Jaká je brigáda v Mcdonalds?

14
21.3.22 09:06

Jaká je brigáda v Mcdonalds?

Ahoj, není tu někdo kdo v blízké době pracoval či pracuje v mcdonalds jako brigádník? Jsem student SŠ - plnoletý a zajímá mě pár informací prosím. Smlouva je na DPČ či DPP? Kolik hodin týdně / měsíčně maximálně mohu odpracovat - kolik hodin minimálně musím odpracovat za jednu směnu? Nabízená částka v inzerátu za hodinu je hrubá či čistá mzda/h?
Případně můžete napsat i jiné zajímavé informace, které Vás napadnou a mně budou pozitivním přínosem, děkuji komentujícím za zaujmutí mého dotazu, Váš čas a ochotu mi odpovědět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18683
21.3.22 09:18
@Ellija píše:
Ahoj, není tu někdo kdo v blízké době pracoval či pracuje v mcdonalds jako brigádník? Jsem student SŠ - plnoletý a zajímá mě pár informací prosím. Smlouva je na DPČ či DPP? Kolik hodin týdně / měsíčně maximálně mohu odpracovat - kolik hodin minimálně musím odpracovat za jednu směnu? Nabízená částka v inzerátu za hodinu je hrubá či čistá mzda/h?
Případně můžete napsat i jiné zajímavé informace, které Vás napadnou a mně budou pozitivním přínosem, děkuji komentujícím za zaujmutí mého dotazu, Váš čas a ochotu mi odpovědět :)

Js bych měla takový poznatek… odpověz na inzerát a zeptej se. Kazda pobočka to má jinak… klidně tam příhod i tu větu na konci ohledně času a ochoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
21.3.22 09:38

Smlouva muze byt dpč i dpp, asi záleží jak se domluvíš. Brigadne bývá 20h týdně s tím že studentům je to upraveno individuálně, ale počítala bych s 2-3 smenama pá-ne. V inzerátu bývá hrubá, ale nejspíš bez příplatků za čištění oděvu.
Jiné zajímavé informace se určitě dost liší podle města/místa. Někde je super team manažerů, jinde je to na facku a na výpověď. Někde vyjdou se smenama vstříc a někde ne. Ne vzdy to samozřejmě ale jde a závisí to taky na tvé flexibilitě.
Jako jedna z prvotních zkušeností s práci při škole musím říct, že to byla perfektní zkušenost. Člověk se naučí úplně jinak fungovat a proto bych takovou brigádu doporučila všem po ZŠ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
22.3.22 14:21

Ahoj, dovolím si tě trochu postrašit.

Mzda byla nějakych 90 Kč čistyho( léto 2021)

Kolektiv byl směs pubertaku které strasne otravuje někoho něco učit. Školení totiž není. Prostě tě tam postaví, ukážou ti jak se dělá hambáč, jak tortilla, jak bigmac a dál už to děláš sám.
Jeden kolega má kocovinu takze je lepší s ním nemluvit a druhá kolegyně je tam už dvacet let takže si vedle ní připadas jako dement že neuděláš tři hambace najednou a ještě tě upozorní že musíš rychlejc.
Na třetí směně už všechno samozřejmě zvládáš takže máš na starosti lednici, čerstvost atd.

Směny se plánovaly přes skupinu na mesengeru, vedoucí napsala kdo může příští týden a kdo to dřív obsadil ten šel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.5.24 08:46

Ahoj chtela bych se zeptat kdyz ted budu končit ZŠ a koukala jsem ze bohuzel asi jen McDonald’s je prizpusobeny pro studenty abych si mohla pak brát směnu jak potrebuju, tak kdyz kartu Isic kterou se prokazují studenti dostaneme až v září v nové skole muzu jít o prazdninach tam na brigádu i bez ni? kdyz budu mít jen obcanku. A jestli někdo nevíte jeste kdyz kartu nebudu mít jestli bude stačit obcanka treba i do nehtoveho studia nebo do fitka na permanentku na slevy? kdyz se prokážu jen občankou a budu mít dostudovanou ZŠ. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
31.5.24 12:54

Na slevy musis mit ISIC nebo nějakou studentskou prukazku na slevu v autobuse, pokud to ještě existuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20440
16.8.24 20:45

Syn je sice nezletilý, od září jde do prváku na sš, chtěl do Lidlu, Globus apod.,ale tam berou už jen zletilé poněvadž k vyndavání zboží je také potřebují k pokladně, tak na konec zkoušel KFC, kde ho dvakrát nechtěli a nyní teda má brigádu v Mekáči, vzhledem k tomu, že naše dětská měla dovolenou, pak sme byli my na dovolené, vše se posunulo až na srpen, ale neva, zatím si to chválí, i když je pohodlný jít na brigádu, chce peníze, tak holt musí, ale kolektiv je zatím fajn, má tam jak děcka ve svém věku, tak starší -40 a víc, zatím je na pokladně, což mě i překvapilo, jednou byl u objednávek, ale u „hambáčů“,hranolek apod ještě nebyl, má za sebou 6 směn po 6 h příští týden bude mít i víkend, šéf říkal, že i když ve školním roce moc v týdnu dělat nebude, tak ho určitě hodně budou chtít v pátek, víkend odpolko, tak uvidíme, jakou bude mít výplatu a jak tam dlouho vydrží Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí