Jaké jméno se Vám vůbec nelíbí?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4523
12.6.18 06:27

Pominu všechny úlety typu Otylie, Květoslav, Gertruda, apod. Zamerim se jen na lidi, ktere znam, a jejich jména se mi nelíbí.

Kevin, Hugo, Zoe, Liana, Etel, Elvíra, Etien (ten nevím, jak se píše), Gloria, Lada,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
12.6.18 09:11
@růžový achát píše:
Nejsem Kristýna, a ta se mi zrovna líbí :lol:

Nebuď smutná, Květo :hug: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61146
12.6.18 09:14
@XYZ1234 píše:
Nebuď smutná, Květo :hug: :mrgreen: :lol:
:mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
12.6.18 11:33
@růžový achát píše: :P, už nejsem Božislave :hug:

vy jste se nechala přejmenovat? že píšete už nejsem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1984
12.6.18 13:06

Zajímavá diskuze. Padlo tu moje jméno, obou mých dcer a i varianty, kdyby jsme měli kluky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
12.6.18 13:19
@a12 píše:
A neni johanka johana? :think: to spis bych uvedla treba jindrisku nebo stepanku..

Jsou možné obě varianty, měla jsem spolužačku přímo Johanku, za ty tečky lze dosadit jakákoliv další jména, opravdu jsem neuváděla všechna a patří k nim i tebou zmiňovaná Štěpánka, Jindřiška a další takové ;)
 https://www.nasejmena.cz/nj/cetnost.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
12.6.18 13:27
@debra.morgan píše:
@osvc můž se zeptat jaky vecny vyznam má jméno Hana? nic mě nenapadá… :think:

Neznáš to? Znamená to jako ve smyslu ostuda, za co by se měl člověk stydět, to je taková hana, moje prababička i babička to používaly úplně běžně, proto mi vždycky přišlo zvláštní, že se tak někdo jmenuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
12.6.18 13:32
@osvc píše:
Neznáš to? Znamená to jako ve smyslu ostuda, za co by se měl člověk stydět, to je taková hana, moje prababička i babička to používaly úplně běžně, proto mi vždycky přišlo zvláštní, že se tak někdo jmenuje :nevim:

je na to i pohádka Pravda a lež ;)

https://www.fdb.cz/…-a-lez/41090

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
12.6.18 13:34
@Malaga píše:
je na to i pohádka Pravda a lež ;)https://www.fdb.cz/…-a-lez/41090

Tu asi ani neznám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.6.18 16:32

Z klučičích: Patrik, Vlastimil, Tobiáš, Tadeáš, Matyáš, Kamil, Miloš, Daniel 8o 8o Z holčičích: Monika, Ludmila, Anastázie, Jarmila, Jessica, Jitka, Marie, Lenka, Helena, Klára, Týna :poblion: :pocitac: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.6.18 16:34

A děs největší je Lili 8o :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
12.6.18 16:37
@osvc píše:
Neznáš to? Znamená to jako ve smyslu ostuda, za co by se měl člověk stydět, to je taková hana, moje prababička i babička to používaly úplně běžně, proto mi vždycky přišlo zvláštní, že se tak někdo jmenuje :nevim:

Myslím, že je to regionální záležitos, moji prabičku ani babičku jsem to snad nikdy říct neslyšela, ale vlastně ani od nikoho jiného z mého města :nevim: Mně se jméno Hana strašně líbí, ale nakonec jsme dali jiné, v japonštině to znamená květiny (nebo taky nos :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
12.6.18 16:43
@Wani píše:
Myslím, že je to regionální záležitos, moji prabičku ani babičku jsem to snad nikdy říct neslyšela, ale vlastně ani od nikoho jiného z mého města :nevim: Mně se jméno Hana strašně líbí, ale nakonec jsme dali jiné, v japonštině to znamená květiny (nebo taky nos :lol: ).

Asi jo, ale jak jsem to běžně slýchávala, tak mně to přijde divné jméno :think: Měla jsem spolužačku jménem Nora a během přírodovědy mi jí bylo líto, když se probíraly liščí a jezevčí nory, pak se v dospělosti nechala přejmenovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
12.6.18 16:45
@WWWWWW píše:
A děs největší je Lili 8o :cert:

Co kam lili, do kanálu, nebo do sebe lili vodku? S tím jsem se ještě nesetkala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
12.6.18 16:49
@osvc píše:
Co kam lili, do kanálu, nebo do sebe lili vodku? S tím jsem se ještě nesetkala 8o

Jméno Lili :lol: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko