Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Petra Z píše:
andelo…Mates zase v tomto
potřebuju slintacího smajlíka
.
Jsem taky byla naštvaná že rok poté kočáry „vybarvili“ … ale i tak mám nejkrásnější na světě
. jen furt nemůžu ozkoušet tu korbičku ![]()
Holky, moooc Vám všem děkuji za názory
… Ale stejně pořád vůbec nevím
Teď hlavně uvažuji mezi tou červenou a hnědou. Hnědá je taková nevýrazná a zdá se mi, že zanikají tvary toho zappíku, ale je decentní a hodí se ke všemu
A červená zaujme a je taky hezká
Nejraději bych koupila všechny
… Jinak, ty kočárky, které jste tady vložily, ty červené vypadají moc hezky ![]()
Já bych vzala hnědou. Obklíkám synka hodně barevně, samý zelenomodrožlutý proužek a kárko, tak aby se to barevně nebilo. Modrou bych brala pro holčičku, pro kluka ne, v kočárku bych měla přemodřeno, sama vozím sporťák vínový, pěkně v něm vynikne oblečení domodra, golfky budu kupovat tmavé, nejlépe černé, šedé nebo hnědé.
Jééé, tak to je náhodička, já teď řešim uplně to samý. moc se mi líbí tyhle golfky a taky se mi líbí červená, ale nevim jestli to koupit pro kluka
Ještě máme čas, ale nakonec asi stejně koupim ty červený ![]()
Jinak červená pro kluka mi přijde uplně v pohodě, my měli první kočár pro Matyho taky červený ![]()
Mě osobně se líbí z těch tří odkazů pro kluka nejvíc hnědá, ale zase bych vzala v potaz kam budeš jezdit a podobně (třeba mě se stalo, že mě málem i s kočárkem sejmulo auto, které si tzv.řízlo zatáčku a to mám výraznou barvu kočárku).