Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Barbucha3 píše:
Mě přijde 1. varianta jako ideál, až na drobnost a tím není přízemí, to si myslím, že není takový problém. Ale ta možnost plísně. Jsme v krásném nájmu a máme tu plíseň a strašně nám to otravuje život - teda hlavně v podzimních a zimních měsících. Teď už je lépe. I když větráme - topíme - větráme, tak minimálně 1× za 2 týdny se objeví na zdi, kolem oken plíseň, pro miminko nic moc, nám načuchají i věci ve skříni, prostě to je hrozný. POd postelí mám banánovky s věcmi, a teď jsme jednu vytáhla a všechno bylo uplně od plísně.
Navíc rekonstrukce je náročnější, ale zase to budeš mít jak chceš ty.
No právě… tohle je peklo a je to navíc velmi zdravotně nebezpečné. Snažila bych se tomu vyhnout obloukem. ![]()
@hehehe píše:
No právě… tohle je peklo a je to navíc velmi zdravotně nebezpečné. Snažila bych se tomu vyhnout obloukem.
Přesně tak, my jsme v nájmu, takže dobrý - jednou od tamtud zmizíme. Ale mít to pořád, to bych se zbláznila. Hlavně ty věci, boty, jídlo opravdu vlhne a za chvíli to je cítit plísní, nebo tam rovnou je.
A když si tam představím miminko.
Na druhou stranu v paneláku, ke jsem bydlela celé dětství, to bylo vše bez starostí, ale k tomu by to chtělo taky aspon nějakou zahrádku.
Určitě 1. Máme to hodně podobně a s děckama je ta zahrádka naprosto boží. Lepší než někde trajdat po veřejných hřištích. Nikam na okraj města by mě nikdo nestotal. Máme blízko na kroužky, do školy, školky, všechno po ruce. Ani se nám nechce do baráku, jak jsme původně plánovali.
Já bych volila variantu č. 1, ale před koupí bych tam šla s odborníkem, abych si ověřila, že byt není vlhký. Lákala by mě ta zahrádka a větší prostor v bytě. Blízkost centra by mi přišla jako výhoda, ale záleží, co je to za město. My jsme také v krajském městě skoro v centru se dvěma dětmi a pohoda, vyhovuje mi, že máme vše po ruce. Ale my tu máme hodně zeleně, parky, řeku, cyklostezku…nevím, jak je to u vás.