Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Doporučte mi prosím skákací zvířátko pro 18 měsíčního syna. Děkuji :0)
Blechu psí. ![]()
Ne, vážně, úplně jsem nepochopila, jak to myslíš.
My jsme měli takového toho gumového nafukovacího koníka a obě děti se s tím docela dost vyblbly ![]()
Jestli myslíš to gumové hopsadlo, je snad jedno, co je to za zvíře, hlavně, že na tom jde hopsat
, dcera miluje všechny (v herničkách)
Jojo přesně tuhle potvoru. Myslela jsem to, jestli mi někdo nedoporučíte přímo odkud jste koupili, protože když koukám na net, tak je něco od 10 měsíců, něco od tří let, přitom maj podobný rozměry. Nechci koupit nějaký, na kterým bude moc skákat tři měsíce a bude mu malý, nebo naopak, aby nemuselo být rok ve skříni než doroste ![]()
Koník - oslík je fajn, ale pro takhle malé dítko jsme měli tuto housenku:
http://www.efatra.cz/…i-43x95-cm-7
dělají i jiná nafukovací zvířátka. Ale housenka u nás vedla ![]()
Máme doma oslíka a klidně ti ho poslu u nás to není v kurzu ani u jednoho dítěte. ![]()
@trynytka píše:
Jojo přesně tuhle potvoru. Myslela jsem to, jestli mi někdo nedoporučíte přímo odkud jste koupili, protože když koukám na net, tak je něco od 10 měsíců, něco od tří let, přitom maj podobný rozměry. Nechci koupit nějaký, na kterým bude moc skákat tři měsíce a bude mu malý, nebo naopak, aby nemuselo být rok ve skříni než doroste
Moje dítě se bez toho obešlo. Jednou si to vyzkoušelo v Radvánovicích na trampolíně.
@trynytka my mame obyc skakaciho dracka (tuším z Pompo, ale je to prakticky totožné s tímto z lidlu), miluji ho obě deti (rok a dva)…je pravda ze starsimu uz je trosku malý, ale blbne na nem rad.