Jakou sůl a leštidlo do myčky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1488
11.2.11 10:50

jakou sul a lestidlo do myčky

Ahoj,mam takový blbý dotaz.Protože si myčku budu kupovat poprvé,chtěla bych se zeptat zda musím do myčky koupit prášek sul i leštidlo od stejné značky? Koupila sem tablety calgonit classic kde není sul a leštidlo a ted nevím jeslti musím koupit taky calgonit sul a leštidlo nebo můžu použít od somatu, který se mi zdá levnejší? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2891
11.2.11 10:52

ahojky já používám jenom tablety Somat a jsem maximálně spokojená, nic jiného k tomu nepotřebuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
11.2.11 10:54

já používám místo leštidla ocet :-) a sůl úplně obyč do myčky, jinak taky používám tablety calgonit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
11.2.11 11:00

Je to jedno, já používám sůl z penny, leštidlo Somat a tablety jar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
11.2.11 11:02

Asi je to jedno já používám tablety Somat clasic a zbytek vždy to co je levnější nebo v akci. Jsem spokojená, nádobí umyté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3467
11.2.11 11:05

Já používám hrubozrnou sůl do myčky z Globusu. A leštidlo nedávám, místo toho dávám ocet :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414

Já mám sůl Somat, leštidlo Finisch a tablety buď Finisch a nebo Somat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488

děkuji za odpovedi sem ráda, že je to jedno co použiju :-) Také by me zajímalo jestli někdo nemáte zkušenosti s myčkou Brandt našla sem tu jen asi tři příspěvky tak nevím jakou zančku vybrat..V nedeli chcem projít ještě více obchodu a snad neco koupit.. Ale ve dvouch obchodech mi hrozne vychvalovali brandt i dyž já o té značce moc nevím..pak sem přemýšleli o Bosh Siemens nebo AEG ale ty moc nedelají vystavený myčky s venkovním panelem. Ale také mi kdesi řekli,že elektrolux je dobrý. Tak ted nevím co vlastne vybrat..Připadne mi,že programy mají skoro všechny myčky podobny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.2.11 11:06

Je to úplně jedno. Já používám tablety Somat a leštidlo a sůl zrovna co mě napadne. Teď tady máme zrovna sůl taky Somat a leštidlo Finish.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.2.11 11:08

My máme AEG Electrolux a spokojenost veliká, ale ty myčky jsou podle mě opravdu na jedno brdo, všechno to má stejné nebo podobné programy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
11.2.11 11:08

já mám nejraději somat, tablety a leštidlo, ale sůl dávám obyčejnou tesco a myje krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
11.2.11 11:11

My máme Bosch vestavnou s tím panelem, programy mám max. auto 65, ale myje stejně dobře jak SIEMENS 70stupnů, jsem max spokojená, tenkrát jsem nechtěla ten program na hrnce, protože jsem tomu nevřila, že to umyje hrnce a ono ejhle, ael stačí ta 65stupnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
11.2.11 11:37

Holky, mam taky dotaz - kdyz davam tablety 3v1 Jar, tak uz prece v mycce nemusi byt sul ani lestidlo, ne? Ja ho tam teda nemam a nadobi je umyte perfektne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
11.2.11 11:50
xlin píše:
Holky, mam taky dotaz - kdyz davam tablety 3v1 Jar, tak uz prece v mycce nemusi byt sul ani lestidlo, ne? Ja ho tam teda nemam a nadobi je umyte perfektne…

Když ty tablety to obsahují tak to nepotřebuješ, já mám tablety bez toho tak to tam dávám. JInak mě jar neumýval, ale to záleží na myčce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
11.2.11 11:58

Nemusíš, ale já to tam ještě dávám :wink: Je to troška, nestojí to moc, vydrží to dlouho. Pro jistotu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí