Jakou savičku a nějaké typy jak naučit na flašku?

22952
28.3.19 06:52

@RMD Tak moje druhá dcerka má 19.měsíců, dudlík vůbec nechtěla, UM nikdy, i když jí ho třeba zkusili dát, kdžy jsem byla celý den ve škole a došlo jim MM..měla jsem lahvičku od Aventu a z toho pila,ale jen MM.
První dceru jsem kojila 2,5roku, UM také nikdy nechtěla.. :nevim:
Co budeš dělat, když žádné UM nepříjme? Nechceš ještě s kojením vydržet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28.3.19 07:02

Počkala bych aspon do roka. Nemusíš řešit UM a učení na flašku a máš po problému. Malý byl kojen do roka, UM nikdy, od 10m vodu z hrnečku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
28.3.19 07:04

Já dávala pít normálně z kelímku. Lavičku mají zdravou láhev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22952
28.3.19 07:04

@nenivolnynick přesně tak aspoň ten rok, já si říkám zase aspoň roky 2 :mrgreen: a držim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1709
28.3.19 07:20

Mám lahvičku od aventu ,jinou syn nechtěl .Pomalu sem mu začínala nabízet z láhve ,nejdřív vůbec nechtěl ,ale za dva dny si zvykl.Mel ale jen 3 měsíce, možná u staršího to půjde hůř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RMD
18
28.3.19 08:35

Ráda bych pomalu odstavovala už teď , už jenom kvůli škole :roll: a taky vim , že za dva měsíce , budu muset přes noc být pryč, a protože mi bylo jasné , že to nebude jen tak, začínám radši už teď, jediný co jsem nečekala, jsou teda ty záchvaty vzteku , po tom , co mu zkusím dát savičku do pusy :lol: , každopádně kelímek zkusím 8) aspoň to pití bych mu nemusela cpát po lžičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RMD
18
28.3.19 08:45

@lucynka25 vypadá to , že ní ani nic jiného nezbyde :lol: … myslím , že u nás odmítá čistě dudlík , když mu dám UM po lžičce, tak to ji v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RMD
18
2.4.19 07:01

@nenivolnynick a smím se zeptat , čím jste po tom roce pak nahradila mléko ? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.19 20:34

@RMD jídlem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat