Jaké plavací plenky?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Aliku-ty neopren plavecky vypadaji dobre.Jak se oblekaji?Normalne natahuji?Zas u tech druhych,co tu holky doporucuji se mi libi ty patentky na boku..Taky budu brzo nakupovat,tak vaham ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Normalne natahuji, neni to az takovej problem
Jinak velikosti celkem odpovidaji, mame M, tusim 6-11 kilo a Zuzi ma ted 8200g a jsou ji jeste volne, ale nohavicky jsou krasne tesne od zacatku (od cca 7kil, od kdy plaveme) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Huggiesky byly dost drahé, tak jsme přešli na značku z rosmanna, za polovic a je to prašt jak uhod..
Spokojenost.
Jo a mimochodem, já tedy plínku vždy vyždímu a vyhodím, ale některé maminky je usuší a použijí znovu - což také jde..Jednou jsem to vyzkoušela..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mikitaa píše:
caues…no kdyz byla mala mensi (tak jak tvoje mimi) tak jsme meli plavecky nepropustny praci…pak uz ji nebyly a zatim jsem nebyla schopna koupit plavky tak pouzivame jednoravky od huggies…jsou aji v DM nejaky levnejsi. ale jak dojdou ty dva baliky jednorazovych tak dostane zase nejaky slusivy plavecky
My máme jednorazový z DM.Ale ted přemýšlim nad plavkama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, chtela bych obnovit tuto diskuzi a slyset vase zkusenosti - co je lepsi, plenky nebo plavky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavky. Plinky padaji… Syn mel huggies, nic moc, furt jsem mu je popotahovala. Pak jsem mu koupila takove vypolstrovane plavecky a dobry
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teda dávám plenky
plavky mu padaly…kupuji normál z DMka… a super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupujeme z DM a nepadají. Je fakt, že kluk není vižle. Ale hugies mi přišly volnější. Plavky jsou taky ok, jen jsem nechtěla riskovat hnědou nehodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak na co. Pokud je dítě hodně kakací, jsou lepší plenky, protože když se přihodí, tak vezmeš a vyhodíš u přebalováku a nemusíš na plavání letět na WC a přepírat atd. Nám nikdy nepadaly, malá má macatý stehýnka
Huggies jsou navíc na sucháče, takže se dají udělat těsnější. DM jsou fest samy o sobě, trochu hůř se nám oblíkaly (a na sundání se musej roztrhnout, což chce trochu dovednosti
)
Ekonomicky jsou lepší plavky, vyjdou levnějc. Doporučuju se cvočkama, aby se dal přizpůsobit objem kolem nožičky: koupili jsme „normální“ slipíky a byly jak pro King Konga - fakt nevím, ja tkustý nohy by malá musela mít, aby jí to v případě nehody nešlo všechno ven
Přímo u nás na plavání prodávali Popolini, za dvě až tři stovky, a jsme super spokojení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli na plavání huggies a pak i z DM - ty malýmu vyhovovaly víc. Plavky budeme kupovat teď na léto - 2,5 roku.
- Citovat
- Upravit
Mame oboji, plavky Happy Nappy, maji nohavicku a pruzny pas, takze neklouzou a nehrozi proteceni.
Plavaci pliny kupuju Babydream z Rossmanna, snaz se oblekaji, ale hur sedi na tele
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme plavky, konkrétně tyto: http://www.malyplavec.cz/…ut-happy-/45
a jsme spokojení, plína akorát nasákne vodu a táhne prdelku k zemi, tyhle plavky drží teplo, nepustí kakání a s močí to vyjde tak asi nastejno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No vidim, ze mate kazda jine zkusenosti, asi je to treba zkusit a zjistit, co nam bude lepe vyhovovat ![]()
Premyslim nad tady tema plaveckama, jsou na ne same dobre recenze: http://www.malyplavec.cz/index.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, mě se ještě prcek z plávání nikdy nepo vždycky vyhazuju jen prázdnou plínu..teda nevím jestli je počůraná…to fakt nepoznám, když je celá nacucaná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit