Jakou zvolit HA?

809
8.12.06 09:07

Jakou zvolit HA?

Ahoj holky,
prestala jsem ted po pul roce kojit, mlicko zkratka doslo… Chci se tedy vratit k horm. antikoncepci, ale rada bych slysela vase nazory na ruzne druhy. Driv jsem brala Logest a kdyz mi ho dr. predepisoval, tak byl skoro novinka, ale to uz je tak 8 let… Ted jsem dva roky nebrala nic, tak nevim, co je ted za novy preparaty. Muj dr. neni zrovna „povidaci“, tak je mi jasny, ze si tam se mnou o tom v ordinaci pul hodiny povidat nebude… :?
Co kdo berete nebo jste pred nedavnem braly a byly jste spokojene? Diky za nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
532
8.12.06 10:33

Ahojky já sice stále ještě kojím ( malá má 7 měsíců), ale před otěhotněním jsem brala Yadine, byla jsem hrozně spokojená, menstruaci jsem měla velice slabou a bez bolestí a hlavně tahle HA nezadržuje v těle vodu, takže se po ní nepřibírá, má vliv na vlasy, pleť atd. ALE ta cena 1 balení ( na 3 měsíce ) stojí něco přes 800,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9578
8.12.06 12:02

Já bych se k ní klidně vrátila, pokud ti nedělal Logest dřív problémy, tak proč ho měmit.. Víš, co od toho čekat. Pokud nejlepší nebyl, tak bych přešla na něco jinýho, ale to víš pouze ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
884
8.12.06 13:03

Ahojky,
tak já hlasuju taky pro Logest.Po porodu jsem si „hrdě“ nechala napsat nějaké novinky..jako je Jeanine a Yadine,ale vůbec mi nesedly.Až když mi dr.předepsat Logest(který mi původně doporučoval a já ho odmítla,že je „starý“) je vše ok a cítím se skvěle.MS pravidelná, slabá,bez bolestí,pleť jako dětská prdelka :wink: Jestli nechceš experimentovat a vyhodit spoustu peněz za novinky,tak se klíďo vrať k osvědčenému Logestu :idea:

pá Yasmin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
8.12.06 13:34

ahojky,

tak ja momentalne beru Yadine a ja spokojena jsem,ale taky jsem experimentovala s Jeanine a tam jsem spokojena nebyla.

Ale co bych poradila tobe-treba si procist stranku o HA,zrejme na hormonalni-antikoncepce.cz.Nevim presne,jestli je to s pomlckou nebo ne,ale vim,ze jsem tam taky predtim patrala a ziskala spoustu info.Kazde zene sedne neco jineho a pokud budes chtit neco noveho a slabsiho,tak budes muset asi zkouset..

hezky den

Any

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
8.12.06 14:08

Tak ja brala Yadine a ted cekam na MS, abych ho mohla zacit brat znova - nastupuju na nove misto, tak bych nerada otehotnela behem zkusebky.
Ja si nemuzu na Yadine stezovat - nezadrzuje vodu a behem uzivani jsem asi diky tomu bez namahy i zhubla asi tri kila.

Ja se chtela vratit k Logestu kvuli penezum, ale doktorka mi to naopak nedoporucila s tim, ze je Logest oproti Yadine uz „zastarala“ antikoncepce a je fakt, ze zas ctyri stovky do sveho zdravi clovek obetovat muze.

Puvodne jsem i chtela uz naplasti Evra, ale ty mi dr. nedoporucila, ze pry dvema jejim pacientkam se pak rozhodil cyklus, spinily a tak.
Ja sama potkavam na cviceni nebo pred bazenem holky s naplastma a nevypada to zrovna pekne - okraje jsou odchliple a spinave.

• Citovat
  • Upravit
342
8.12.06 14:12

Ahoj, také jen přidám svoji zkušenost. Logest jsem brala asi 4 roky, pak jsem otěhotněla, rok kojila. Byla jsem s ním velmi spokojená. Když jsem si šla pro antikoncepci teď, na radu doktorky jsem opět dostala Logest. Rovnou 3 platíčka, jenže mě po něm bylo tak zle, migrény, deprese, z ničeho nic. Musela jsem ho vy:,–(it. Hned se to upravilo. Měla jsem strach z další, ale doktorka mi řekla, že budem zkoušet a teď jsem moc spokojená s Yadine. Jen stojí u nás těch 860,– :(
Takže nejlepší je zkusit po jednom platíčku, je zbytečné platit hned všechny tři.
A opravdu neplatí, že když jedna antikoncepce seděla před těhotenstvím, tak bude fajn i teď.

Smailinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
8.12.06 15:53

Tak holky diky moc za info, dr. mi predepsal prave ten Logest, ze kdyz jsem predtim byla spokojena, tak neni duvod ho menit a ze zastaralej neni… No asi dam na radu Smailinky a zkusim to a kdyby neco, tak vy:,–(im a zkusim ten Yadine. S tim pribiranim - mate fakt nekdo pocit, ze jsem u nejaky HA mely zadrzenou vodu a pribraly?? Ja si spis myslim, ze se na to holky vymlouvaji… :wink: Teda musim zatukat - tuk, tuk - ja jsem nepribirala teda nikdy, ani kdysi pred lety s Cilestem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí