Jaké nosíte náušnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
24.9.12 12:59
@peprle píše:
jj, kérky, ty mám dvě a teď právě uvažuju, že si na 30tiny nadělím třetí…a na netu jsem našla kráááásné náušnice do jazyka, tak asi taky koupím, z chir. oceli, přidám obr.,až najdu
A jdi do toho, já nelituju :palec:

já mám kérku chvíli a už chci další, tak aby to tak nedopadlo i s tím pírsingem :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
24.9.12 12:59

Je to z této stránky http://www.piercingate.cz/cinky?s=3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 13:02
@peprle píše:
Je to z této stránky http://www.piercingate.cz/cinky?s=3

ty jsou teda bombovní a nějaké levné 8o 8o 8o 8o tak tu chci taky :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
24.9.12 13:02

Tak to mě naštěstí nechytlo(zatím),že bych musela mít díry všude :mrgreen: i když…teď jsem nakrátko, takže by vypadala pěkně náušnice na uchu, myslím nahoře, jak ucho začíná od spánku…no nevím, jak to napsat. :nevim: :mrgreen:
s těma kérkama je to horší, jak má člověk jednu, tak většinou následuje i další. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 13:04
@peprle píše:
Tak to mě naštěstí nechytlo(zatím),že bych musela mít díry všude :mrgreen: i když…teď jsem nakrátko, takže by vypadala pěkně náušnice na uchu, myslím nahoře, jak ucho začíná od spánku…no nevím, jak to napsat. :nevim: :mrgreen:
s těma kérkama je to horší, jak má člověk jednu, tak většinou následuje i další. :*

nahoře na uchu se mi náušnice děsně líbí, já mám v jednom uchu tři a používám jen jednu, už mě ty dvě další nebaví :roll: :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
24.9.12 13:05
@Katka86 píše:
ty jsou teda bombovní a nějaké levné 8o 8o 8o 8o tak tu chci taky :pankac: :pankac: :mrgreen:
že, je boží, jsou tam i jiné nádherné, ale tahle u mne vede..je to z chir. oceli, tak to není drahé..ještě jsem nekoukala ale na poštovné, tak kdo ví, jestli se to nakonec neprodraží.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
24.9.12 13:06
@Katka86 píše:
nahoře na uchu se mi náušnice děsně líbí, já mám v jednom uchu tři a používám jen jednu, už mě ty dvě další nebaví :roll: :roll: :mrgreen:

mě taky zbyla v každém už jen jedna, člověka to časem přestane bavit a abych pravdu řekla, už se mi to ani nelíbilo, mít v jednom uchu 5 náušnic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 13:08
@peprle píše:
mě taky zbyla v každém už jen jedna, člověka to časem přestane bavit a abych pravdu řekla, už se mi to ani nelíbilo, mít v jednom uchu 5 náušnic :roll:

no právě, kor když má člověk nějaké hezké naušnice, tak mu ten celkový vzhled ty další pecky v uchu uplně hatí :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
24.9.12 13:11

Bych řekla…já ještě k tomu měla malé kruhy :roll:,bych si nedala už ani náhodou
A ty jsi odkud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 13:19
@peprle píše:
Bych řekla…já ještě k tomu měla malé kruhy :roll:,bych si nedala už ani náhodou
A ty jsi odkud?

z daleka :mrgreen: :mrgreen: znáš to, za sedmero řekami… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
24.9.12 13:26
@Katka86 píše:
z daleka :mrgreen: :mrgreen: znáš to, za sedmero řekami… :lol: :lol: :lol:

a za sedmero horami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
24.9.12 13:27
@TýnkaK píše:
JSem náušnicový vouchyl!!!
Náušnice nosím výhradně bižu, žádné drahé kovy. Různé materiály (fimo, plsť, smalt, šutry, plíšky, provázky, sklo, plast, dřevo, textil…), různé barvy, malé i velké, visací, hrozny, kolečka… Mám jich mnoho, vlastně je to sbírka :mrgreen: a VŽDY mi ladí k tomu, co mám na sobě a to i doma, kdy běhám v domácím. Nenosím vytahaná trika a tepláky s vytlačenými koleny, ale většinou nějaké obyčejné jednobarevné triko a legíny, domácí sukně nebo šaty… Náušnice jsou moje poznávací znamení a všichni o mě ví, že je budu mít pokaždé sladěné a ptají se, jestli jsou nové :mrgreen: No často nejsou, ale mám jich tolik, že než to prostřídám… :lol: MILUJU NÁUŠNICE A NIKDY JICH NEBUDU MÍT DOST :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:EDIT. jo a ještě nebyla příležitost, abych náušnice musela dlouhodhobě odložit nebo vyměnit za nějaký nenápadný kousek (takový snad ani nemám :pankac: ). Ani porody ne, ani kojení, ani nenechavý mimino, nic, nic, nic.

Ták ták i do porodnice jsem sebou měla asi troje na vystřídání a ani děti mě nikdy nedonutí je sundat. Bez nich nikam, to jsem fakt jak nahá. Ať žijí naušnice třikrát hurá :dance: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 13:28
@peprle píše:
a za sedmero horami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Joo, tak přesně tam 8) 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
24.9.12 13:48
@kokos píše:
Ták ták i do porodnice jsem sebou měla asi troje na vystřídání a ani děti mě nikdy nedonutí je sundat. Bez nich nikam, to jsem fakt jak nahá. Ať žijí naušnice třikrát hurá :dance: :lol:

a měla jsi taky ve své porodnicové výbavě náušnice vybrané tak, aby ladily k nočním košilím? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 13:49
@TýnkaK píše:
a měla jsi taky ve své porodnicové výbavě náušnice vybrané tak, aby ladily k nočním košilím? 8)

nejdůležitější je mít takové, aby ladily k barvě věčně větraných bradavek :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová