Jaké máte zkušenosti s CASI - vyplňování dotazníků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4817
26.9.10 21:59

Holky prosím, kde bych se mohla zaregistrovat? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
26.9.10 22:04
vercicek píše:
Holky prosím, kde bych se mohla zaregistrovat? Děkuju

www.casi.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4817
26.9.10 23:03
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
27.9.10 11:03

Tak jsem došla až nakonec registrace, ale nebere mi to číslo účtu. By mě zajímalo proč :-). Nevíte, co s tím? Píšete něco do toho předčíslí? Ach jo práce už :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
27.9.10 11:08

Já jsem tam myslím vyplňovala 6 nul… Ale už fakt nevím, je to dlouho. Nečekej od toho nějaké super výdělky, ale mně to baví, takže je to taková malá odměna za zábavu :mrgreen:
Jsem celkem asi u 6-ti společností, takže mám každý týden co dělat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
27.9.10 16:01

No já už jsem právě pár let v online gfk a je to v klidu, i když finančně naprosté minimum. Ale jak se říká, lepší, než drátem do oka :-). Jen ten účet bude oříšek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
27.9.10 16:43

Tak už jsem to vykutila. Njn, to je tak, když KB a mBank mají svá specifická předčíslí :-). Snad to bude ok a brzy už budu něco vyplňovat. A kde by ještě tak byly jakš tak v klidku a jakš takš placené dotazníky? Kromě toho online gfk a CASI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
27.9.10 18:03
Lucyus12 píše:
Já jsem tam myslím vyplňovala 6 nul… Ale už fakt nevím, je to dlouho. Nečekej od toho nějaké super výdělky, ale mně to baví, takže je to taková malá odměna za zábavu :mrgreen:
Jsem celkem asi u 6-ti společností, takže mám každý týden co dělat :palec:

Tak to závidím, já jsem registrovaná taky u cca 6ti společnosti, ale minimálně 3 týdny mi žádný dotazník nepřišel, když už, tak jsem vyplnila 2 otázky a napsalo mi to, že nevyhovuji podmínkám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3337
27.9.10 20:39
kmacek píše:
Lucyus12 píše:
Jsem celkem asi u 6-ti společností, takže mám každý týden co dělat :palec:
Tak to závidím, já jsem registrovaná taky u cca 6ti společnosti, ale minimálně 3 týdny mi žádný dotazník nepřišel, když už, tak jsem vyplnila 2 otázky a napsalo mi to, že nevyhovuji podmínkám :-(

To se samozřejmě taky stává… Myslela jsem, že chodí dotazníky jako takové. Jinak tohle mně přesně vždycky naštve :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
27.9.10 21:44

Tady jsem psala kde jsem já
https://www.emimino.cz/…rankovani/2/
Jukni na můj příspěvek.
Casi a Aisa vyplácí každý měsíc-pokud něco vyplníš
Ostatní vyplácí až po dosažení nějaké min. částky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.12.10 22:27

Zdravím. :)

Narazila jsem na debatu o vyplňování dotazníků a chtěla bych se zeptat u jakých všech „firem“ jste? :) Moc by se mi to hodilo. :)

Děkuji předem a hezký zbytek dne. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.3.11 08:47

Zdravím všechny „domapracující“ na vyplňování internetových dotazníků. Jsem už nějaký čas registrovaná u jedné společnosti a dnes jsem k tomu chtěla přidat ještě CASI. Tam jsem se dočetla, že „daňová povinnost vyplývající Vám z odměn námi vyplacených je plně na Vaší zodpovědnosti“. Jak to holky řešíte? Přiznáváte tento příjem v daňovém přiznání? Mě ho třeba každoročně podává zaměstnavatel a já z RD ho ani už nechodím podepisovat, takže jsem se o to nikdy nestarala. Musela bych podávat ještě jedno DP, kde bych psala tyto směšné částky za dotazníky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
23.3.11 08:52
PetiteFillette píše:
Zdravím všechny „domapracující“ na vyplňování internetových dotazníků. Jsem už nějaký čas registrovaná u jedné společnosti a dnes jsem k tomu chtěla přidat ještě CASI. Tam jsem se dočetla, že „daňová povinnost vyplývající Vám z odměn námi vyplacených je plně na Vaší zodpovědnosti“. Jak to holky řešíte? Přiznáváte tento příjem v daňovém přiznání? Mě ho třeba každoročně podává zaměstnavatel a já z RD ho ani už nechodím podepisovat, takže jsem se o to nikdy nestarala. Musela bych podávat ještě jedno DP, kde bych psala tyto směšné částky za dotazníky?

Nene, tyto příjmy se musí zdaňovat, až když překročí určitou částku myslím 20000Kč za rok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
23.3.11 09:16

Jé, to je fajn, moc děkuji za informaci!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KARLOS 1
23.3.11 17:08

AHOJ JE TO MOC FAJN DÍKY :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat