Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Janli píše: Více
Když ti to udělá radost a zpříjemní den, tak klidně
.
@Kelsey1 píše: Více
A ty vesnice, které to tak stále mají, tak své kočky týrají, protože jim je ve stodole, maštali se slámou apod. zima
.
Jenže těch vesnic už tolik není, kde se najdou podmínky pro venkovní kočky.
Pořád jich je opravdu hodně. Neřeknu podmínky pro chov prasat, ale venkovní kočky by mohl mít na vesnici takřka každý. Když vezmu blízké sousedy, tak z nás čtyř máme tři stodolu,… čtvrtý má samozřejmě místo stodoly kůlnu, půdu a garáž,… I novostavby mají své kůlny, dílny, chaty.
Stačilo by, aby nezodpovědní pitomci nechali všechny své venkovní kočky a kocoury kastrovat. Ať se to nemnoží a nemusí druzí za tyhle hlupáky zachraňovat kočky a koťata.
Příspěvek upraven 05.10.25 v 14:17
Měli jsme kočky venkovne-vnitrni. Bezne chodily sem tam. Měly možnost i v noci vyběhnout kotelnou. A dokonce když byla kočka po kastraci, utekla hned druhý den ven. Vrátila se za pár dní, bez stehu, zhojená. Měla svuj pelech doma. Totéž mají i děti. Kočky vykastrovane, lítají po venku kdy chtějí. Žádná ještě v zimě nezmrzla. Pokud je kočka dobře živená, rozhodně nezmrzne.
@Bytsamsebou píše: Více
Někdo říká svým dětem děti, přestože jsou dospělé a dávno mají svou rodinu, jinde své zázemí. My jsme taky pro rodiče stále děcka, když o nás mluví. Vč. manželů. Buď říkají děcka nebo mladí.
@Kelsey1 ono to vyznělo, že i děti mají své pelechy doma. A jinak múzou být venku. A 5o je pravda. Ale kastrovan8 teda nejsou ani jeden, to ne.
Jasný, ale o to nejde
. Ale v tom kontextu to může pro optimisty vtipně vypadat, že i děti jsou vykastrované, mají svůj pelech a lítají si sem a tam
.
@Bytsamsebou ne, už jsem to uvedla na pravou míru. Kastrovaní nejsou, veterinář nechtěl.
Nečetla jsem to důkladně
. Jsem venku s tím přerostlým závažím.