Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@peprle píše:
jj, kérky, ty mám dvě a teď právě uvažuju, že si na 30tiny nadělím třetí…a na netu jsem našla kráááásné náušnice do jazyka, tak asi taky koupím, z chir. oceli, přidám obr.,až najdu
A jdi do toho, já nelituju
já mám kérku chvíli a už chci další, tak aby to tak nedopadlo i s tím pírsingem
![]()
@peprle píše:
Je to z této stránky http://www.piercingate.cz/cinky?s=3
ty jsou teda bombovní a nějaké levné
tak tu chci taky
![]()
Tak to mě naštěstí nechytlo(zatím),že bych musela mít díry všude
i když…teď jsem nakrátko, takže by vypadala pěkně náušnice na uchu, myslím nahoře, jak ucho začíná od spánku…no nevím, jak to napsat.
![]()
s těma kérkama je to horší, jak má člověk jednu, tak většinou následuje i další. ![]()
@peprle píše:
Tak to mě naštěstí nechytlo(zatím),že bych musela mít díry všudei když…teď jsem nakrátko, takže by vypadala pěkně náušnice na uchu, myslím nahoře, jak ucho začíná od spánku…no nevím, jak to napsat.
![]()
s těma kérkama je to horší, jak má člověk jednu, tak většinou následuje i další.
nahoře na uchu se mi náušnice děsně líbí, já mám v jednom uchu tři a používám jen jednu, už mě ty dvě další nebaví
![]()
@Katka86 píše:že, je boží, jsou tam i jiné nádherné, ale tahle u mne vede..je to z chir. oceli, tak to není drahé..ještě jsem nekoukala ale na poštovné, tak kdo ví, jestli se to nakonec neprodraží.
ty jsou teda bombovní a nějaké levné![]()
![]()
![]()
tak tu chci taky
![]()
![]()
@Katka86 píše:
nahoře na uchu se mi náušnice děsně líbí, já mám v jednom uchu tři a používám jen jednu, už mě ty dvě další nebaví![]()
![]()
mě taky zbyla v každém už jen jedna, člověka to časem přestane bavit a abych pravdu řekla, už se mi to ani nelíbilo, mít v jednom uchu 5 náušnic ![]()
@peprle píše:
mě taky zbyla v každém už jen jedna, člověka to časem přestane bavit a abych pravdu řekla, už se mi to ani nelíbilo, mít v jednom uchu 5 náušnic
no právě, kor když má člověk nějaké hezké naušnice, tak mu ten celkový vzhled ty další pecky v uchu uplně hatí
![]()
Bych řekla…já ještě k tomu měla malé kruhy
,bych si nedala už ani náhodou
A ty jsi odkud?
@peprle píše:
Bych řekla…já ještě k tomu měla malé kruhy,bych si nedala už ani náhodou
A ty jsi odkud?
z daleka
znáš to, za sedmero řekami…
![]()
@Katka86 píše:
z daleka![]()
znáš to, za sedmero řekami…
![]()
![]()
a za sedmero horami
![]()
@TýnkaK píše:
JSem náušnicový vouchyl!!!
Náušnice nosím výhradně bižu, žádné drahé kovy. Různé materiály (fimo, plsť, smalt, šutry, plíšky, provázky, sklo, plast, dřevo, textil…), různé barvy, malé i velké, visací, hrozny, kolečka… Mám jich mnoho, vlastně je to sbírkaa VŽDY mi ladí k tomu, co mám na sobě a to i doma, kdy běhám v domácím. Nenosím vytahaná trika a tepláky s vytlačenými koleny, ale většinou nějaké obyčejné jednobarevné triko a legíny, domácí sukně nebo šaty… Náušnice jsou moje poznávací znamení a všichni o mě ví, že je budu mít pokaždé sladěné a ptají se, jestli jsou nové
No často nejsou, ale mám jich tolik, že než to prostřídám…
MILUJU NÁUŠNICE A NIKDY JICH NEBUDU MÍT DOST
![]()
![]()
EDIT. jo a ještě nebyla příležitost, abych náušnice musela dlouhodhobě odložit nebo vyměnit za nějaký nenápadný kousek (takový snad ani nemám
). Ani porody ne, ani kojení, ani nenechavý mimino, nic, nic, nic.
Ták ták i do porodnice jsem sebou měla asi troje na vystřídání a ani děti mě nikdy nedonutí je sundat. Bez nich nikam, to jsem fakt jak nahá. Ať žijí naušnice třikrát hurá
![]()
@kokos píše:
Ták ták i do porodnice jsem sebou měla asi troje na vystřídání a ani děti mě nikdy nedonutí je sundat. Bez nich nikam, to jsem fakt jak nahá. Ať žijí naušnice třikrát hurá![]()
a měla jsi taky ve své porodnicové výbavě náušnice vybrané tak, aby ladily k nočním košilím? ![]()
@TýnkaK píše:
a měla jsi taky ve své porodnicové výbavě náušnice vybrané tak, aby ladily k nočním košilím?
nejdůležitější je mít takové, aby ladily k barvě věčně větraných bradavek
![]()