Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@cuttysark Když chci, aby se „zlomil“, tak to mačkám rukou - ale jen ten plast, na hadr nesahám. Funguje to i na šlápnutí, ale musí se na to hodně dupnout. Na hadr musím sáhnout jen na konci vytírání kvůli posbírání drobků, co se nahrnuli. Jinak vůbec - taky to nesnáším. I když před vytíráním vysaju, vždycky se nějaký vlas najde a bleeee…
Ahoj
obnovuji diskuzi jsem úplně mimo a nevím co pořídit, původně jsem myslela, že bych si vzala od Dedry, ale ten má špatné recenze, co byste mi doporučili? Aby to dobře vytíralo a cena nezrujnovala?
My s chlapem uklízíme 2 baráky a máme Viledu MOP, s kýblem a ždímáním. Cca 700kč za celý set ![]()
Měla jsem rotační, teď mám vileda supermocio. bezva je, že ten kbelík je menší, lehčí, má superždímací košík a MOP do něj jde třásňový i s takovým a téma paskama. Cena i s mopem asi 400
@Bjoucik.15 máte třásňový nebo plochý?
stále nevím co by bylo lepší ![]()
@mlsalkaM píše:
Měla jsem rotační, teď mám vileda supermocio. bezva je, že ten kbelík je menší, lehčí, má superždímací košík a MOP do něj jde třásňový i s takovým a téma paskama. Cena i s mopem asi píše: Více
Nad tím rotačním mopem taky uvažuju? Jak se s tím vytírá?
@Ráďa81 plochý a je super, že když náhodou někde zůstane smítko metě to před sebou. Určitě je super plochý. Měla jsem třásňový a nechápu jak jsem s ním mohla vytírat ![]()
Take zrovna chci kupovat a rozmyslim se mezi Spontex, Easy Wring Ultramat, Viledou a Leifheit. A porad se nemuzu rozhodnout ![]()
@Ráďa81http://www.darkyla.cz/mop-sada-vileda-ultramax-set-box
@Silwinka87 píše:
Nad tím rotačním mopem taky uvažuju? Jak se s tím vytírá?
Dobře. Já před vytiranim zametam, takže super. Ale mně i tchýni praskl ten pedál, jí teda protíkal, u mne byl jen nestabilní. Vadila mi ta velikost kýble. Ale měla jsem ho cca 5 let. Zas je dobrý, že má tu hlavicí docela velkou, jde to rychle.
Mám Spontex quick max cca půl roku a oproti klasickemu trasnovemu je fakt super
Máme parkety, lino i plovoucku a vše vytírá super, zdima dobře, dá se vytirat takřka i za sucha. Co se obsluhy týká tak mi vadi, že při ždímání musim být opatrná, abych zbytečně necakala okolo (nejde to jak v té reklamě, která na tenhle mop byla),násada není celistvá, ale z několika dílu, tak se bojím, abych jo nezlomila -ale zatím to vypadá, že je celkem bytelna. Momentálně hodně oceňují, že muzu vytirat skoro za sucha a podlaha je za chvíli sucha a prcek může po chvíli čekání na sedačce probíhat ![]()
Já doporučují leifheit, plochý, rotační ždímání, mám druhý a používám sedm let a naprostá spokojenost. Vytírám denně, maximálně obden, vytře vše, máme plovoučky a dlažbu. Je to super pomocník. A s klidem doporučím od stejné značky i vysavač na okna, s klasickým mytím se to nedá srovnat a trvá to tak o polovinu míň času. Před těmi sedmi lety tento systém ostatní značky ještě neměly, proto jsem koupila leifheit, takže nevím, jak fungují ty ostatní a protože jsem spokojená, tak až doslouží, tak si zas koupím leifheit.