Jaké jídlo ze srdce nesnášíte ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14731
13.1.22 23:42

Vnitrnosti, drstky a morske potvory. To bych nejedla ani po tydnu hladoveni. A vim o cem mluvim, jednou jsem to nedobrovolne absolvovala :mrgreen:

Edit: jeste cokoliv ze zabijacky :poblion:

Příspěvek upraven 13.01.22 v 23:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.1.22 23:44

Jo, ještě mě napadlo - nikdy (jakože ani za ten mega, kdyby byla válka/hladomor se neodvažuju soudit, co bych dělala) bych nepozřela nic ze psa nebo z kočky. To bych psychicky prostě nedala, i když třeba někde v Číně je běžně jí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
13.1.22 23:44

@Proseccová je pravda, že to tlusté maso také nemusím 😁
No já si říkala, že kdybych někde ztroskotala na nějakém ostrově, tak bych asi radši umřela než to dát do pusy 😂 ale to si říkám teď no.
Pravděpodobně bych se asi zachovala jinak, ale v tuhle chvíli to mám takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22785
13.1.22 23:47
@Mína91 píše: Česká kuchyně typická pro školní jídelny, mám,,trauma'' ze školky, jak to do nás pančelky cpaly. A už jsem se toho nezbavila. Červíci chutnají jako oříšky nebo křupky. Žabí stehýnka chutnají jako kuře, akorát šťavnatější. Myslím, že by ti to chutnalo, kdybys nevěděla, co jíš. Ale chápu to :lol:

Nám kdysi na táboře moooc chutnaly řízečky - z býčích žláz :mrgreen: Netušily jsme, z čeho jsou. Ale byly jsme už starší (tak 13, 14), tak jsme se šly kuchařky optat - no nechtěla nám to prozradit, prý abysme je nevrátily zpátky :lol: Ale nestalo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
13.1.22 23:49

@Mína91 to chápu, můj manžel když byl malý, tak musel sedět u stolu a dokud to nesní, tak nesmí odejít. Prý mu to babička tak nutila, že se z toho pozvracel a do teď nesnáší svíčkovou.
No asi kdybych to neviděla a nevěděla co to je, tak třeba by mi to chutnalo. Ale jinak ne 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
13.1.22 23:50

@Proseccová jo tak to máme stejný, to bych taky nezvládla. Já už ani nejím králíka, protože jsem je měla jako mazlíčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
13.1.22 23:51

@krtek93 Ježíš 😂 😂 to vám tam teda zajímavě vařili :D no jak se říká, co oči nevidí to srdce nebolí 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
13.1.22 23:53

@Matt 02 tak to by mě zajímalo co např. 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
13.1.22 23:54
@Macaaa píše:
@Proseccová jo tak to máme stejný, to bych taky nezvládla. Já už ani nejím králíka, protože jsem je měla jako mazlíčky.

to je vlastně další jídlo, co nejím – přesně proto, že králík je pro mě domácí mazlíček a má ty packy takový podobný těm psům a kočkám právě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24954
14.1.22 00:25

:mrgreen:
páč jste rozežžraní :mrgreen:
za komančů se dost smažilo a omáčkovalo no… v tom jsme vyrostli..
a vy se oškráňáte nad tím, že jaké jídlo se OBECNĚ NEJEDLO???
TAK ty plíčka, fakt, to každý nedá…

já dám aj játra, aj plíčka

nedám drˇštky, tímto se hlásím k poblití, páč dršťky nedám ani v koncentráku. pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
14.1.22 00:30

Ja cokliv jidenloveho, ale obzvlastni zast mam k:

koprovka, zemlovka, ryzovy nakyp, buchticky se sodo, cockova polevka/kase, to same hrachovka. Drstkovou polevku jsem nikdy nejedla a ani nebudu, to same napriklad veprovy mozecek, veprove/hovezi jatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
14.1.22 00:48

Já dycky říkám, že je to o přípravě. Ochutnala sem už hnusný mořský potvory i vynikající. To samé ledvinky, já je umím skvělé :P ale leckde jinde fujky.
Co opravdu nemusím a sním jen kdybych měla umřít hlady, je Růžičková kapusta. No, a mlikovou polívku bych možná nesnesla ani tak, a radši bych pošla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jinak zabijačkový věci miluju, dělávali sme vlastní a to bylo něco :andel:

Jo, a ještě rýžový nákyp, to sem vlastně nikdy nepochopila, proč to ty chudince rýži někdo provádí, takovýhle týrání :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
14.1.22 00:51

@krtek93 z býčích žláz řízky nejdou vůbec špatný, ale jen čerstvé, teplé. Studené už je to nic moc.
Jo a jednou mi dali řízek z veminka, a ne-e, to nebylo dobrý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24954
14.1.22 01:12

@Mar__tanka1983 nejsi já? mám to stejně..
a vůbec mi nevadí játra, srdce, žaludky, zelí, jitrnice, jelita, špenát…

ALE nedám Drštky,
to se jdu fakt zeblít! nikdy, ani za mega (tak jo, za mega lžičku a tajně to vyplivnu 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
14.1.22 01:38

@Proseccová přesně tak a jsou hlavně roztomilý ☺️️😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie