Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@slečinka delala jsem dceri jen piskotovy s tvarohem a ovocem - nekdo preleva i zelatinou - v dnesni dobe, kdy frci BIO, muzes urcite sehnat i BIO vyrobky, aby to bylo opravdu echt zdrave
Dcera mela klasika piskot, tvaroh, smetana zakysana, hoooodne ovoce a cpala se jako kdybych ji nedala najist celej ten rok
Mmj. je to uplne normalni dortik i pro dospely - my si ho delame doma porad - jen tak ![]()
Příspěvek upraven 25.08.13 v 11:19
Dělala jsem z piškotů, tvarahu smíchaným se zakys. smetanou a ovocem.
Taky bych byla pro piškotový, s tvarohem, ovocem a zalít želatinou - známá takhle dělala dort dcerce, nazdobila to jako želvičku a bylo to výborné i krásné na oko ![]()
Děvčata ten tvarohovej mě taky napad je o zrovna můj oblíbenej a to ho dělám i bez smetany jen tvaroh ovoce a želé. ale zatím nevím jestli jí už povolej ty mléčný výrobky. alergik není jen dr. říkal že zatím jí mám krmit jen maso zeleninu ovoce a piškot a mléčný ještě nedávat. tak nevím jestli jí budou chutnat.ale sunar ten fakt miluje, třeba ten banánovej, tak že by jí to mohlo třeba chutnat víc sem si říkala
a mě ten banánovej taky chutná..jo a taky nevim jestli by snědla ty piškoty, zatím jí všechno uplně rozmixovaný.. ![]()
@werunkaw123 píše:
@Barčí1411 @Elilen Dělala jsem přesně ten stejný
Mně přijde nejlepší.
K druhým narozeninám ho asi udělám taky. Máslové dorty totiž nemusím. A po tomhle člověku není těžko.
@slečinka Piškoty jsem dávala asi už od 8. měsíce. Jogurty taky. ![]()
@Elilen Jojo je super, měla jsem ho ráda i od mámy na každé narozeniny
To mi vždy ke kulatinám chtěla nechat dělat nějaký pěkný a já, že ani náhodou ať udělá tuhle kejdu že za ní budu nejradši ![]()
Malé jsem k druhým tedy nechala dělat od sousedky, taky s tvarohem a ovocem, ale do tvaru krtečka a byl super ![]()
@slečinka píše:
Děvčata ten tvarohovej mě taky napad je o zrovna můj oblíbenej a to ho dělám i bez smetany jen tvaroh ovoce a želé. ale zatím nevím jestli jí už povolej ty mléčný výrobky. alergik není jen dr. říkal že zatím jí mám krmit jen maso zeleninu ovoce a piškot a mléčný ještě nedávat. tak nevím jestli jí budou chutnat.ale sunar ten fakt miluje, třeba ten banánovej, tak že by jí to mohlo třeba chutnat víc sem si říkalaa mě ten banánovej taky chutná..jo a taky nevim jestli by snědla ty piškoty, zatím jí všechno uplně rozmixovaný..
skoro roční dítě jí všechno na kaši? To ještě nedostala třeba kus rohlíku nebo něčeho? Nemáš povolený od doktora? Popravdě jsi mi vyrazola dech, protože jsem si myslela, že prvorozený byl zaostalý, když nechtěl kousky v masozelu, ale rohlík, banán a křupky v tu dobu už dávno dlabal.
Tohle mi přijde jako opravdu hodně přehnaná opatrnost ![]()
Normálně bych udělala piškot, zakysanou smetanu, ovoce a možná budeš zírat, když ji tom necháš hezky patlat, jak ti najednou bude baštit tuhou stravu…
Malý měl klasický maslovy dort s marcipanem v 1 roce. a bastil jak divý
![]()
@slečinka píše:
Děvčata ten tvarohovej mě taky napad je o zrovna můj oblíbenej a to ho dělám i bez smetany jen tvaroh ovoce a želé. ale zatím nevím jestli jí už povolej ty mléčný výrobky. alergik není jen dr. říkal že zatím jí mám krmit jen maso zeleninu ovoce a piškot a mléčný ještě nedávat. tak nevím jestli jí budou chutnat.ale sunar ten fakt miluje, třeba ten banánovej, tak že by jí to mohlo třeba chutnat víc sem si říkalaa mě ten banánovej taky chutná..jo a taky nevim jestli by snědla ty piškoty, zatím jí všechno uplně rozmixovaný..
On se ten piškot rozmočí a dítě ho kousat nemusí.
@slečinka píše:
Ty piškoty tam změknou, kousat nebude muset.
A proč ještě nejí mléčné výrobky a nejí kousky? Já si myslím, že pokud je zdravá, tak v roce už by jogurty apd. jíst mohla ![]()
Ahoj, chtěla bych pro ssvoji dceru udělat dort k 1.narozeninám který bude opravdu pro ni a ne pro dospělé nebo hezký na fotky. samozřejmě chci aby taky hezky vipadal, ale chtěla bych aby ho mohla jíst. tak mě napadá něco ze sunaru a ovoce třeba, ale jak to provést aby to vypadalo jako dort a zároveň to bylo možné žičkou zrovna jíst, aby tam jako nebyly kousky.ty ještě neumí sníst. zatím nejí mléčné výrobky ale řekla bych že na 11měsíční kontrole už nám je dr. dovolí..
omlouvám se že píšu tak zdlouhavě, ale zkuste některá poradit jestli ste něco podobného vymýšlely..