Jaké nosíte náušnice?

20662
21.9.12 13:22

Jaké nosíte náušnice?

Zdravím kolektiv emimina :mrgreen: Nemám bohužel(nebo bohudík :lol: )žádný test s duchama(teda mám, ale několik let starý :lol: :lol: ) se kterým bych potřebovala poradit, co obléct dítku v zimě taky vím :lol: tipy na vaření taky mám, tchýně je ok :lol:,tak zakládám tuto diskuzi, která, pěvně doufám bude mít dostatečnou informativní hodnotu :P :mrgreen:
Takže se táží, jak jste na to vy a náušnice? Kamarádíte se spolu? :lol: Nosíte výrazné naušnice jen na společenské akce, nebo i na běžné nošení(nakup apod).A jaké vlastně nosíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Imane
21.9.12 13:24

Chacha, tak já Ti dám hodnotnou informaci, mám doma cca.80 párů naušnic a bez nich byc to nebyla já :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1998
21.9.12 13:24

Ja miluju nausnice, ale bohuzel, muzu je mit v usich den, max dva, pak zanety, bile pucky,hnis..usi jak bambule..tak to resim klipsnama, podle nalady, podle obleceni..nekdy vyrazne, jindy zadne..asi zalezi na tom, jak se rano probudim a co musim zvladnout.. :lol: jinak miluju barevne a stribrne, zlate se mi nelibi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
21.9.12 13:25

Na náušnice jsem nikdy moc nebyla, pár pěkných kousků si občas dám, ale to je vyjímka, většinou jsem bez :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
21.9.12 13:27

Nosím hodně výrazné barevné naušnice, nejradši takové ty obyč bižu za pár kaček, strašně se mi to líbí. Nemám žádné dražší než 300,– (ne, že bych na to neměla, nelíbí se mi)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 13:28

Mám dohromady v uších 7dírek. :mrgreen: a naušnice střídám jenom v těch prvních a to podle nálady, v ostatních mám stříbrné pecky. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
21.9.12 13:28
@Jenver píše:
Mám dohromady v uších 7dírek. :mrgreen: a naušnice střídám jenom v těch prvních a to podle nálady, v ostatních mám stříbrné pecky. :pankac:

Taky jsem chtěla, ale manžela by kleplo :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
20662
21.9.12 13:29
@Jenver píše:
Mám dohromady v uších 7dírek. :mrgreen: a naušnice střídám jenom v těch prvních a to podle nálady, v ostatních mám stříbrné pecky. :pankac:

kurna holka, ty jsi samá díra :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
21.9.12 13:30

Povětšinou mám v uších 3 obyčejné stříbrné kroužky, teď jsem teda zjistila, že jsem ten lichý ztratila :( ale jinak teda ty a občas si vezmu nějaké s láskou dělané od mých zručných přítelkyň. Takže mám třeba tupé ovce, berušky a protože mám ráda zelenou, tak jsou moje ušničky většinou laděné do zelena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68944
21.9.12 13:30

Miluju velké výrazné naušnice. Ale co mám dítko, přesedlala jsem na malé kroužky z chirurgické oceli a ani je nesundavám. Ale těším se, že až bude větší a přestane mě tahat za všecko, co se zrovna naskytne, zase se k nim vrátím. I když samozřejmě třeba na pracovní pohovor bych si nic výrazného nevzala, pro tyto příležitosti mám pár decentnějších stříbrných kousků. Je to dostatečně hodnotné? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
21.9.12 13:31

Tak ja nosim stribrne kruhy, mam ruzne velikosti, tak to stridam.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
@ugluk píše:
Miluju velké výrazné naušnice. Ale co mám dítko, přesedlala jsem na malé kroužky z chirurgické oceli a ani je nesundavám. Ale těším se, že až bude větší a přestane mě tahat za všecko, co se zrovna naskytne, zase se k nim vrátím. I když samozřejmě třeba na pracovní pohovor bych si nic výrazného nevzala, pro tyto příležitosti mám pár decentnějších stříbrných kousků. Je to dostatečně hodnotné? :mrgreen:

Není v mé vůli to soudit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
@Katka86 píše:
kurna holka, ty jsi samá díra :lol: :lol: :lol:

To mám ještě bradu a zarostlý obočí. Další díry nepočítám. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 13:32

X

Příspěvek upraven 30.03.14 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
21.9.12 13:32

Mám to přesně jako @ugluk. S malým všetáhajícím dítěmem pouze malé kroužky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová