Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Adventní věnce, dětem na dveřích stromek a sněhuláky s umělého sněhu a adventní kalendář zavěšený na trubce ještě sem nestihla všechno
a na vstupních dveřích mám dřevěnou svítíci hvězdu ale tam je kosa tam to fotit nejdu ![]()
@Ennny píše:
Adventní věnce, dětem na dveřích stromek a sněhuláky s umělého sněhu a adventní kalendář zavěšený na trubce ještě sem nestihla všechno![]()
a na vstupních dveřích mám dřevěnou svítíci hvězdu ale tam je kosa tam to fotit nejdu
Neměla by už hořet jedna svíčka na svícnu? ![]()
@Veru1987 To bylo focene ještě před tím ,teď už jedna svití ,ale ten pernikový nikdy nezapaluju ten mám jen jako dekoraci ![]()
@Ennny píše:
@Veru1987 To bylo focene ještě před tím, teď už jedna svití, ale ten pernikový nikdy nezapaluju ten mám jen jako dekoraci[/citace
tak to joo, já jen tak. Máte to krásné. My budeme zdobit vánočně až zítra. Dneska jsem byla v práci, včera oslava. Ale svícen nám taky svítí.
My jsme taky včera slavili,dcera měla 5 …ja se hlavně teď musím dokopat k tomu kalendaři a pověsit to tam
![]()
@Lopenana Vždy se ve vánoční výzdobě vyžívám, ale letos jsem si dala práci jen s pár věcma, nevím, jestli to uplně poslouží jako inspirace, ale něco málo sem přihodím. Asi nejvíce se mi líbí větvičky ve váze, které jsou obmotané světýlky a adventní “věnce”, které jsem si udělala rovnou dva, jeden do obýváku a druhý do kuchyně..samozřejmě máme všude světýlka, za okny, na balkóně, na stromečku na zahradě a také třeba nad postelí a různě, takové trochu Las Vegas ![]()
Já sem letos v háji
v létě jsme se stěhovali a celá vánoční výzdoba je ztracená, vůbec netušíme kam to mohlo přijít už sme hledali všude ale po ozdobach a dekoracich se slehla zem
musíme aspoň během prosince nakoupit nějaké ozdoby na stromek nebo budu mít v obýváku holý strom
tchýně mi poslala věnec tak sem se radovala že mám adventní věnec na svíčky z krku a když sem ho dneska vyndala zjistila sem, že je to věnec na dveře
takže smůla no, jak sem se těšila tak mám po srandě, teď mi tu hoří jedna svíčka ze čtyř, které jsem provizorně postavila na plechový tácek na cukroví. Ani nemůžu jít někam do krámu nějakou výzdobu si sehnat.
@Kriss Tina Ja taky vsechno ztratila při stěhování
takže jsem nabehla do hornbachu, do každého okna koupila led světelnou hvězdu nebo zvonky, pořídila nove svícny, venkovní dekorace na dům, věnec na dveře, svícen na stůl, vánoční hvězdy a cesminy. Příjemně mne překvapilo, ze to s manželem neseklo, když viděl účet ![]()
Teď tu koukám na Hobita a matlám ještě dekorace na sklo
@Tichošlápek taky koukám, ale nemam co matlat, vědět to nakupuju předem, ale nenapadlo mě před adventem pátrat po ozdobach
a teď mám rizikové klidový režim a nějaké nákupy jsou vyloučené, navíc na komplet výzdobu ani nejsou peníze
no letos to nějak přežiju ![]()
já mam adventní svícen, světýlka, ván. hvězdu.pár andílku. trošku, nemám místo ![]()
Vim, ze kazdy mame jiny vkus a jine moznosti…ale ten stromek z peny na dverich je to nejhorsi, co jsem kdy jako „vanocni vyzdobu“ videla…
![]()
Já vyrábím s dětmi, tak to podle toho vypadá. Na oknech máme vločky, sněhuláky a rampouchy z bílého papíru. Věnec máme taky z papíru, máme i papírové svíčky (různě složený a barevný papír), takže zapalovat nic nebudeme. Z papíru budeme dělat i ozdoby na stromeček. My jsme vůbec celí papíroví
syn miluje stříhání a lepení, takže toho patřičně využívám.