Jakou vyuku maji vasi devataci(Cj+Mat)

Anonymní
29.4.20 08:36

Jakou vyuku maji vasi devataci(Cj+Mat)

Nase dcera ma.1hod. matiky online-diky za to.
Ale cestina pouze ucitelka prefocuje listy a deti posilaji, ona opravi.
Vazne premyslim, ze ji napisu, jestli nema mlznost online vyuky.Tem deckam to zakonite musi chybet…samozreme, ze se uci, ale je to uplne jine, kdyz je to pod vedenim ucitele.
Zajima mne, jak to maji vase deti z prijimackovych predmetu.Diky :*

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
29.4.20 08:49

Můžu se zeptat, co je na tom dotazu tak citlivého, že je anonymní?

Jinak deváťáka v okolí nemám, ale co vím o dětech z jiných ročníků (třeba 5. tříd), tak je to různé. Někde jedou online jak vzteklí, jinde jsou to jen ty úkoly.

Učitelky bych se ale klidně zeptala. A možná i ředitele, zda by tu výuku nějak podpořil (např. aby učitelce pomohl učitel IT a podobně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
29.4.20 08:51

U nás mají online výuku snad ze všech předmětů kromě TV a výtvarky, šesťák a deváťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.20 08:52

@Slečna Ferka chodi sem lide z meho okoli, rozhodla jsem se, ze chci byt anonym.
ucitelka mne prisla vzdy docela progresivni. kdyby se nejednalo o 9.tridu tak mi to je vlastne jedno

• Citovat
  • Upravit
25182
29.4.20 09:17

M denně online. Probírají nově věci a připravuji se na přijímačky. Češtinu taky mají, ale né tak často a řeší jen přijímačky.
Ostatni předměty si dělaji zápisy a vyplňují cvičení.

Víc mě točí 5. třída. Matiku vůbec neřeší :roll:. čj mají denně taky skype, ostatní předměty vyplňují různé cvičení a dělaji si zápisy a prezentace.
Ale matikářka jim na začátku dala pár příkladů a nic. Když jsrm jí teď psala, tak mi cosi ofotila, že to nejde ani přečíst. Nevím jestli volat ředitele, matematikářka je kamarádka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
1.5.20 14:09
@Slečna Ferka píše:
Můžu se zeptat, co je na tom dotazu tak citlivého, že je anonymní?

Jinak deváťáka v okolí nemám, ale co vím o dětech z jiných ročníků (třeba 5. tříd), tak je to různé. Někde jedou online jak vzteklí, jinde jsou to jen ty úkoly.

Učitelky bych se ale klidně zeptala. A možná i ředitele, zda by tu výuku nějak podpořil (např. aby učitelce pomohl učitel IT a podobně).

Tak to mate jeste v pohode. U nas jsme dostali na stranky skoly ukoly a kazdemu je jedno, jestli je vyplnujeme nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí