Jaké nosíte náušnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
21.9.12 18:18
@terinka4444 píše:
Tak mě napadlo, počítají se jen naušnice v uších? Piercing by se nemohl zařadit? Téma by nabylo ještě hodnotnějšího rázu :think:

Pírsing mám i v pupku, ale po porodu dětí už ho neukazuju pomalu ani sobě :lol: :lol: :lol: nedávno jsem se nechala tetovat a od svých nácti toužím po pírsingu v jazyku, tak uvidím, jestli se dokopu :mrgreen: manžel nic nenamíta :P :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
21.9.12 19:00

Já jednou viděla, jak propichují jazyk, omdlela jsem 8o hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.9.12 19:01
@terinka4444 píše:
Já jednou viděla, jak propichují jazyk, omdlela jsem 8o hrůza.

kurna nestraš :lol: :lol: :lol: ale říkám si, přežila jsi dva porody, tak nějak pidi díra v jazyku mě nemůže rozhodit :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
21.9.12 19:36

Mám spooooustu - vesměs bižuterii.. Ale i lepší kousky, ale co mi malá vyrvala naušnici takovou silou že mi jí i zlomila nenosím žádné.. Bolest jako k*áva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 19:49
@terinka4444 píše:
Já jednou viděla, jak propichují jazyk, omdlela jsem 8o hrůza.

Fakt jo. 8o Já ho na sřední propichovala jedný holce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.9.12 19:50
@Jenver píše:
Fakt jo. 8o Já ho na sřední propichovala jedný holce. :mrgreen:

a čím? :mrgreen: já si sama píchla uši a pupek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 19:54
@Katka86 píše:
a čím? :mrgreen: já si sama píchla uši a pupek :mrgreen:

Jak čím, normálně kanylou. :lol: Uši, bradu, obočí jsem si taky píchala sama. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.9.12 19:55
@Jenver píše:
Jak čím, normálně kanylou. :lol: Uši, bradu, obočí jsem si taky píchala sama. :pankac:

holka, ty jsi rozený chirurg a ani školu si na to nepotřebovala :pankac: :pankac: :pankac: a na frndu by sis troufla? :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.9.12 19:56

Tak jsem si dala místo naušnic raději burčák :lol: :lol: :lol: a nálada je stejně perfektní, jako kdybych si je koupila :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 19:57
@Katka86 píše:
holka, ty jsi rozený chirurg a ani školu si na to nepotřebovala :pankac: :pankac: :pankac: a na frndu by sis troufla? :P :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Ani mi o tom nemluv 8o, já to před pár rokama strašně chtěla, tak jsem to zkusila a nikdy víc. AUUUUUUUUUUUUU, :cert: :mrgreen: ale pořád mě to láká. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 19:58
@Katka86 píše:
Tak jsem si dala místo naušnic raději burčák :lol: :lol: :lol: a nálada je stejně perfektní, jako kdybych si je koupila :lol: :lol: :lol: :lol:

A já tu sedím na sucho. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.9.12 20:00
@Jenver píše:
A já tu sedím na sucho. :cert: :cert:

tak teda tady máš dvě deci, víc nezbylo :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
21.9.12 20:01

Ahoj, osobne jsem nausnicim propadla asi v poslednim roce a pul :P :pankac: a nejvic letos od jara

nosim tedy prevazne taky bizu nausnice, mam rada takove vyraznejsi… Ted jsem si moc oblibila perickove nausnicky a ruzne propletane :) Ale taky mam doma nausnice „dominove“, srdickove s napisy dnu v tydnu a ruzne barevne :pankac:

@Katka86 teda to ses dobra :D ja bych to sama nedala :poblion: taky mam teda pichnutej pupik, ale sama bych to nedala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.9.12 20:01
@Jenver píše:
Ani mi o tom nemluv 8o, já to před pár rokama strašně chtěla, tak jsem to zkusila a nikdy víc. AUUUUUUUUUUUUU, :cert: :mrgreen: ale pořád mě to láká. :nevim:

já kdysi taky chtěla, ale roztáhnout nohy na tatéra, to by ho stálo život :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 20:02
@Katka86 píše:
tak teda tady máš dvě deci, víc nezbylo :mrgreen: :mrgreen:

To my stačí, dík. :hug: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek