Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vnitrnosti, drstky a morske potvory. To bych nejedla ani po tydnu hladoveni. A vim o cem mluvim, jednou jsem to nedobrovolne absolvovala ![]()
Edit: jeste cokoliv ze zabijacky ![]()
Příspěvek upraven 13.01.22 v 23:59
Jo, ještě mě napadlo - nikdy (jakože ani za ten mega, kdyby byla válka/hladomor se neodvažuju soudit, co bych dělala) bych nepozřela nic ze psa nebo z kočky. To bych psychicky prostě nedala, i když třeba někde v Číně je běžně jí.
@Proseccová je pravda, že to tlusté maso také nemusím 😁
No já si říkala, že kdybych někde ztroskotala na nějakém ostrově, tak bych asi radši umřela než to dát do pusy 😂 ale to si říkám teď no.
Pravděpodobně bych se asi zachovala jinak, ale v tuhle chvíli to mám takhle.
@Mína91 píše: Česká kuchyně typická pro školní jídelny, mám,,trauma'' ze školky, jak to do nás pančelky cpaly. A už jsem se toho nezbavila. Červíci chutnají jako oříšky nebo křupky. Žabí stehýnka chutnají jako kuře, akorát šťavnatější. Myslím, že by ti to chutnalo, kdybys nevěděla, co jíš. Ale chápu to
Nám kdysi na táboře moooc chutnaly řízečky - z býčích žláz
Netušily jsme, z čeho jsou. Ale byly jsme už starší (tak 13, 14), tak jsme se šly kuchařky optat - no nechtěla nám to prozradit, prý abysme je nevrátily zpátky
Ale nestalo se.
@Mína91 to chápu, můj manžel když byl malý, tak musel sedět u stolu a dokud to nesní, tak nesmí odejít. Prý mu to babička tak nutila, že se z toho pozvracel a do teď nesnáší svíčkovou.
No asi kdybych to neviděla a nevěděla co to je, tak třeba by mi to chutnalo. Ale jinak ne 😂
@Proseccová jo tak to máme stejný, to bych taky nezvládla. Já už ani nejím králíka, protože jsem je měla jako mazlíčky.
@krtek93 Ježíš 😂 😂 to vám tam teda zajímavě vařili
no jak se říká, co oči nevidí to srdce nebolí 😂
@Macaaa píše:
@Proseccová jo tak to máme stejný, to bych taky nezvládla. Já už ani nejím králíka, protože jsem je měla jako mazlíčky.
to je vlastně další jídlo, co nejím – přesně proto, že králík je pro mě domácí mazlíček a má ty packy takový podobný těm psům a kočkám právě
![]()
páč jste rozežžraní ![]()
za komančů se dost smažilo a omáčkovalo no… v tom jsme vyrostli..
a vy se oškráňáte nad tím, že jaké jídlo se OBECNĚ NEJEDLO???
TAK ty plíčka, fakt, to každý nedá…
já dám aj játra, aj plíčka
nedám drˇštky, tímto se hlásím k poblití, páč dršťky nedám ani v koncentráku. pa ![]()
Ja cokliv jidenloveho, ale obzvlastni zast mam k:
koprovka, zemlovka, ryzovy nakyp, buchticky se sodo, cockova polevka/kase, to same hrachovka. Drstkovou polevku jsem nikdy nejedla a ani nebudu, to same napriklad veprovy mozecek, veprove/hovezi jatra.
Já dycky říkám, že je to o přípravě. Ochutnala sem už hnusný mořský potvory i vynikající. To samé ledvinky, já je umím skvělé
ale leckde jinde fujky.
Co opravdu nemusím a sním jen kdybych měla umřít hlady, je Růžičková kapusta. No, a mlikovou polívku bych možná nesnesla ani tak, a radši bych pošla
![]()
Jinak zabijačkový věci miluju, dělávali sme vlastní a to bylo něco ![]()
Jo, a ještě rýžový nákyp, to sem vlastně nikdy nepochopila, proč to ty chudince rýži někdo provádí, takovýhle týrání
![]()
@krtek93 z býčích žláz řízky nejdou vůbec špatný, ale jen čerstvé, teplé. Studené už je to nic moc.
Jo a jednou mi dali řízek z veminka, a ne-e, to nebylo dobrý…
@Mar__tanka1983 nejsi já? mám to stejně..
a vůbec mi nevadí játra, srdce, žaludky, zelí, jitrnice, jelita, špenát…
ALE nedám Drštky,
to se jdu fakt zeblít! nikdy, ani za mega (tak jo, za mega lžičku a tajně to vyplivnu
)