Jaký byste si představovali plat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13955
25.10.18 19:27
@PaníBovaryová píše:
hm, viděla jsi někdy tabulky pro úředníky? Jednoduchá administrativa je tak 8. platová třída - mimo služební poměr :nevim:

Videla a ano je to otrocina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7333
25.10.18 20:58

Ten roztyl je obrovský…Může to být 15 nebo i 30 hrubého…Fakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
26.10.18 15:19

Já myslím, že na administrativní práci tohoto typu bude tolik uchazeček, že si budou moci vybírat a nakonec vezmou z užšího výběru tu, která si řekne nejméně. Plat nabízet nebudou, ale zeptají se na platové představy. A určitě tam bude někdo, kdo řekne 20 tis. Kč hrubého nebo méně. Pochybuji, že tam budou říkat plat nad 25 tis. Kč hrubého, když takové platy se inzerují v Brně pro pozice se znalostmi několik jazyků - myslím pro práci v centrech sdílených služeb. Nedávno mi jedna známá říkala, že pracovuje v Brně pro překladatelskou agenturu jako interní překladatelka za 24 tis. Kč hrubého, a to má vystudovaný jazykový obor na VŠ. Tak pochybuji, že za běžnou administrativu by někomu s maturitou měli platit více. Bez praxe bude zakladatelka možná vůbec ráda, když ji v té administrativě někdo zaměstná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
27.10.18 21:42

Já mám velkou představivost :mrgreen: Ale když to vezmu reálně, tak absolvent s maturitou, předpokládám nějaká ekonomka. Lidí s ekonomickým vzděláním připadá na každé místo v kanceláři 10. K tomu Ústecký kraj, který patří k nejchudším. Myslím že 15-20K čistého a to už by se muselo sakra zadařit, kdybys dostala těch 20K.
A ještě taková otázka, Když bydlíš kousek od Německých hranic, proč nejdeš pracovat tam? I za zametání chodníků tam dostaneš víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
30.10.18 17:12

Když sem šel po škole makat, tak sem vzal první práci co se našla. Udělal si dva roky praxe a pak už si mohl trošku víc vyskakovat. A jak narůstala praxe, tak sem si vyskakoval pořád víc a víc :)
Taky v téhle pozici bude hodně záležet kolik umíš jazyků a jakým stylem a jestli je firma vyžaduje. Lidi co se domluví se cení daleko víc. A nejlépe dvěma jazyky. AJ, NJ, RU a čínština je v kurzu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
31.10.18 11:26

Plat se uvádí vždy v hrubém. Každý platí jiné daně a tím pádem i 2 lidé na stejné pozici ve stejné firmě můžou mít čistý příjem odlišný. A v ústeckém kraji 25000 čistého za administrativu mi přijde hodně přestřelené :lol: Řekla bych tak 17-20 hrubého, spíš něco mezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat