Jaké domácí šaty pro starší dámu?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
197
10.6.21 19:06

@Tarjei Přeji hodně síly s maminkou. Je hezké, že se tak staráte. A je pravda, že hezké oblečení, může trochu pomoci. :)

• načítám...
3121
10.6.21 19:10
@Morska vila píše:
@Tarjei naprostá rezignace. Se ti nedivím, že se ji snažíš pomoct. Nechápu tady ty komenty, prijde Vam normalni, takhle zanedbaně vypadat?

Mně taky to oblečení na fotce přišlo v pohodě.

Dnešní šaty jsou hezké, líbí se mi. Snad nebudou hned seprané. Hlavní je, že to ocenila i tchýně. :palec:

• načítám...
9148
10.6.21 19:20

@Pajka2020 hele to je fuk, az se to sepere, zas ji neco koupim. Dala mi dost dobrej darek, chlapa do zivota, to se pocita ;)

• načítám...
80265
10.6.21 19:30

@Tarjei Jenže to je normální deprese. Deprese není, že jsi otrávená, deprese je přesně tohle. Potřebuje vychytat správná AD, a brát je a musíte čekat, to není hned. A nemusíš ji nikam tahat. Prostě sednout s ní doma třeba venku na schodky a povídat jí o čemkoliv. A ptát se jí.

• načítám...
Alriga
10.6.21 19:35
@Tarjei píše:
@inkakřivák ale ja vubec nezpochybnuju ze to ma tezky. Jenze se nechala desive zchatrat, letos malem dvakrat umrela. Ma dotykac, muze psat svymu synovi nebo mne a nedelala to. Kdyz jsme byli s ni, koukala skrz nas. Bezva, kdyz vytiras, lezes nekomu pod nohama a on ti pod hadr klepne popel z cigarety.
:srdce: :srdce: :srdce:
  • Upravit
9148
10.6.21 19:36

@inkakřivák ja vim, ze je to deprese. Ale pochop, ze ona proste jen tak vysadila leky, ptz mela pocit, ze ji nepomahaj, tak je to fuk. A ve vysledku to napachalo desne skod. Vim co hlava umi, sama jsem de facto psychicky nemocna. Akorat ja na rozdil od ni se svoji poruchou vyjdu bez leku no…
Ty deprese ji zacaly, kdyz se rozjel ten tinitus.

• načítám...
26747
10.6.21 19:42
@Tarjei píše:
@inkakřivák donesla jsem ji kytku. Ani se neusmala. Chtela ji vzit na obed, rekla ze nikam nejede. Atd atd. Dort k narozkam jsme ji udelali. Kdyz jsme ji kus nedonesli, nejedla ho. A ze ja umim pect dorty. Pojd s nama ven..ja nikam nejdu, bojim se ze upadnu. Dostala choditko, stejne nikam nesla.

Neobhajuj se tu, nemáš proč :hug:

• načítám...
9148
10.6.21 19:49

@Bubla Bůčková no jo, ja jen chtela nastinit, ze jsme se snazili horem dolem…lhala, ze ta antidepresiva ji a ze ji vsechno boli a my ji neverime. Tak ze pujdem k dr. No to ne, ze nikam nejde. A furt dokola, uzkosti, strach z doktoru. Az to skoncilo spitalem, uz mela otok mozku. Nalejvala se furt stavou az si vyplavila sodik z tela..

• načítám...
Alriga
10.6.21 19:56
@Tarjei píše:
@Bubla Bůčková no jo, ja jen chtela nastinit, ze jsme se snazili horem dolem…lhala, ze ta antidepresiva ji a ze ji vsechno boli a my ji neverime. Tak ze pujdem k dr. No to ne, ze nikam nejde. A furt dokola, uzkosti, strach z doktoru. Az to skoncilo spitalem, uz mela otok mozku. Nalejvala se furt stavou az si vyplavila sodik z tela..

Držte se. Pomáhat někomu, kdo to moc nechce je fuška! :andel: :srdce:

• Upravit
9148
10.6.21 20:00

@Alriga diky…haranta clovek prehne pres koleno ale tady to nejde no, Sysifos by koukal, ze nema fusku jen on :D

• načítám...
20883
10.6.21 20:04

Na žádost zakladatelky diskuzi uzamykám.

Všem děkuji za pochopení a přeji krásný večer,

Tereza

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková