Jaký dort pro 1. narozeniny?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14090
25.8.13 15:03

@Elilen to vypadá chutně :lol: :pankac: a ta reklama pod tím jak zhubnout je výstižná když člověk kouká na tohle :mrgreen:

V úterý ho zkusím udělat :potlesk: :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
30.3.15 21:17

Dobrý večer, prosím o Vaše kreativní reakce. Mám v plánu upéct kulatý dort (piškot+tvaroh) a na něj dát dort pro prcka (v misce udělaný dort piškoty+jablko, puding nebo piškoty+jogurt, ovoce). Chci, aby ten vršek pro prcka připomínal kopec hlíny „krtičinec“ - nahoře bude stát krtek. Nevím, jak vyřešit barvu toho vršku, aby to připomínalo hlínu. Napadlo mě akorát použít kakaové piškoty to mi ale vymlouvá kamarádka, že to není vhodné pro prcka. Nenapadá mě žádné ovoce, které by mělo podobnou barvu či jak by se toho dalo jednoduše docílit. Děkuji za nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4107
30.3.15 21:20

Asi bych dala ty piškoty, kolik toho ten prcek sni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.3.15 21:22

@hopsika
no pokud tam das jablko a banan, tak to zhnedne :lol: nicmene moc pekne to nebude. co to proste poprasit kvalitnim cistym kakaem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
30.3.15 21:24

No, tak z ovoce me napadaji datle nebo rozinky, pomlit v mixeru.

• Citovat
  • Upravit
11117
30.3.15 21:24

Jinak ja jsem mela pro maleho na prvni narozeniny normalni dort. byl to lehky piskot prolozeny tvarohovym kremem. maly snedl 3 lzicky, takze to klidne mohlo byt i cokoliv jineho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
30.3.15 21:25

@hopsika A co udělat kakaový piškot (doma s kvalitním kakaem) a rozdrobit ho a nalepit přes ten krém - jak když se dělá ten kupovaný krťák. NEvidím problém, kolik toho dítě sní a je to jednou za rok :D

Příspěvek upraven 30.03.15 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Markéta Fe
30.3.15 21:25

Nebo Country life dela svestkovy ci datlovy sirup, oboje ciste z ovoce, prodavaji ve zdravych vyzivach.

• Citovat
  • Upravit
931
30.3.15 21:30

Ja delala dorty dva. Jeden normalni Krtecek a druhy primo pro prcka nepeceny. Pekne se v tom ponahnal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
30.3.15 21:35

@socina - taky myslím, že toho moc nesní
@Ali-Ali - to s tím hnědým banánem navrhoval i manžel - strašná představa
@Markéta Fe - skvělé nápady
@Aries6 - paráda, to by mohlo být ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25189
30.3.15 21:38

@hopsika Já dělala k prvním narozeninám první dcerky akčně piškotový promázlý jourtem se se smetanou. Ale u nás peče pěkné babička a i když je tam tuna másla a cukru, tak to nehrotím. JE to jednou za čas a dítě toho sní trošku. Nebo si prostě pohlídám, kolik toho sní. Není nad pohled, jak dítě sáhne do dortu rukama a pak je olizuje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
30.3.15 21:48
@Ali-Ali píše:
@hopsika
no pokud tam das jablko a banan, tak to zhnedne :lol: nicmene moc pekne to nebude. co to proste poprasit kvalitnim cistym kakaem?

Jde o ročního prcka…kakao je jemný prášek, může to vdechnout…něco jako pudr, proto se už děti moc nepudrují (zadeček) kvůli vdechnutí…
Spíš bych navrch rozdrobila zbytek kakaového korpusu…klasický krtkův dort. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
30.3.15 21:52

@hopsika
Skus spravit avokadovu nutelu-avokado, kakao a osladit agave sirupom..zdrava mnamka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1289
30.3.15 22:01

Já jsem malé na narozky upekla velký dort potahovaný domácí mandlovkou, nazdobený s postavičkama Máji a Vilíka( oblíbenci) Ten se jí strašně líbil… Udělali jsme hezké fotky- Janince zbyly hračky z dortu ( postavičky byly plastový, právě proto aby jí zůstaly a mohla si hrát)nic jiného ji ani nezajímalo :lol: Dort snědli dospěláci a větší děti a Janička měla svůj cupcake s jednou svíčkou ( světlý piškot nazdobený pribináčkem a čerstvým ovocem) bylo to v barevném papírovém košíčku a bylo to srašně roztomilý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.16 14:31

Jaký dort ?

Ahojky, čeká mě 5 denní oslava syna. A budu dělat 2 dorty.. máte tipy jaké? Nejlépe fotky prosím moc! Spíše klučičí motivy..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii