Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ta dcera americani tomu rikaji hazel to je kombinace zelene modre sede a hnede a dcera je ma navic jeste hodne svetle.
@Anonymní píše:
Ahoj otázka zní jakou barvu očí vidíte
Díky za názory
Zelený ![]()
@Chulimanga píše: Šedozelené. No a teď poraďte i mněJakou barvu očí má moje dcera? Já tam vidím šedou, modrou, zelenou, někdy i žlutou a hnědou… když se mě někdo zeptá, jakou má barvu oči, říkám, že nevím
Tyhle oči jsou jasně „zářivé“, na to barva není.
A zakladatelka modro sedy a je tam asi i zelena zalezi ma barve okoli taky.. sost přebírají barvu okoli.
@Anonymní píše:
Ahoj otázka zní jakou barvu očí vidíte
Díky za názory
zelenošedé ![]()
Těžko říct, zeleno, něco? Já mám barvu, ani nevím pořádě jakou, zeleno, šedo, modro, něco ![]()
@arinecka píše:
Těžko říct, zeleno, něco? Já mám barvu, ani nevím pořádě jakou, zeleno, šedo, modro, něco
No ja prave taky, zeleno modro sedo zluto ![]()
Zelene oci jsou asi tak zelene, jako je britska kocka modra.
@Chulimanga píše: Šedozelené. No a teď poraďte i mněJakou barvu očí má moje dcera? Já tam vidím šedou, modrou, zelenou, někdy i žlutou a hnědou… když se mě někdo zeptá, jakou má barvu oči, říkám, že nevím
Ma podobnou barvu jako ja, jen ja mam vic do zluta, ale hodne podobne ma moje mladsi dite, ted jedenact let a okraje vice do modra…
Úplně normální zelené oči.
To si myslíte, že ta zelená bude jak z RGB? ![]()
@ludmilaadamkova píše:
A zakladatelka modro sedy a je tam asi i zelena zalezi ma barve okoli taky.. sost přebírají barvu okoli.
Modro šedý? Ty si nech vysestrit barvocit. Bez ironie.
@arinecka píše:
Těžko říct, zeleno, něco? Já mám barvu, ani nevím pořádě jakou, zeleno, šedo, modro, něco
Ty máš modrý ![]()