Jaké máte zkušenosti s CASI - vyplňování dotazníků?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobry den porsim vas a byla byjste tak hodna a napsala me ty jine u kterych jste registrovana dekuji vam moc za odpoved a preju krasny den
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
kdy populace.cz (být casi.cz / IPSOS) vyplácí? Vím, že to mají po čtvrtletích, ale kdy přesně? Teď skončilo první (leden - březen) - vyplácet budou 15.4. nebo jak?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj,
kdy populace.cz (být casi.cz / IPSOS) vyplácí? Vím, že to mají po čtvrtletích, ale kdy přesně? Teď skončilo první (leden - březen) - vyplácet budou 15.4. nebo jak?
po dosáhnutí určité částky, záleží, kolik máš. pokud překračuješ hranici, vyplatí Ti to následující měsíc po čtrvtletí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
po dosáhnutí určité částky, záleží, kolik máš. pokud překračuješ hranici, vyplatí Ti to následující měsíc po čtrvtletí.
A kde najdu částky, kterých je třeba dosáhnout?
Na webu píšou jen toto:
Registrací v Populace.cz získáte možnost účastnit se placených výzkumů. Za každý vyplněný dotazník získáváte finanční odměnu. Vzhledem k množství dotazníků odesíláme odměny na účet pravidelně jednou za tři měsíce.
Takže vyplatit by měli teď v dubnu, pokud má Martina pravdu.
Já pro ně chvíli vyplňovala, ale vždycky jsme nebyla vhodný respondent, tak jsme se na to vyprdla. Mám pocit, že to snad dělali i schválně, aby nemuseli vyplatit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca jj měli, pokud máš tuším víc jak 500 kč, můžeš zažádat, pošlou to i mimo termín. já to ani nesleduju, 1× za 3 m něco přijde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem jak je to s vyplňování dotazníků? Funguje to? Můžete doporučit nebo i případně jinou práci na internetu?
Dík
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kulicka132
Jsou lepší stránky než CASI/populace. cz.
Posílají mi neskutečně málo průzkumů a na ty, kde mě pozvou vypadnu na základě charakteristiky (věk, pohlaví, vzdělání, bydliště). A to mě vybíraj na základě profilu - údajně. Když už něco došlo za větší částku (rozuměj 30-50,–), tak prodlužují termíny, aby to vyplatili až za čtvrt roku a to jim ještě musíš psát, jaktože tam máš 0,–, když tam vyplňuješ blbý dotazník 45 minut.
Nejlepší mi přijde ČNP (klidně napiš zprávu pro podrobnosti). Výzkumů je dostatek, i když ne všem vyhovím (třeba v názoru na produkty), tak ti aspoň něco dají, i když nic moc, ale aspoň pár halíři ocení to, že si klikla.
Ale i tak jde o pár stovek za rok.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý večer, dámy. Narazil jsem na tuto diskuzi a chci se Vás jako zkušenějších zeptat. Na Populace.cz po mně chtějí vyplnění adresy i telefonu. Nebude mi stále někdo volat (pojišťovny, operátoři…) nebo nebudeme mít plnou schránku různých nabídek apod.? Preferoval bych kontaktování z jejich strany jen emailem. Jaké s tím máte zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím kolik let jsem u nich registrovaná a jediná komunikace je, že přijde sms a email, že mám nový dotazník.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alun-ka píše:
Nevím kolik let jsem u nich registrovaná a jediná komunikace je, že přijde sms a email, že mám nový dotazník.
Děkuji za reakci. A (pokud to není velké tajemství), v jaké výši se pohybuje průměrný měsíční výdělek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kajik0
Nevím, ejstli to byla populace, ale někdo od dotazníků ověřoval, že mu do teleofnu řekneš to co registraci a to je vše. Max. SMS s informací o novém dotazníku, pokud si to nastavíš.
Populace jsou mizerní, dotazníky často neplatí, nazvou je rychlý průzkum či doplňující informace.
Výplaty od nich jsou co čtvrt roku - 30-90 korun za ten čtvrt rok. Zbytečné vůbec ztrácet čas tím vyplňováním údajů o sobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Populace.cz zkušenosti
Mám s firmou veliké zkušenosti vyplácení do 15 dne následujícího čtvrtletí už jsem u nich rok a vyplácení to na účet a podvod to není 100% doporučuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mohu potvrdit, vyplácejí bez problémů, taky třeba AISA panel platí bez problémů S kým teď ale problém mám, je JTN panel.
Poprvně jsem nstřádala limit při, kterém se vyplácí oměna a nemohu se k němu dostat, už jsem jim třikrát psala a odpověď žádná. Nevíte někdo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenka255 píše:
Mám s firmou veliké zkušenosti vyplácení do 15 dne následujícího čtvrtletí už jsem u nich rok a vyplácení to na účet a podvod to není 100% doporučuji
Nemám s nimi dobré zkušenosti.
Dotazník za 2 části - vyplaceno bude po 2. části. Po hodinách druhé části „výzkum ukončen“ (termín je zadán na týden) a odměna žádná.
A nic krátkýho to nebylo.
Spousta nehonorovaných rychlých průzkumů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit