Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Za mě určitě klasika, červená buď se zlatou nebo stříbrnou. Taky vzít v potaz barvy, které má firma třeba v logu nebo jinak používá. @GabinkaCh
Mne se nejvice líbí ten zlatý. Nicméně ve firmě nam vždy zdobili stromek do barvy firemního loga
Ahoj.
Zdobím stromeček slaměnými ozdobami.
A/ Má to tradici.
B/ Je to velmi praktické - ještě se mi ani jedna ozdoba nerozbila
a jsou vhodné i na ven - ne na přímý sníh a déšť, ale pod střechou nadělají parády ažaž ![]()
C/ Vypadá to dobře.
Třeba já nejsem příznivec těch řetězů. Líbí se mi drobné osvětlení v bílé studené barvě. ![]()
mne se libi ten prvni.
jsem na klasiku, takze zlata a cervena. naopak se mi nelibi na stromku studene barvy jako modra a stribrna a trend fialove jsem nechapala vubec
![]()
Z těchto se mi taky nejvíc líbí ten zlatý. Jednou jsem u kamarádky viděla kombinaci zelenkavé, tmavě modré a tyrkysové, takhle to zní jako divočina, ale ty odstíny k sobě fakt moc pěkně ladily a bylo to takové neotřelé
Jiná kamarádka zase dává slaměné ozdoby v kombinaci s červenýma kouličkama a je to taky moc pěkné, takové tradiční. Možná bych to taky zvážila v kontextu toho, o jakou firmu se jedná, jestli zvolit něco elegantního, extravagantního nebo českou klasiku, případně to nějak propojit s firemními barvami a laděním interiéru, kde bude stromek stát.
Kromě toho prvního se mi zdají ty stromky vyloženě ošklivé
Nicméně já bych se taky řídila firemní barvou. K tomu bych doplnila nějakou ladící, nebo zlatou.
Z těchto se mi líbí akorát ten zlatý
já měla loni zlato červený, ten byl hezky takový tradiční. Předtím sem dělala experiment stříbrnej a ten se mi tolik nelíbil. Kamarádka měla fialovo růžové koule a taky to nevypadalo tak zle i když netradičně, ale zas to muselo být zasazené do moderního interiéru.
Z těch co jsi ukázala, se mi nejvíce líbí ten zlatý - a nejen barva, ale i jak je ozdobený. Ona ta zlatá barva je taková Vánoční. Na druhou stranu zas tak nápadité to taky není.
Mně se líbí třeba slaměné ozdoby a také ty krajkové - nějak hezky to nakombinovat a může to být fakt nádhera.
Já se tím tak trochu ještě pořád živím
Stromečky, které přikládáš jsou takové domácké, na úrovni snad ten první, ale bylo by třeba vypilovat. Kombinace barev lze opravdu různé, klasikou pokud se týče barevnosti nic nezkazíš.
z tech co máš určitě ten první. my doma mame kombinaci zlate, červene a zelene banky matné a třpytivé a je to fakt krása…loni mi přišly docela v kurzu ty bílé banky a pruhledne, taky to nevypadalo špatne. jakou barvu mate ve firme? da se pouzit? urcite bych se drzela té zlaté a k tomu nejakou kombinaci…
Holky a dáváte ty „chlupaté“ řetězy? Jak tak koukám na ty fotky, přemýšlím, že je letos vynechám ![]()
Řetězy nemám vůbec a rozhodně tím stromek netrpí, právě naopak. Já mám směsku klasických českých vánočních ozdob, taková tradice, něco jsem dostala jako „věno“, takže tem jsou i hodně staré ozdoby z mého dětství, dokupujeme s dětmi na vánočních trzích třeba jednu dvě. Takže tohle blyštivé + mezi to slaměné + světýlka teplá bílá. A je z toho takový tradiční domácí, ale nepřeplácaný stromek. Ty řetězy to často úplně zabijí, že už není skoro poznat, že to kdy byl stromek a že na něm nějaké ozdoby vůbec jsou ![]()
a jinak z těch nabízených ten první, vypadá tak nějak profi a v té zlaté i firemně bohatě ![]()