Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky, doporučte dobrou prsní mast pro děti. Měla jsem Koalku, ale na netu nemůžu najít složení. Koukám na Psí sádlo, ale nechce se mi zrovna platit za značku. Neobjevily jste některá podobnou? Můžu prohledat internet, ale raději bych vybrala podle doporučení a zkušeností ostatních…
@Raduš.ka44 máme psí sádlo a rozhodně to není placení za značku. nedám na něj dopustit. Nehledě na to, že to balení vydrží hodně dlouho ![]()
@Raduš.ka44 My máme od Justu Tymiánovou mast a tu si zase nemůžu vynachválit já ![]()
Za mě Psí sádlo nebo Vaporub (ale nevím, jestli se momentálně vyrábí) ![]()
Já používám psí sádlo a tymiánovou mast od Justu a obojí dobrééé ![]()
Díky. Koupim tedy to Psi sádlo, snad pomůže. Synovi se kašel táhne už měsíc
Já mám doma dětský eukalyptový balzám od nobilis tilia. zatím vyzkoušeno víc na mě než na mláděti, ale spokojenost.
My používáme tymiánovou mast od justu a psí sádlo, některé děti, včetně mého syna, se z masti osypou, tak nejprve namazat krémem co dáváš po koupání a pak mastičkou z justu
Teda Psi sádlo žádný zázrak, účinek jsem nepozorovala. Syn už dostal ATB. Bere od pondelka a kašle pořád. Mne už brali krev na test na černý kašel a ATB jsem dostala preventivně taky. Musím dodržovat prevenci infekční endokarditidy, tak proto.