Jaké jméno se Vám vůbec nelíbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12635
11.6.18 18:58

A taky Marcel a Marcela :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
11.6.18 18:58

Když pominu extrémy, tak klučičí - Martin, Michal, Kamil, Milan, Radek, Erik, Robert, Roman
Z holek nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
11.6.18 19:00
@sarah1618 píše:
Mikuláš je krAsne Jméno

to určitě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
342
11.6.18 19:00

Asi nastvu hodne maminek, ale me se nelibi Matěj :roll: u nas se vzdycky rikalo,, ty ses teda Matej´´ jako ze je nekdo tydyt. Od te doby slysim Matej jako nadavku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
11.6.18 19:01

Josefína, pak ty stará česká jména, co se ještě kdoví proč vyskytují v kalendáři jako Vratislav, a jiná končící na slav.
S tou Josefínou, naší babi se to moc líbí a hned jeeee, Pepička, to je krásné jméno. Tak oslovovat někoho Pepičko, no to je úplně strašný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473

Květa, Božena, Žofie, Aloisie, Antonie, top je Doubravka. U kluků Kvetoš, Vráťa, Sváťa, Eman,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
@Serpentini píše:
Bořek, Borek, Božena, Blažena, Hedvika, Týna, Romana, Květoslav. A kombinace typicky českého příjmení a cizího jména, třeba Jessika Horáková nebo Isabella Mráčková.

Nedávno mi známa říkala, ze nějaká její známa má známou, která dítěti dala jméno Noemi. Na ti by ještě nic nebylo, ale příjmení je Fojtíková :mrgreen: tomu říkám úlet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
11.6.18 19:02

Třeba Dušan, Bohuslav, Doubravka, Otýlie… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
11.6.18 19:02
@bjetuschka píše:
Nelíbí se mi Berenika nebo Rebeka 8o Dál úlety typu Božena, Milada… Z klučičích asi Samuel nebo Miloš…

Tohle jmeno kdyz slysim, tak se mi vzdycky vybavi Sex ve meste a Charlotte u sexuologa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16463
11.6.18 19:05

Me se nelibi takove ty znovu objevene zdrobneliny jako Anezka, Eliska, Johanka, Jindriska… Nelibi se mi to hlavne u dospelych, jmenuji se tak a se tak i logicky predstavuji. Mi prijde vzdycky k smichu tricetileta Eliska apod. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
11.6.18 19:05

Jinak se mi nelíbí Gabriela, Vlasta, Svatava atd. Největší pohroma je z mého pohledu Beáta…brrrrrr :roll:
Syna bych nepojmenovala Albert, Vlastimil, Hugo, Sebastián ani Matyáš… ale je jich určitě víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12635
11.6.18 19:07
@Ms.Ragdoll píše:
Tohle jmeno kdyz slysim, tak se mi vzdycky vybavi Sex ve meste a Charlotte u sexuologa :mrgreen:

Já si zas pamatuju, když ségra uvažovala nad tímhle jménem pro dceru a moje máma úplně smrt v očích :lol: a prej:,,To je jako Brekeke!"

Jo, víme, proč jsme až do porodu tajili jména, okolí umí někdy fakt,,potěšit" :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
11.6.18 19:09

Hugo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3341
11.6.18 19:11

Co už tady bylo zmíněno, strašná je kombinace cizokrajne jméno a české příjmení, pak miliarda holčiček jménem Eliška, a vyloženě divné mi přijde Vanesa (asociace s vanou, asi kvůli zkratce Vany???), pak Božena, Milena, Jarmila, Ludmila atd…u kluků Patrik, Robert, Emil a Jarmil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
11.6.18 19:12

Vendelin, Žaneta, Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie