Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
@Anonymní píše:
Bydlim u epicentra (litovel, unicov) a musim rict, ze to tu funguje dal jakoby nic. Narvane obchody, lidi bez rousek, velky provoz, lidi chodi do prace.. bohuzel taky musim chodit do pracemam obrovsky strach, protoze u nas ve firme je opravdu hodne lidi
@Walburga píše:
Achjo a já jsem takový pako, že nám kupuji jídlo jen na pár dní
Nejsi pako, jsi jedna z normálních.
Benešov včera - roušku jsem měla já i dcera, potkaly jsme pár lidí v rouskach. Lidí teda se moc necouralo, jak o víkendu. Byla jsem na financaku, roušku nikdo. V lékárně měly roušky i rukavice a ještě zástěnu. V drogerii (obyč) měla prodavačka roušku, v DMku měly jen rukavice… Vesměs na mě všichni koukali jak na magora.
Ostrava - mladší nosí roušky, tramvaje jsou poloprazdne.. Jinak mi to přijde stejně.. Větší fronty v obchodech a v lékárně
kdo může, dělá HO nebo si bere volno
nakažených je tu dost, a nedá se to nějak ukocirovat
Plzeň - tváří se to tady řekneme jako o víkendu, slabší provoz, méně lidí v mhd. Ale liduprázdno tu tedy není. Nikdo se ale neshlukuje, všichni si hledí svého a rychle domů. Roušku má tak 50%. Fronty v galanteriích, ale s rozestupy. Od čtvrtka jsou povinné roušky v mhd. V některých obchodech vyvešují sami cedule, že vstup povolen jen se zakrytými ústy. Vyprodaný peroxid vodíku a Alpa (kromě těch klasických věcí).