Jaké nosíte náušnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
681
21.9.12 20:04
@Katka86 píše:
já kdysi taky chtěla, ale roztáhnout nohy na tatéra, to by ho stálo život :lol: :lol: :lol: :lol:

Nápadobně, já bych si nic od nikoho propíchnout nenechala. :? Musim sama. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.9.12 20:04
@Jenver píše:
Nápadobně, já bych si nic od nikoho propíchnout nenechala. :? Musim sama. :mrgreen:

je fakt, že člověk si hodně věcí nejlíp udělá sám :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
21.9.12 20:52

Přidávám se, dříve, za mého pubertálního mládí, bylo v uších 9 náušnic :lol:
Teď už normál. nuda dvě…nosím většínou stříbrné, líbí se mi s nějakým kamínkem. mooooc se mi líbí dlouhé, ale nevím proč, ne na mě :nevim: :D jinak ještě mám náušnici v jazyku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
21.9.12 21:00
@Katka86 píše:
kurna nestraš :lol: :lol: :lol: ale říkám si, přežila jsi dva porody, tak nějak pidi díra v jazyku mě nemůže rozhodit :lol: :lol: :lol:

neboooj, je to v pohodě. já to mám asi od svých 19 let a šla bych do toho klidně ještě :mrgreen: ani to skoro necítíš, chytne ti jazyk do takových kleštišek, hodně to tím jakoby znecitliví, tím tlakem a během pár vteřin je krása hotová,,jen se mi pak cestou domů lehce zatočila hlava, ale bolest fakt žádná…akorát jsem trochu šišlala, než jsem si zvykla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 21:03
@Katka86 píše:
je fakt, že člověk si hodně věcí nejlíp udělá sám :lol: :lol: :lol: :lol:

Přesně tak. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
21.9.12 21:25
@Jenver píše:
Přesně tak. :pankac: :pankac:

souhlasím s vámi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
22.9.12 00:14
@peprle píše:
neboooj, je to v pohodě. já to mám asi od svých 19 let a šla bych do toho klidně ještě :mrgreen: ani to skoro necítíš, chytne ti jazyk do takových kleštišek, hodně to tím jakoby znecitliví, tím tlakem a během pár vteřin je krása hotová,,jen se mi pak cestou domů lehce zatočila hlava, ale bolest fakt žádná…akorát jsem trochu šišlala, než jsem si zvykla :D

Taky mám a dodneška si pamatuju ten hukot adrenalinu v těle, když jsem se poprvý koukla do zrcadla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
22.9.12 07:34
@lleennttiillkkaa píše:
Taky mám a dodneška si pamatuju ten hukot adrenalinu v těle, když jsem se poprvý koukla do zrcadla :D
:palec: :palec: :palec: přesně…teď jsem na internetu narazila na krásné náušnice do jazyka, tak si udělám radost
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 07:41

Tak naušničářky dneska odpo vyrážím pro ony nádherné náušnice :dance: :dance: :mrgreen: o víkendu mě napadla chřipa a nejhorší, že nebylo čím vypálit bacila :cert: :cert: :P burčák nezabral :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 07:42
@peprle píše:
neboooj, je to v pohodě. já to mám asi od svých 19 let a šla bych do toho klidně ještě :mrgreen: ani to skoro necítíš, chytne ti jazyk do takových kleštišek, hodně to tím jakoby znecitliví, tím tlakem a během pár vteřin je krása hotová,,jen se mi pak cestou domů lehce zatočila hlava, ale bolest fakt žádná…akorát jsem trochu šišlala, než jsem si zvykla :D

a otekl ti hodně jazýček? :mrgreen: to se tam prvně dává taková dlouha naučnice kvůli tomu otoku a pak se dá měnší až to splaskne, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
24.9.12 10:13
@Katka86 píše:
a otekl ti hodně jazýček? :mrgreen: to se tam prvně dává taková dlouha naučnice kvůli tomu otoku a pak se dá měnší až to splaskne, že?

jojo, prvně je tam delší náušnice a až splaskne, může se dát normál.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 10:32
@peprle píše:
jojo, prvně je tam delší náušnice a až splaskne, může se dát normál.. :D

a za jak dlouho to splaskne? a než to splaskne, tak to mluvení je asi nic moc, co :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
24.9.12 12:52
@Katka86 píše:
a za jak dlouho to splaskne? a než to splaskne, tak to mluvení je asi nic moc, co :lol: :lol:

jéé, to už si moc nepamatuju, už je to nějakých cca 11 let.ze začátku, jsem trošku šišlala, než jsem si na náušnici zvykla…a jak se tam dá potom ta menší, tak už je to v pohodě…hlavně čistit a čistit. chceš si píchnout jazyk?? :lol: já tam šla s tím, že si nechám píchnou bradu a na křesle jsem si to rozmylela a mám jazyk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
24.9.12 12:54
@peprle píše:
jéé, to už si moc nepamatuju, už je to nějakých cca 11 let.ze začátku, jsem trošku šišlala, než jsem si na náušnici zvykla…a jak se tam dá potom ta menší, tak už je to v pohodě…hlavně čistit a čistit. chceš si píchnout jazyk?? :lol: já tam šla s tím, že si nechám píchnou bradu a na křesle jsem si to rozmylela a mám jazyk :D

no chtěla bych, dlouho jsem chtěla kérku, ale pořád jsem to odkládala. ted už ji mám, takže už zbývá jen ten jazyk :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1031
24.9.12 12:57
@Katka86 píše:
no chtěla bych, dlouho jsem chtěla kérku, ale pořád jsem to odkládala. ted už ji mám, takže už zbývá jen ten jazyk :mrgreen: :mrgreen:

jj, kérky, ty mám dvě a teď právě uvažuju, že si na 30tiny nadělím třetí…a na netu jsem našla kráááásné náušnice do jazyka, tak asi taky koupím, z chir. oceli, přidám obr.,až najdu
A jdi do toho, já nelituju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová