neřeší ale ve 4 měs. řešit změnu sedačky je pro mě úlet. 4 měs. i velké se do vajca vleze. moje holka od 6 měs. seděla takže v 7 měs. kdy měla 10 kg mohla klidně do sedačky 9-18 která je i do sedu
No, to nemohla, protože nesplňovala podmínku 9 měsíců…
My meli vajco Chicco synthesis…pouzila jsem ho parkrat, prislo mi forovy, nekolikrat mi z nej zklouznul pas a ty pasy co drzi ditko taky nic moc..ted mame Britax First class plus ![]()
Tak ono u vajíčka hodně závisí na tom, jak je v autě přidělané, třeba já měla k vajíčku koupenou základnu, protože to uchycení je pak úplně o něčem jiném. Co jsem takhle viděla vajíčka u kamarádek, tak nebylo správně připoutané snad žádné…