Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@mijah klidně nech v lednici zabalené ve folii 2 dny. Všechno se do sebe hezky propojí ![]()
@Martina.N78 já už ho dělala včera, dnes jsem je chtěla upéct, ale nejdou dělat rohlíčky, těsto se drolí ![]()
@mijah to jsem měla loni, byli moc suche orechy. Pridala jsem malinko másla, propracovala testo znova a zase lednice. A bylo to dobrý. Dnesja hsem je dopekla pred chvílí a super ![]()
@mijah však ono se nic o den později nestane
to bude v pohodě
Davame taky vlassky, a hlavne nechavame ulezet v lednici, protoze pak se to drobi a ja na to nemam nervy
Pokud se to drobi hodne, pak pridat maslo, tuhle radu si dobre pamatuju. A vim, ze stacilo docela malo, ale poradne propracovat.
@Martina.N78 píše:
Ja davam jedině lískové
Já dávala oboje a dobrý ![]()
Nedala jsi do toho těsta víc cukru? Jednou se mi to stalo, že jsem špatně koukla a dala jsem dvojnásobné množství cukru a přesně jak píšeš, těsto se drobilo, vůbec nechtělo držet pohromadě… nehledě na to, že se to nedalo žrát, jak to bylo přeslazený ![]()
Ahoj všem, jdu si pro radu…dělám rohlíčky z vlašských ořechů…no a letos se mi na tom plechu úplně roztekly. Neví někdo, čím to mohlo být? Málo vyhřátá trouba?
Jako na rumové kuličky to bude asi fajn… akorát musím pořešit ty rohlíčky…
Jinak ořechy nemám mleté, ale strouhané…tím to ale asi nebude ![]()
@Magical-eyes píše:
Ahoj všem, jdu si pro radu…dělám rohlíčky z vlašských ořechů…no a letos se mi na tom plechu úplně roztekly. Neví někdo, čím to mohlo být? Málo vyhřátá trouba?
Jinak ořechy nemám mleté, ale strouhané…tím to ale asi nebude
Jaké jsi použila máslo? V tom mívám největší problém.
@Magical-eyes píše:
Jinak ořechy nemám mleté, ale strouhané…tím to ale asi nebude
Může to prý být tukem/máslem nebo i moukou. Řeší se to na fb každý den. Těžko říct 🤷