Jaká barva stromku? Fotky

496
31.10.18 18:11

Za mě určitě klasika, červená buď se zlatou nebo stříbrnou. Taky vzít v potaz barvy, které má firma třeba v logu nebo jinak používá. @GabinkaCh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
31.10.18 18:14

Mne se nejvice líbí ten zlatý. Nicméně ve firmě nam vždy zdobili stromek do barvy firemního loga

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5645
31.10.18 18:15

Ja mám nejraději cerveno-zlatou kombinaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
31.10.18 18:21

Ahoj.

Zdobím stromeček slaměnými ozdobami.

A/ Má to tradici.

B/ Je to velmi praktické - ještě se mi ani jedna ozdoba nerozbila :) a jsou vhodné i na ven - ne na přímý sníh a déšť, ale pod střechou nadělají parády ažaž :)

C/ Vypadá to dobře.

Třeba já nejsem příznivec těch řetězů. Líbí se mi drobné osvětlení v bílé studené barvě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
31.10.18 18:24

mne se libi ten prvni.
jsem na klasiku, takze zlata a cervena. naopak se mi nelibi na stromku studene barvy jako modra a stribrna a trend fialove jsem nechapala vubec :nevim: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
31.10.18 18:27

Z těchto se mi taky nejvíc líbí ten zlatý. Jednou jsem u kamarádky viděla kombinaci zelenkavé, tmavě modré a tyrkysové, takhle to zní jako divočina, ale ty odstíny k sobě fakt moc pěkně ladily a bylo to takové neotřelé :palec: Jiná kamarádka zase dává slaměné ozdoby v kombinaci s červenýma kouličkama a je to taky moc pěkné, takové tradiční. Možná bych to taky zvážila v kontextu toho, o jakou firmu se jedná, jestli zvolit něco elegantního, extravagantního nebo českou klasiku, případně to nějak propojit s firemními barvami a laděním interiéru, kde bude stromek stát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
31.10.18 18:34

Kromě toho prvního se mi zdají ty stromky vyloženě ošklivé :D Nicméně já bych se taky řídila firemní barvou. K tomu bych doplnila nějakou ladící, nebo zlatou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
31.10.18 18:35

Z těchto se mi líbí akorát ten zlatý :D já měla loni zlato červený, ten byl hezky takový tradiční. Předtím sem dělala experiment stříbrnej a ten se mi tolik nelíbil. Kamarádka měla fialovo růžové koule a taky to nevypadalo tak zle i když netradičně, ale zas to muselo být zasazené do moderního interiéru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
31.10.18 18:40

Z těch co jsi ukázala, se mi nejvíce líbí ten zlatý - a nejen barva, ale i jak je ozdobený. Ona ta zlatá barva je taková Vánoční. Na druhou stranu zas tak nápadité to taky není.

Mně se líbí třeba slaměné ozdoby a také ty krajkové - nějak hezky to nakombinovat a může to být fakt nádhera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.18 18:41

Já se tím tak trochu ještě pořád živím :lol: Stromečky, které přikládáš jsou takové domácké, na úrovni snad ten první, ale bylo by třeba vypilovat. Kombinace barev lze opravdu různé, klasikou pokud se týče barevnosti nic nezkazíš.

• Citovat
  • Upravit
24993
31.10.18 18:44

z tech co máš určitě ten první. my doma mame kombinaci zlate, červene a zelene banky matné a třpytivé a je to fakt krása…loni mi přišly docela v kurzu ty bílé banky a pruhledne, taky to nevypadalo špatne. jakou barvu mate ve firme? da se pouzit? urcite bych se drzela té zlaté a k tomu nejakou kombinaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14630
31.10.18 19:23

Holky a dáváte ty „chlupaté“ řetězy? Jak tak koukám na ty fotky, přemýšlím, že je letos vynechám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
31.10.18 19:30

z těchto ten poslední,sám dole se mi líbí nejvíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dagmarkaa
31.10.18 19:30

Ten první.

• Citovat
  • Upravit
643
31.10.18 19:31

Řetězy nemám vůbec a rozhodně tím stromek netrpí, právě naopak. Já mám směsku klasických českých vánočních ozdob, taková tradice, něco jsem dostala jako „věno“, takže tem jsou i hodně staré ozdoby z mého dětství, dokupujeme s dětmi na vánočních trzích třeba jednu dvě. Takže tohle blyštivé + mezi to slaměné + světýlka teplá bílá. A je z toho takový tradiční domácí, ale nepřeplácaný stromek. Ty řetězy to často úplně zabijí, že už není skoro poznat, že to kdy byl stromek a že na něm nějaké ozdoby vůbec jsou :lol:

a jinak z těch nabízených ten první, vypadá tak nějak profi a v té zlaté i firemně bohatě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný