Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Náušnice miluji, mám jich velké množství, výrazné zajímavé
nosím je i na běžné nošení (do obchodu) ale nyní mám malého syna a tak jsem se musela své lásky na dobu nutnou vzdát a nosím jen pecičky.
@Mauzik2 když je to tak máš napíchnutý nerv a proto ti dírky hnisají. Já bych již nepokoušela a nenosila náušnice nebo jako já nechat si nastřelit dírky jiné.
@Jenver píše:
To mám ještě bradu a zarostlý obočí. Další díry nepočítám.![]()
![]()
Radši nepočítej, at tato diskuze dospěje aspon na stranu číslo dvě, než bude uzamčena
![]()
Já mám doma asi 4 páry zlatý,3 páry střibrnejch a 2 páry z chirurgickej ocele a nejradši nosím chirurgickou ocel
vždycky si nějaký oblíbím a ty tahám furt a ostatní leží v krabičce. Ale jednou za čas se je snažím provětrat ![]()
Mám jich mooc a nosím jedny oblíbené
Raději menší, stříbrné nebo z bílého zlata
Nosím je běžně, když na ně zapomenu jsem nervózní ![]()
@Katka86 tak jako zakladatelka bys na to měla právo
Ale ne, pro mě diskuze dozajista hodnotnější než o duchách na testu, před dcerkou jsem byla naušnicovej maniak a navzdory mnohaletému snažení o dítě jsem si jistá, že jsem si rozhodně za tu dobu nakoupila podstatně víc naušnic než těhotenských testů ![]()
@Katka86 píše:
Radši nepočítej, at tato diskuze dospěje aspon na stranu číslo dvě, než bude uzamčena![]()
![]()
No snad tuhle diskuzi nesmažou ani nezamknou, informací tu je víc než dost.
![]()
@Jenver píše:
No snad tuhle diskuzi nesmažou ani nezamknou, informací tu je víc než dost.![]()
![]()
![]()
Uvidíme jak se to vyvrbí, jestli to zůstane u těch dír v uších
![]()
@Katka86 píše:
Uvidíme jak se to vyvrbí, jestli to zůstane u těch dír v uších![]()
![]()
tak po téhle větě tomu nedávám víc než deset stran ![]()
@lukresia píše:
tak po téhle větě tomu nedávám víc než deset stran
No co někdo má taky díru v bradě, břiše, nose…
![]()
V usich mam celkem 7 direk, ve vetsine obyc piercingovou nausnici s kulickou na konci, vyraznejsi nausnice nosim jenom ve spodnich dirkach a to jenom vyjimecne, jenom kdyz nekam jdu a chci vypadat ![]()
Bez nausnic ven nevyjdu, mam pocit, ze s nimi vypadam lepe. Ne vzdy jsou ale vyrazne, casto mam jen neco drobneho z bileho zlata. Hodne slusive jsou podle me stredne velke kruhy, prijdou mi hodne zenske. Nebo mam pak rada neco barevneho vysaciho v barve obleceni. Takze za me nausnice rozhodne ano.