Jaký byste doporučili mop?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25187
28.6.14 22:24

@cuttysark Když chci, aby se „zlomil“, tak to mačkám rukou - ale jen ten plast, na hadr nesahám. Funguje to i na šlápnutí, ale musí se na to hodně dupnout. Na hadr musím sáhnout jen na konci vytírání kvůli posbírání drobků, co se nahrnuli. Jinak vůbec - taky to nesnáším. I když před vytíráním vysaju, vždycky se nějaký vlas najde a bleeee…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
10.3.16 18:29

Ahoj
obnovuji diskuzi jsem úplně mimo a nevím co pořídit, původně jsem myslela, že bych si vzala od Dedry, ale ten má špatné recenze, co byste mi doporučili? Aby to dobře vytíralo a cena nezrujnovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
10.3.16 18:54

My s chlapem uklízíme 2 baráky a máme Viledu MOP, s kýblem a ždímáním. Cca 700kč za celý set ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
10.3.16 18:56

Měla jsem rotační, teď mám vileda supermocio. bezva je, že ten kbelík je menší, lehčí, má superždímací košík a MOP do něj jde třásňový i s takovým a téma paskama. Cena i s mopem asi 400

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
10.3.16 19:02

@Bjoucik.15 máte třásňový nebo plochý?

stále nevím co by bylo lepší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
10.3.16 19:05
@mlsalkaM píše:
Měla jsem rotační, teď mám vileda supermocio. bezva je, že ten kbelík je menší, lehčí, má superždímací košík a MOP do něj jde třásňový i s takovým a téma paskama. Cena i s mopem asi píše: Více

Nad tím rotačním mopem taky uvažuju? Jak se s tím vytírá?

• Citovat
  • Upravit
2488
10.3.16 19:16

@Ráďa81 plochý a je super, že když náhodou někde zůstane smítko metě to před sebou. Určitě je super plochý. Měla jsem třásňový a nechápu jak jsem s ním mohla vytírat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
10.3.16 19:23

@Bjoucik.15 můžeš mi prosím napsat jaký typ? děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5418
10.3.16 19:25

@Aries6 zeptám se jsi po čase spokojená s mopem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
10.3.16 19:36

My máme tento Spontex a maximální spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
860
10.3.16 19:46

Take zrovna chci kupovat a rozmyslim se mezi Spontex, Easy Wring Ultramat, Viledou a Leifheit. A porad se nemuzu rozhodnout :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
10.3.16 19:56

@Ráďa81http://www.darkyla.cz/mop-sada-vileda-ultramax-set-box

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
10.3.16 20:09
@Silwinka87 píše:
Nad tím rotačním mopem taky uvažuju? Jak se s tím vytírá?

Dobře. Já před vytiranim zametam, takže super. Ale mně i tchýni praskl ten pedál, jí teda protíkal, u mne byl jen nestabilní. Vadila mi ta velikost kýble. Ale měla jsem ho cca 5 let. Zas je dobrý, že má tu hlavicí docela velkou, jde to rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
10.3.16 22:58

Mám Spontex quick max cca půl roku a oproti klasickemu trasnovemu je fakt super :palec: Máme parkety, lino i plovoucku a vše vytírá super, zdima dobře, dá se vytirat takřka i za sucha. Co se obsluhy týká tak mi vadi, že při ždímání musim být opatrná, abych zbytečně necakala okolo (nejde to jak v té reklamě, která na tenhle mop byla),násada není celistvá, ale z několika dílu, tak se bojím, abych jo nezlomila -ale zatím to vypadá, že je celkem bytelna. Momentálně hodně oceňují, že muzu vytirat skoro za sucha a podlaha je za chvíli sucha a prcek může po chvíli čekání na sedačce probíhat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
621
11.3.16 07:41

Já doporučují leifheit, plochý, rotační ždímání, mám druhý a používám sedm let a naprostá spokojenost. Vytírám denně, maximálně obden, vytře vše, máme plovoučky a dlažbu. Je to super pomocník. A s klidem doporučím od stejné značky i vysavač na okna, s klasickým mytím se to nedá srovnat a trvá to tak o polovinu míň času. Před těmi sedmi lety tento systém ostatní značky ještě neměly, proto jsem koupila leifheit, takže nevím, jak fungují ty ostatní a protože jsem spokojená, tak až doslouží, tak si zas koupím leifheit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný