Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
umývám miminko klasickým mýdlem od Dove a jsem moc spokojená. Krásně voní a mimísek má kůži úplně hebkou.
Nám se skvěle osvědčil Neutral. Není výhradně pro miminka, ale pro všechny, kdo mají citlivou pokožku. Dokonce ho doktoři doporučují ekzematikům a alergikům, protože neobsahuje žádnou chemii ani konzervanty. A kromě kosmetiky vyrábí i prací prostředek, se kterým jsem moc spokojená. Mohu doporučit.
Linda
My používáme kosmetiku Baby Sebamed, a to dětský syndet (mýdlo), mléko, krém a krém na zadeček. Krásně se roztírá, hezky „miminkovsky“ voní. Není sice úplně nejlevnější, ale používáme ji asi rok a jsme spokojeni.
my jsme te´d objevili biokosmetiku Natessance a je úžasná. akorát u nás se ještě moc neprodává, ale našla jsem ji na www.kosmetika-luxusni.cz
Chtěla bych budoucím maminkám doporučit-když už chtějí koupit nějakou kosmetiku pro mimíska než se narodí tak určitě kupte jen vzorečky(nebo balení na cesty).Já nakoupila po přečtení všelijakých diskusí vše od Bubchenu a ve velkém balení-a našemu prckovi absolutně nevyhovoval ani šampon,ani mýdlo,ani krém, ani olej ,ani krém na zadeček ![]()
Takže jsem neustále zkoušela různé druhy kosmetiky pro prcky a momentálně jsme na tom tak -že máme kosmetiku z konopí Canoderm,občas udělám malému koupel s 1 polévkovou lžící klasického olivového oleje-potom je krásně heboučký a občas mažu krémem Garnier červená řada(regenerační),a modrá indulona. ![]()
Takže to chce opravdu vyzkoušet co bude tvému prcíkovi vyhovovat ![]()
Já ani přítel jsme s pokožkou nikdy problém neměli takže mě vůbec nenapadlo ,že malý by mohl mít citlivou pokožku-ale je to tak.
![]()
Tak přeji štastný výběr
![]()
Ahoj, nemáte někdo zkušenost s dětskou řadou kosmetiky Lavera, Logona nebo Eone? Zda se dobře roztírá, vsákne a není po ní reakce? Nedělala vám Weleda potíže, když tam je měsíček?
Ahoj, my používáme Bubchen nebo Sebamed, měly jsme i vzorečky Hipp a taky bez problémů. Občas si nechám u mudry napsat na mazání Excipial. Kosmetiku pro T. kupuju v lékárně. Olejíček do koupele nepoužíváme, protože mi vadí, jak je pak umaštěná vanička. ![]()