Jakou cestovku doporučíte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76831
17.6.25 17:26

@Lucy75 ty jo, ale ta výměna hotelu není vinou Blue Style, ale zahraničního prodejce, který přeprodá kapacity, proto s tím Blue Style ani nemůže nic moc udělat,
mně se to nestalo, ale rodičům dříve víckrát, nebylo to s Blue Style, ale s cestovkou Travel Tišnov - ale vždycky jim dali lepší ubytování, než jaké si zakoupili, dvakrát to zažili v Chorvatsku a dvakrát ve Španělsku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
17.6.25 17:35

@stinga nooo, tak mně se snažili vnutit o levl až dva horší resort (lepší by mi nevadil, ale musela bych pročíst recenze, já se vždy těším už na konkrétní místo a věci, včetně toho, že jsou tam třeba i noční bary a tak :oops: ), takže se mnou nepochodili, umím se svých práv zastat fakt velmi brutálně :mrgreen:

kdysi jsme třeba měli hlouběji do kapsy, holky byly ještě ve školce a milovaly ovocné tvarohy, už tehdy byly fakt drahé a zrovna nebyly v akci.. tak jsem dva z Madety koupila, protože koukaly na ně toužebně :mrgreen: doma to otevřu a tam byla půlka obsahu!! jako fakt skoro půlka!
Vyloženě odbyté a zmetek! tak jsem vzala mobil, váhu, bylo vidět, že je to zrovna otevřené a nic neubylo, na jednom byl ještě i skoro celý horní obal, navážila jsem asi o 25% obsahu méně (cca místo 150g asi 110 g), vše jsem to nafotila a poslala do Madety generálnímu řediteli, sekretářce, PR oddělení a všude možně, kde jsem našla mailové kontakty na jejich webu, s příběhem, jak se dvojčátka těšila na tvaroh a jak nás okradli…
nafotila jsem den plnění a žádala nápravu na té výrobní lince dle toho kódu :mrgreen:
Hned druhý den ráno (!!!) zastavuje u mé práce (uvádím pro objednávky apod. adresu do práce, kde jsem přes den každý den) dodávka rozvozu a vychází řidič s platem těch tvarohů - celá proložka!!! že je to velká omluva z vedení podniku :mrgreen: :mrgreen: kolegové čuměli jak puci :mrgreen:
já když se naštvu, neznám bratra :mrgreen: jako tohle jsem opravdu nečekala, stačila by mi omluva nebo vratka za ty dva výrobky, takhle u nás byly tvarohové hody celý týden :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
17.6.25 17:41

Roky jezdíme přes Exim Tours, jsme spokojeni. Taky slýchám o Alexandrii, že je dobrá, ale osobně zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
17.6.25 17:42

@bjetuschka byla jsem s Alexandrií jen jednou v dávnověku a super, žádný problém, spolehlivost.. i s Čedokem vždy spoleh, ale taky je to hodně let a zrovna Čedok se mi zdá sice spolehlivý, ale drahý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76831
17.6.25 17:47
@Lucy75 píše: Více

jo, ty jsi jako moje matka, ráno cestou do práce si kupovala vždy dva koláčky v pekárně, a jednou v tom koláčku snad něco bylo - nepamatuji si co - kamínek, vlas, to fakt nevím, pekárna- obchod je ve městě 5 km od nás, kde mamka pracovala,
reklamovala to, napsala i mail, pekárna, kde se peče je od nás asi 25 km, pozítří od reklamace přijelo k nám domů auto pekárny, dali mamce v sáčku 10 koláčků a omluvili se jí :mrgreen: :mrgreen:
je to teda tak 10-15 let, jestli by to takhle fungovalo i dnes :nevim:
:palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
17.6.25 17:56

@stinga ;) že ji zdravím :mrgreen:
hele, náš zákazník, náš pán, prostě jsou to moje peníze a netisknu si je random po večerech, takže já to prostě řeším, klidně i pečivo-maso…
kolega je zas u nás v Bille odborník přes cenovky, ty holky to tam absolutně nestíhají a nezvládají, takže on si akční ceny rovnou fotí, protože ví, že to u pokladny může být (a často je) za plnou cenu a vše jinak a už ho tam znají, prostě mu to ze zákona musí dát za tu nižší cenu, co mají na regálu, sorry jako… já zrovna tam chodím skoro denně a vím, jaký tam mají otřesný podmínky (frmol a platy hrůza), tak to obvykle neřeším a prostě tu věc za plnou cenu jen nekoupím a nechám na pokladně (vážně je to tam skoro denně), ale ON se s tím nes-ere… :mrgreen:
a to samé platí pro cestovky, prostě chtít dostat TO, co jsem si zaplatil-a, a jasně, že extrém už je reklamovat třeba počasí nebo hlučného souseda, za to objektivně nemůže nikdo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9032
17.6.25 17:59

Já nechci nic řešit. Takže objednám a letím. Přes Exim nebo Fisher, je to stejné patří to pod Der turistik. Nikdy problém. Asi třikrát jsem byla s Čedokem. To byl problém jednou. Ale řešila to za nás delegátka od A do Z. Žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76831
17.6.25 18:07
@Lucy75 píše: Více

vyřídím :palec: :mrgreen: ještě kdysi reklamovala plesnivou marmeládu a rýži, také dostala nový dobrý výrobek, jeden kus,
ale někdy i něco vzdala, že usoudila že to není průkazné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
17.6.25 18:15

@stinga no jasné, je jako já ;) plně ji chápu..
myslím, že jsem se to naučila fakt v chudších létech, víš, že člověk vážně počítá a váží si i dražšího jídla třeba… prostě nerada plýtvám, nerada vyhazuju, nerada platím zbytečné věci.. a ne, nejsem absolutně kolenovrt, ráda dávám dary, dárky, občerstvení, pohoštění.. tohle je OK.. jen jsem nerada okrádána prostě, tak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
17.6.25 18:25

@Jeremi mně právě jo loni a předloni po sobě, šlo tedy o Egypt, snad letíte jinam… já bych tam na tvém místě z „procesní opatrnosti“ :mrgreen: napsala mail, že se na dovolenou těšíte, vše je v pořádku, vše běží jak má a že 1000% trváte na svém resortu a žádáš o zpětné info, že se na toto můžete spolehnout.
Oni si tě pak zařadí jako mne mezi „kverulanty“ a případné změny k horšímu zkusí na mlčící většinu :mrgreen: jako za to nic nedáš, minuta času, jeden milý, ale zcela jasný e-mail ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
17.6.25 18:34

TUI je v pohode. Ja ji znam ze zahranici, tady uz ma dlouholety pusobeni a je hodne popularni. Ja s nima byla 2× a vzdycky super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
17.6.25 18:43

Opakovaně dobrá zkušenost s Čedokem a TUI taky fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
17.6.25 19:25

Létáme s Fischerem, patří němu ještě Nev-Dáma, Exim a etravel. Nikdy žádný problém nebyl a komunikace skvělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1160
17.6.25 19:57

Mně přijde, že je to už úplně jedno kterou cestovku. Je to jen o tom, že po příletu tam čeká autobus a delegát vás do něj pošle. Že pak člověk přijede do hotelu, kde nemají místo, prý až druhý den, stejně řeší se slovy no jo, to se stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
17.6.25 20:12
@deniiina píše: Více

Jedno to rozhodně není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...