Jaké máte zkušenosti s CASI - vyplňování dotazníků?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Moniczka
19.8.11 20:29

Dobry dne jake ma ta kb predcisli nemuzu se na CASI zaregistrovat kvuli toho dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit
3337
20.8.11 01:25

Pokud nemáte předčíslí před číslem účtu, tak tam vyplňte šest nul :wink: Kod banky je 0100

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
honza111
4.10.11 16:47

Jsem tam delší dobu přihlášen,dříve chodilo dotazníků celkem dost. Dnes jsou dotazy jako doplňkové a nehonorované a odměny, když už, velice nižší. Jinak to funguje, ale nejsou to žádný Bavory.

• Citovat
  • Upravit
honza111
5.10.11 19:13

Pozor

Pozor, pozor na Casi se něco děje. Nejen, že neposílají honorované dotazníky, posílají pouze tzv. doplňující nehonorované žádosti o údaje o Vaší osobě a dnes to dosáhlo vrcholu. Ptají se přímo na Vaši případnou diagnozu s nemožností odpovědi, že Vám nic není. Znovu POZOR!

• Citovat
  • Upravit
pjajaj
18.10.11 21:16

ahoj holky,
před týdnem jsme se s manžou zaregistrovali na jejich stránky a říkáme si, kdypak se nám asi ozvou s nějakým dotázníkem :mrgreen: …jak to u vás normálně chodí? jak často se vyplňují? ozvou se mi tedy sami nebo musim někde hledat?? :think:
díky za odpověď :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2075
24.10.11 19:43

Ahoj, tak jsem se také dívala na stránky CASI a přijde mi divné že po mě chtějí info typu, kolik vydělávám, jestli jezdím autem do práce, místo bydliště atd. Vyplnili jste to poctivě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
asdfjklů
14.7.12 21:14

Také se mi to zdála divné a také by mě to velice zajímalo doufám, že někdo nám dá odpověď :)

• Citovat
  • Upravit
Jessiee
28.7.12 13:27

To, že chtějí tak podrobné info vyplývá z povahy přivýdělku. Je to proto, aby mohli posílat dotazníky určité skupině (př. dotazník týkající se pojištění auta nebudou posílat někomu, kdo auto nemá). Ty dotazníky prozkoumávají trh a chování spotřebitelů, a to v různých oblastech, proto tak podrobné dotazy.

• Citovat
  • Upravit
Dejnos
28.7.12 16:08

Emailing jsem zrušil, i když už jsem měl na jejich kontě docela dost, nebylo v podstatě možné dostat nějaké peníze…do dalšího měsíce se peníze krátí a pro převod na účet, chtěli sepsat nějakou pofidérní smlouvu…No a Casi mi poslední dobou nějak blbne, teď mi třeba přišlo, že mám špatně zadaný účet i když mi už peníze od nich chodili a nějak mi nejde se na jejich stránky přihlásit…

• Citovat
  • Upravit
asdfjklů
31.7.12 15:10

A co to tedy je? by mě to zajímalo. Dejte odkaz a napište nějaké podrobnosti. děkuji

• Citovat
  • Upravit
hhannie
16.8.12 12:50

Pokud jsem student, tak mi asi moc dotazníku chodit nebude, že? :roll:

• Citovat
  • Upravit
16.8.12 13:01

Já jsem taky student ještě taky by mě to zajímalo ještě jsem to nevyzkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hhannie
16.8.12 13:11
@andy123456 píše:
Já jsem taky student ještě taky by mě to zajímalo ještě jsem to nevyzkoušela.

Já už jsem se dnes registrovala, tak uvidím. :lol:

• Citovat
  • Upravit
31.8.12 22:18

Zkušenost dobrá

Chodí mi pravidelně, každých 14 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.12 22:19

A jakou vy?

A jakou Vy?