Jaké nosíte náušnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12593
24.9.12 13:53

Jééé, náušnice :srdce: Svého času jsem je sbírala, ale teď už si nové nekupuji, protože ve finále stejně nosím tak cca 5 párů, které různě střídám. Ale nosím je ráda, hlavně teda bižu, vždy dbám na to, aby mi hezky ladily s oblečením :potlesk:
No úplně mě to tu teď navnadilo, že po práci skočím do krámu a nějaký si koupím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
24.9.12 18:14

Holky, nevíte, jestli se dají dát ty činky co jsou na piercing normálně do ucha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 18:15
@JaSa píše:
Holky, nevíte, jestli se dají dát ty činky co jsou na piercing normálně do ucha?

tak určitě dají, ale ber v potaz, že je to hrubé jak blázen, já to nedávno zkoušela-pírsíng z pupka do ucha a nehrozí :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
713
24.9.12 18:25

Aha, to mne nenapadlo, já mám víc dírek v uších, ale chtěla bych tam jen tečky, ale vadí mi vzadu ty špuntíky u klasických náušnic, tak nevím jak to řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 19:18
@JaSa píše:
Aha, to mne nenapadlo, já mám víc dírek v uších, ale chtěla bych tam jen tečky, ale vadí mi vzadu ty špuntíky u klasických náušnic, tak nevím jak to řešit

mě vadí kovové špunty, ale ty silikonové, nebo co to je za matroš, to mi neva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
24.9.12 19:38
@JaSa píše:
Holky, nevíte, jestli se dají dát ty činky co jsou na piercing normálně do ucha?

Dají, ale jsou o něco tlusčí, měla jsem ho v druhý dírce a musela jsem párátkem zvětšovat dírku, abych ho tam dostala. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
30.9.12 16:28

Zdravím ve spolek,
na náušnice teda zrovna moc nejsem, ale když už, tak jedině stříbrné a nějaké menší decentní. Mám kroužky, srdíčka a pak s kamínkem. Mám pak i dvoje větší delší, ty si oblíknu jenom na Vánoce ke stolu a nebo někam na akci. Prcek za to stejně tahá, takže i proto je ted moc nenosím.

• Citovat
  • Upravit
580
30.9.12 16:40

Miluji náušnice :D. Téma přímo pro mě! Kupuji si teda jen bižu a mám doma zatím tak 20 párů, ale pomaličku se rozrůstáme. Holky a kde na netu kupujete? Já jsem vždycky zatím kupovala někde na vycházce, Takko, C§A, bižu obchody, ale teď moc nemám příležitost po obchodech chodit a na tom netu se tak krásně vybírá… :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
30.9.12 21:06

Fler, trhy, výlety kamkoliv (všude se dají koupit bižu), obchody s oblečením, etno krámky… Snad jedině uvnitř vulkánu bych nedokázala sehnat nějaký ten kousek. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.10.12 10:53
@TýnkaK píše:
a měla jsi taky ve své porodnicové výbavě náušnice vybrané tak, aby ladily k nočním košilím? 8)
@Katka86 píše:
nejdůležitější je mít takové, aby ladily k barvě věčně větraných bradavek :lol: :lol: :lol:

Noo, a na vizitu aby ladily k šití že jo… :jazyk: :pankac: :roll: :zed: O tom to přeci není :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
3.10.12 11:15
@kokos píše:
Noo, a na vizitu aby ladily k šití že jo… :jazyk: :pankac: :roll: :zed: O tom to přeci není :roll: :zed:

já to nemyslela zle ;) spíš naopak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
3.10.12 16:14
@kokos píše:
Noo, a na vizitu aby ladily k šití že jo… :jazyk: :pankac: :roll: :zed: O tom to přeci není :roll: :zed:
:roll: Já vůbec nevím, co znamená ta záplava smajlíků ani jaký tón by to mělo dodávat tvému sdělení, ale pokud mě to mělo zesměšnit nebo snad urazit, nic to se mnou nedělá. Je mi fuk, o čem je nošení náušnic. Já je nosím protože mi to baví a je to moje radost. A opravdu jsem měla jedny náušnice, ve kterých jsem přišla, ke každé noční košili náušnice v barvě, další k oblečení ve kterém jsem odcházela. Šitá jsem nebyla, bradavky větrat nepotřebovala…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
3.10.12 16:25
@TýnkaK píše: :roll: Já vůbec nevím, co znamená ta záplava smajlíků ani jaký tón by to mělo dodávat tvému sdělení, ale pokud mě to mělo zesměšnit nebo snad urazit, nic to se mnou nedělá. Je mi fuk, o čem je nošení náušnic. Já je nosím protože mi to baví a je to moje radost. A opravdu jsem měla jedny náušnice, ve kterých jsem přišla, ke každé noční košili náušnice v barvě, další k oblečení ve kterém jsem odcházela. Šitá jsem nebyla, bradavky větrat nepotřebovala…

To je nahodou super zaliba, nikomu neskodi, tak co? Nechces nam vyblejsknout tu svou sbirku? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12593
4.10.12 11:05
@evish píše:
Miluji náušnice :D. Téma přímo pro mě! Kupuji si teda jen bižu a mám doma zatím tak 20 párů, ale pomaličku se rozrůstáme. Holky a kde na netu kupujete? Já jsem vždycky zatím kupovala někde na vycházce, Takko, C§A, bižu obchody, ale teď moc nemám příležitost po obchodech chodit a na tom netu se tak krásně vybírá… :lol:.

Pěkný mají taky v Orsayi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
4.10.12 12:43

@TýnkaK @Katka86 Ti smajlíci vyjadřovali sarkasmus a zklamání v mé poznámce-do nikoho se neopírám, ba naopak mi přišlo, že po mém vyjádření jste se vy opřely do mě-proto ta reakce, protože to celé působilo jako obvyklé vosí útoky v jiných diskuzích…no nic nechme to koňovi. Zbožňuju naušnice a proto jsem přišla do téhle diskuze, kvůli ničemu jinýmu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová