Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Tak já se přikláním k maminkám, my jsme taky dali na doporučení steeva a koupili jsme romer king plus a jsem maximálně spokojená. Je neuvěřitelně prostorná a výborně a lehce se do toho auta instaluje. Máme auta dvě, takže každou chvíli ji přenášíme a vůbec nám to nedělá žádný problém. Je vážně super
. Jo a ještě bych napsala, že jsme vybrali potah trend line alex a můžu ho jen a jen doporučit. Na údržbu je úžasný.
![]()
potřebovala bych poradit…
pořád přemýšlím, jakou koupit autosedačku 9-18 kg. už jsme obešli obchody a něco nám bylo řečeno, ale pořád nevím, jestli vzít autosedačku s isofixem nebo jestli jste spokojený i s autosedačkou připevněnou pouze pásy.
mě jde o to, že nejradši manipulaci s autosedačkou přenechávám manželovi, ale když bych potřebovala autosedačku přendat, jestli není nutný vynaložit víc síly na to vyndání z isofixů.
doufám, že nemám moc stupidní dotaz, ale v tomhle pořád tápám ![]()
Ahoj, dotaz já isofixu nějak moc nevěřím tak bych radši s pásy, ale těmi se asi stějně připásá jen ta sedačka ne? a dítě pak má extra pásy?
Rozhodně romer king plus rychlá manipulace a malá je v ní spokojená je pohodlná
máme žirafu…:-)
My mame cybex pallas…muze byt s isofixem i bez, plus je tam pultik a cela se jeste prepasa pasem…za me nejlepsi volba, co jsme udelali
My máme caretero sport a je uplně super
, polohovatelná, příjemný materiál, malá tam sedí jak v trůně…nemůžu si stěžovat ![]()
@Klarindas píše:
Ahoj, dotaz já isofixu nějak moc nevěřím tak bych radši s pásy, ale těmi se asi stějně připásá jen ta sedačka ne? a dítě pak má extra pásy?
jj připoutáš autosedačku pásem v autě a dítě má pak klasické pětibodové pásy v té sedačce…snad mě chápeš…naše autosedačka to tak má
potom až je dítě velké tak se připoutá pásem z auta a ne už těmi pásy v autosedačce..
@nunik můžu se zeptat jestli jde odendat ten pultík nebo je napevno?
@neonqa pultik se da odendat, je to uplne samostatnej prvek…je pro deticky do 18 kg a potom uz davas jen pasy…je to az do priblizne 11 let veku ditete, takze vlastne na celou dobu, co sedacku potrebujes ![]()
@nunik Tak to je super právě bych se bála že by ten pultík překážel ale pokud je to takhle tak ji berem ![]()
@neonqa ja jsem z ni uplne nadsena, vybral ji chlap, trosku jsem se bala, jak to bude malej snaset, ale je v ni moc spokojenej a i v testech v Nemecku dopadla nejlip…vsechny videa jsme peclive nastudovali a podle me uz nic bezpecnejsiho neni…tak at slouzi
![]()
@nunik Taky se mi moc líbí! Už se těším, až jí pořídíme. Malý (7,5kg a 6 měsíců) je zatím ve vajíčku, už se mu tam moc nelíbí, ale ještě to musíme chvíli vydržet. On už by nejradši seděl
Jen jeden dotaz: přijde mi, že tam jsou děti moc zabořené a jak je tam ještě ten pultík, tak to na mne působí až klaustrofobicky. Jak to snáší prcek? Náš chlapeček je dost aktivní, tak se bojím, aby mu to nevadilo. A co letní vedra? Nejsou tam moc „uzavřené“? Díky za recenze ![]()
@reliska takze
co se tyce zaboreni, taky jsem se toho bala, ale je to uplne v pohode, nas Adam je taky akcak, spis trosku hyperakcnak
jsem na dovce bez pocitace ale zkusim ti sem dat vecer fotku z mobilu, vyfotim jak v ni malej kraluje
co se tyce veder, tak po pravde nevim, prijde mi, ze se malickej ted pri ceste zpotil, ale nic extra. S klimatizaci uplne bez problemu…
@reliska takze
co se tyce zaboreni, taky jsem se toho bala, ale je to uplne v pohode, nas Adam je taky akcak, spis trosku hyperakcnak
jsem na dovce bez pocitace ale zkusim ti sem dat vecer fotku z mobilu, vyfotim jak v ni malej kraluje
co se tyce veder, tak po pravde nevim, prijde mi, ze se malickej ted pri ceste zpotil, ale nic extra. S klimatizaci uplne bez problemu…