Jaká je nejlepší ohřívačka kojeneckých lahviček?

16990
26.3.19 12:31

Ahoj,

mám zkušenost špatnou - dlouho ji trvá než ohřeje, dělá docela hluk. Osobně se mi osvědčilo když jsme někam jeli, nebo na noční krmení - ohřát si vodu do thermosky a z toho pak dělat mlíko.
Měla jsem taky Avent - ale nastavoval se tam čas (resp ML kolik má lahvička a od toho se odvíjel čas) :nevim:

Takže za mě - vyprdnout se na ohřívačky a koupit thermosku :mrgreen: to bylo uplně nejjednodušší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
124
26.3.19 12:36

Přesně… Souhlasim s termoskou. Voda vydrží ohřátá cely den, jen se ze zacatku smicha se studenou..a hlavne je to hned. Koupila jsem si Avent ohrivacku, ze si to zjednodusim a ono se to stejne musi hlidat a dlouho to trva…vyhozeny penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
26.3.19 12:36

@EvaaKou Kupte si rychlovarnou konvici která umí nastavit přesnou teplotu. Po krmení necháte vodu převařit a zchladnout a pak jen ohříváte na požadovanou teplotu (cca 40°) my máme už letitou od Philips (v té době byla jediná která těch 40 uměla) teď jich je na trhu hodně i cenově přístupnější značky, ta naše kdysi stála skoro 5tisíc (což je na konvici nehorázná cena ale slouží už asi 6 nebo 7 let).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.3.19 12:39

Doporučuji koupit přístroj na přípravu mléka. Můžeš ho zapnout přes mobil a on mléko sám připraví v požadované teplotě a konzistenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
26.3.19 12:44

Za mne (obe deti na UM) je ohrivacka k nicemu. Mam v lahvicce odmerenou vodu, dam na 30 vterin do mikrovlnky, prisypu UM z davkovacky a behem 45 vterin mam mliko pripravene. Ani na cestach se mi ohrivacka neosvedcila, radsi jsem prihrala vodu ve varne konvici. Cokoli, co trva dyl jak minutu, uz je opruz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9097
26.3.19 12:54

Máme starší ohřívačku beurer z bazaru. Nastavím 50°, jdu si po svých, za čtvrt hodinky tam vyklepnu mlíko (mívám vždy v dávkovači už nachystané), vyleju teplou vodu, dám novou vodu, nastavím 35° a jdu přebalovat. Když skončím s přebalováním, vezmu lahvičku která má v tu dobu už ideální teplotu a jdu krmit. Nic složitého mi na tom nepřijde :nevim: Je fakt, že by tam někde mělo jít nastavit víc věcí, ale já jsem levá na techniku, tak na to radši nehrabu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
26.3.19 13:00

@Tichošlápek Já myslela že si děláte legraci a ono to opravdu existuje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.3.19 13:01

@Heivka jasně :mrgreen: pro lenochy ideální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
26.3.19 13:06

Termoska s převařenou studenou vodou a termoska s převařenou horkou vodou a míchala jsem podle potřeby. Měla jsem uděláno na noc, ráno jsem udělala čerstvou na den. Připraveno mlíko za cca 30 s. Ohřívačka dělá dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
26.3.19 13:24
@Tichošlápek píše:
Doporučuji koupit přístroj na přípravu mléka. Můžeš ho zapnout přes mobil a on mléko sám připraví v požadované teplotě a konzistenci.

A potom sám nakrmi? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
26.3.19 13:25

@veria ne, to pak musíš zaprahnout manžela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45739
26.3.19 13:30
@Tichošlápek píše:
@veria ne, to pak musíš zaprahnout manžela :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.3.19 15:22

Já nemůžu srovnávat mám aventku a jsem spokojena ani mi nepřijde že by to dlouho trvalo. Na cesty je určo lepší ta termoska ale my ještě necestujeme tak to neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
27.3.19 06:50

@EvaaKou Ahoj, zkus si projet recenze na ohřívačky lahví ;) já kojila, takže zkušenosti nemám žádné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.3.19 13:27

Tak vám vůbec nevím, když budu mít vodu v termosce tak je moc horká, ne? Takže budu muset stejně měřit a chladit..
Krmíme po cca 2 a půl hod už od narození, tak bych si to chtěla ulehčit. Měla sem představu že koupím ohřívačku a nastavím teplotu ohřátí mléka a pak to vypne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí