Jaké máte zkušenosti s CASI - vyplňování dotazníků?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Pokud nemáte předčíslí před číslem účtu, tak tam vyplňte šest nul
Kod banky je 0100
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem tam delší dobu přihlášen,dříve chodilo dotazníků celkem dost. Dnes jsou dotazy jako doplňkové a nehonorované a odměny, když už, velice nižší. Jinak to funguje, ale nejsou to žádný Bavory.
- Citovat
- Upravit
Pozor
Pozor, pozor na Casi se něco děje. Nejen, že neposílají honorované dotazníky, posílají pouze tzv. doplňující nehonorované žádosti o údaje o Vaší osobě a dnes to dosáhlo vrcholu. Ptají se přímo na Vaši případnou diagnozu s nemožností odpovědi, že Vám nic není. Znovu POZOR!
- Citovat
- Upravit
ahoj holky,
před týdnem jsme se s manžou zaregistrovali na jejich stránky a říkáme si, kdypak se nám asi ozvou s nějakým dotázníkem
…jak to u vás normálně chodí? jak často se vyplňují? ozvou se mi tedy sami nebo musim někde hledat?? ![]()
díky za odpověď ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, tak jsem se také dívala na stránky CASI a přijde mi divné že po mě chtějí info typu, kolik vydělávám, jestli jezdím autem do práce, místo bydliště atd. Vyplnili jste to poctivě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také se mi to zdála divné a také by mě to velice zajímalo doufám, že někdo nám dá odpověď ![]()
- Citovat
- Upravit
To, že chtějí tak podrobné info vyplývá z povahy přivýdělku. Je to proto, aby mohli posílat dotazníky určité skupině (př. dotazník týkající se pojištění auta nebudou posílat někomu, kdo auto nemá). Ty dotazníky prozkoumávají trh a chování spotřebitelů, a to v různých oblastech, proto tak podrobné dotazy.
- Citovat
- Upravit
Emailing jsem zrušil, i když už jsem měl na jejich kontě docela dost, nebylo v podstatě možné dostat nějaké peníze…do dalšího měsíce se peníze krátí a pro převod na účet, chtěli sepsat nějakou pofidérní smlouvu…No a Casi mi poslední dobou nějak blbne, teď mi třeba přišlo, že mám špatně zadaný účet i když mi už peníze od nich chodili a nějak mi nejde se na jejich stránky přihlásit…
- Citovat
- Upravit
A co to tedy je? by mě to zajímalo. Dejte odkaz a napište nějaké podrobnosti. děkuji
- Citovat
- Upravit
Pokud jsem student, tak mi asi moc dotazníku chodit nebude, že? ![]()
- Citovat
- Upravit
Já jsem taky student ještě taky by mě to zajímalo ještě jsem to nevyzkoušela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andy123456 píše:
Já jsem taky student ještě taky by mě to zajímalo ještě jsem to nevyzkoušela.
Já už jsem se dnes registrovala, tak uvidím. ![]()
- Citovat
- Upravit
Dobry dne jake ma ta kb predcisli nemuzu se na CASI zaregistrovat kvuli toho dekuji za odpoved