Jakou kaší začít?

1342
6.9.13 09:22

Jakou kaší začít?

Ahoj :lol:, chtěla bych začít svému synovi (6 měsíců) dávat kaši, ale vůbec nevím, kterou začít? Doktor říkal něco o nemléčné-ta se připravuje do vody? Moc díky za rady a připomínky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7208
6.9.13 09:24

Nemléčná znamená že do ní musíš přidat UM které normálně dáváš, mléčná je ta do které dáváš jenom vodu (už je v ní UM od výrobce) ;)

já jsem dávala jáhlovou z DMka ;) je bezlepková a dobrá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
6.9.13 09:26

Jelikož je můj syn na Nutrilonu, tak jsem kupovala Nutrilon rýžovou, je bezlepková. Pak mi ale doktorka řekla, že bych mu měla zkusit dát i lepek, že teď se to doporučuje…Takže jsem mu koupila obilnou Nutrilon piškotovou. A tu miluje. jinak musím souhlasit s @Becky00, nemléčná kaše se musí nasypat do umělého mléka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
6.9.13 09:28

Já bych necpala lepek hned co začneš prvně přikrmovat, už to je zátěž a ještě do toho míchat lepek :nevim: Já jsem dala lepek prvně v 8 měsících kdy jedl krásně a já veděla že můžu zkusit něco nového.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
6.9.13 09:35

Zkus Nestlé Moje první kaše, nebo začni nějakou rýžovou do firmy co máš UM (jestli dáváš UM). Začala jsem kaší bez příchutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.9.13 09:36
@B EL píše:
Zkus Nestlé Moje první kaše, nebo začni nějakou rýžovou do firmy co máš UM (jestli dáváš UM). Začala jsem kaší bez příchutí.

u nás taky tak, zkusili jsme mraky kaší a Nestlé za nás vítěz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
6.9.13 09:39

@B EL UM právě nedávám…zatím jenom kojím a dávám v poledne zeleninu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.9.13 09:40

@Lucista tak kup tu, kam přidáš jen vodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.9.13 09:43

@Lucista Ale klidně můžeš udělat nemléčnou do vody, jen to moc nebude mít chuť… jinak bys totiž zaváděla kaši a UM najednou…
Dala jsem dvě krabice nemléčné do vody a pak tu samou značku už mléčnou.
A rychle jsem začala vařit kaše doma, je to mnohem levnější a bez zbytečných přísad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.9.13 09:44

@Pipet a písneš mi recept, prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
6.9.13 09:49

@dani24687 No buď jsou ty kaše z obchodů se zdravou výživou…
Nebo prostě jsem uvařila/rozvařila trochu rýže/polenty/ovesných vloček/obyč krupice (ve vodě), v případě potřeby projela tyčákem, metličkou zamíchala UM prášek a na ochucení nějaké ovoce/přesnídávku později i trochu medu/kakaa… a hoblinku másla nahoru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
6.9.13 09:51

@Pipet A děti to v pohodě jedly? Taky se mi nechce do něho zbytečně cpát cukry atd. Takže ty jsi normálně uvařila např. rýži ve vodě a rozmixovala, ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
6.9.13 09:52

@Lucista Tak můžeš koupit nemléčnou kaši a udělat kaši z MM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.9.13 09:53

@Pipet díky, je fakt, že my kupujem Nestlé, která je skoro nejlevnější, stojí kolem 85,– a máme ji tak na 4 - 5 dnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
6.9.13 09:54

@Lucista rýže prej staví, co jsem četla aspoň, tak na to pozor. Nám je 6m a doktor řekl, že klidně můžu už začít pomalu dávat vločkovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí