Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si náušnice vyrábím. Někdy je dokončuju pár minut před odchodem z baráku
Takže podle nálady a ani bych se nedopočítala
![]()
@Katka86 píše:
Já právě včera narazila na náušnice, které mi nedají spát, ale nemám je k čemu nosit, chjooooooooo![]()
![]()
![]()
ale asi si je stějně koupím
![]()
No tak potom si pak holt musíš koupit ještě něco k nim
Já jednou viděla za výlohou sekáče šaty přesně k mým naušnicím a pak mi lidi gratulovali, jak se mi povedlo k těm šatům sehnat tak dokonalé naušnice. Přitom to bylo přesně naopak a naušnice byly dvakrát dražší než šaty ![]()
Tak já mám naušnice jako povinný doplněk, třeba jako make up
mám hodně naušniček, od výrazných „bižu“ po hooodně drahé, vlastně téměř ke každému oblečení
a momentálně jsem si oblíbila kupovat v těch stáncích v OC jak koupíš jedny a druhé za 10 Kč
ale naučila jsem se ( díky Swarovskému) všechny šperky, tedy i naušničky sundavat ihned po příchodu domů. Déle vydrží jako nové ![]()
@Mirii píše:
ukaz foto, treba nebudu taky spatjinak nausnice miluju, stribro, zlato, bizu - nosim vsecko
bez nausnic si pripadam jako naha. A i behem kojeni a batoleciho veku jsem nosila aspon slzicky.
Pěkně jsem poprosila pana Gůgla, at mi je najde, ale dneska na mě nemá asi náladu
takže nezbývá než zajet do města, koupit a vyfotit
![]()
@girlie sage píše:
Já si náušnice vyrábím. Někdy je dokončuju pár minut před odchodem z baráku![]()
Takže podle nálady a ani bych se nedopočítala
![]()
tak tebe já chci za manželku
![]()
@Jenver píše:
Mám dohromady v uších 7dírek.a naušnice střídám jenom v těch prvních a to podle nálady, v ostatních mám stříbrné pecky.
Prosimtě, ja mam dírek celkem deset, pecky se mi líbí, ale štve mě to zapínání v zadu, tlačí mě (takový ten špuntík) a navíc, jak je dírek hodně, tak je to takové naňahňé. Tobě to neva? Nebo máš nějaké spec. zapínání?
@Katka86 píše:
Pěkně jsem poprosila pana Gůgla, at mi je najde, ale dneska na mě nemá asi náladu![]()
takže nezbývá než zajet do města, koupit a vyfotit
![]()
![]()
![]()
holka sikovna
hned mas duvod proc si je MUSIS koupit
![]()
Náušnice nemusím, kdysi jsem si propíchla nerv na uchu a od té doby nesnesu nic ani chirurgickou ocel
Dřív jsem toho tahala fakt hodně…
JSem náušnicový vouchyl!!! Nečetla jsem diskuzi ale slibuju, že si ráda počtu, jen co bude čas.
Náušnice nosím výhradně bižu, žádné drahé kovy. Různé materiály (fimo, plsť, smalt, šutry, plíšky, provázky, sklo, plast, dřevo, textil…), různé barvy, malé i velké, visací, hrozny, kolečka… Mám jich mnoho, vlastně je to sbírka
a VŽDY mi ladí k tomu, co mám na sobě a to i doma, kdy běhám v domácím. Nenosím vytahaná trika a tepláky s vytlačenými koleny, ale většinou nějaké obyčejné jednobarevné triko a legíny, domácí sukně nebo šaty… Náušnice jsou moje poznávací znamení a všichni o mě ví, že je budu mít pokaždé sladěné a ptají se, jestli jsou nové
No často nejsou, ale mám jich tolik, že než to prostřídám…
MILUJU NÁUŠNICE A NIKDY JICH NEBUDU MÍT DOST
![]()
EDIT. jo a ještě nebyla příležitost, abych náušnice musela dlouhodhobě odložit nebo vyměnit za nějaký nenápadný kousek (takový snad ani nemám
). Ani porody ne, ani kojení, ani nenechavý mimino, nic, nic, nic.
@JaSa píše:
Prosimtě, ja mam dírek celkem deset, pecky se mi líbí, ale štve mě to zapínání v zadu, tlačí mě (takový ten špuntík) a navíc, jak je dírek hodně, tak je to takové naňahňé. Tobě to neva? Nebo máš nějaké spec. zapínání?
Ne mě nic netlačí, asi jsem už zvyklá.
Taky mám ty špuntíky a nanahňaný to určitě nemám. ![]()
@Katka86 píše:
Uvidíme jak se to vyvrbí, jestli to zůstane u těch dír v uších![]()
![]()
Náušnice nenosím. Mám asi troje zlaté, co jsem kdysi dostala povinně ke kulatinám, ale leží doma v krabici. Na cokoliv jiného než zlato jsem alergická, takže nenosím žádné šperky, kromě dvou prstýnků z bílého zlata. Nikdy jsem nebyla ulítlá na takové to zdobení se šperkama či bižuterií. Nesnesu ani nic kolem krku či ruky, maximálně ty prstýnky
Kdybych měla holčičku, tak vím, že jí uši ani propíchnout nedám. Když by jednou sama chtěla, tak klidně, ale já to považuji za zbytečnost ![]()
Já mám v levém uchu dvě dírky, v pravém jednu. V té druhé mám srříbrnou pecičku s nílým kamínkem- takže spíš takový kolečko
a co mám třetí dítko, které mi tahalo moje milované kruhy, vyndala jsem ze šperkovnice takový visací, ne moc dlouhý, lehký, nemusím je vytahovat ani na noc.
Jinak miluju stříbrný kruhy, střední až větší, ale ted bych je akorát tak poztrácela.
Bez naušnic to nejsem já
Já mám 4 dírky (1+3) a nosím všelijaké náušnice- žluté zlato, bílé zlato (ty většinou dlouhodobě, páč se často blbě nandavají; další dlouhodobost byla teď dána dítětem, který se mi neustále snaží udělat z teček čárky, tj. z dírek trhliny
), dříve i hodně stříbro. Pak mám hromadu různé bižu, ty vytahuji krátkodobě k určité příležitosti, teda spíš oblečení. A jako známý kočkofil mám hodně bižu náušnic kočkovitých
, jen nevím, jestli na ně nebudu už trochu stará, jsou většinou dost infantilní, ale nakonec to já jsem taky
.