Jaké nosíte náušnice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20662
21.9.12 13:49
@lukresia píše:
@Jenver taky mám jednu navíc :)

a kdepak se ona tajná komnata nachází? :lol: :lol:  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 13:50
@Katka86 píše:
a kdepak se ona tajná komnata nachází? :lol: :lol: :lol:

Kuš nebuď zvědavá, takhle to vážně hned zavřou. :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.9.12 13:51
@Jenver píše:
Kuš nebuď zvědavá, takhle to vážně hned zavřou. :cert: :cert: :cert: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

tak na díře v lidském těle snad nic bez informativní hodnoty najít nemůžou, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
21.9.12 13:51

V usich mam dohromady 9 der. Nausnice nosim stale stejne, male stribrne krouzky a nesundavam je. Nejspodnejsi krouzky jsou nejvetsi, ale nic vyrazneho. Mam alergii na skoro vsechny kovy, jedine, opravdu uz jedine co mohu nosit je stribro 925.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
21.9.12 13:52

@Katka86 jo seš hrozná :cert: musíš nechat volné pole fantazii…ne skrytá není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
21.9.12 13:55

Já právě včera narazila na náušnice, které mi nedají spát, ale nemám je k čemu nosit, chjooooooooo :zed: :zed: :lol: :lol: ale asi si je stějně koupím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
21.9.12 13:57

Stribrne mensi a pak mam pomerne slusnou sbirku vytvoru sikovnych kamaradek ruznych tvaru, barev a velikosti (myslim tim nausnice, ne kamaradky;-)) Stridam podle obleceni, prilezitosti a nalady (take myslim nausnice, ne kamaradky). Kruhy nevedu, mam kulatou tvar a neslusi mi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.9.12 14:03

Po většinu času nosím tyto (běžné denní nošení) - viz přiložené foto

Když je nějaké speciální příležitost se speciálním oblečením snažím se vzít si i speciální náušince..Mám jich dost ale většina se mi nelíbí - spíš dárky.

Edit : náušnice, které nemám ráda jsou velké kruhy. Ty bych si na sebe nevzala.. a taky takové ty moc dlouhé plandavé až někam k ramenům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30827
21.9.12 14:10

Já náušnice miluju :) mám jich doma mraky, stříbrné, zlaté, bižu, dlouhé, krátké…Většinou se snažím je sladit s brýlemi, nebo s oblečením. Mám ráda výrané barvy, žulté, červené, oranžové. Většinou když nějaké vidím, tak neodolám :oops: Co jsem objevila Fler, tak jsem úplně v háji, pořád bych si tam něco kupovala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.9.12 14:10
@Kallkapa píše:
Po většinu času nosím tyto (běžné denní nošení)

tak presne tyhle se stejnym zapinanim mam doma :pankac: akorat s modrym nadechem a jsou uzasne :pankac:

Příspěvek upraven 21.09.12 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.9.12 14:12
@Katka86 píše:
Já právě včera narazila na náušnice, které mi nedají spát, ale nemám je k čemu nosit, chjooooooooo :zed: :zed: :lol: :lol: ale asi si je stějně koupím :lol: :lol:

ukaz foto, treba nebudu taky spat :mrgreen:

jinak nausnice miluju, stribro, zlato, bizu - nosim vsecko :mrgreen: bez nausnic si pripadam jako naha. A i behem kojeni a batoleciho veku jsem nosila aspon slzicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.9.12 14:14
@Mirii píše:
tak presne tyhle se stejnym zapinanim mam doma :pankac: akorat s modrym nadechem a jsou uzasne, vubec nejsou dlouhe ;)

Já jsem říkala, že jsou dlouhé? Já jsem říkala, že ty na fotce nosím, a náušnice, které jsou dlouhé až k ramenům nemám ráda.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22590
21.9.12 14:14
@Kallkapa píše:
Já jsem říkala, že jsou dlouhé? Já jsem říkala, že ty na fotce nosím, a náušnice, které jsou dlouhé až k ramenům nemám ráda.. :think:

ja uz to editovala ;-) sem si to blbe precetla a myslela ze na fotce jsou co nemas rada :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
21.9.12 14:15
@Mirii píše:
ja uz to editovala ;-) sem si to blbe precetla a myslela ze na fotce jsou co nemas rada :kytka:
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
21.9.12 14:15

Jsem s náušnicemi velká kámoška, bez nich jsem jak nahá. Nosím hodně výrazné, větší, ale taky mám sbírku nenápadných. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová